• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

GAMES + BLOGGER + CPA = $$$$

Black Dragon

Legenda
Tu od
7 Tra 2009
Evo jedna quick cash CPA metoda (Sta je CPA ??? Click here to find out )

Vreme potrebno za setup 2-3h
Kolicina novca potrebna za pocetak 0$

Ovako necu mnogo da duzim i da objasnjvam neke glupe stvari kad je metoda veoma prosta ;) (a i 5h je moram i ja malo da spavam)

Ok prvo nadjite neku igricu koja je tek sto je izasla, znaci stara 2-3 dana (svaki drugi dan izadje po neka).Onda idite na Blogger.com i napravite blog pod nazivom imeigricecheats.blogspot.com (na eng. gametitlecheats.blogspot.com).Onda idite na internet i nadjite cheatove (slabo igram igrice pa nzm kako da prevedem na Srpski :lol) za tu igru ... trazite po forumima, torentima itd. a ako ne nadjete to onda trazite sifre mape ili bilo sta slicno sto ce biti zanimljivo gamerima da skidaju.Onda stavite te fajlove u folder i upakujte ih u neku arhivu (zip rar ..) i stavite sifru na nju.Onda to uploadujte na rapidshare ili neki drugi fajl sharing sajt (mozete da stavite na neki upload sajt koji vam placa po downloadu pa mozete i od toga da zaradjujete ;))Onda idite na Blogger i stavite omot od igre i opisite u nekoliko recenica taj cheat za tu igru ili sta ste vec uspeli da nadjete.Na kraju posta napisite nesto tipa "da bi odpakovali fajl potrebna vam je sifra a nju ce te dobiti tako sto ce te uraditi ... (sve zavisi koju CPA ponudu ce te da stavite)"I onda im date da urade neku anketu ili nesto slicno (Ima toliko toga samo budite mastoviti) i kada urade onda na kraju toga im dajte sifru (Malo googlajte kako to da uradite sad stvarno nemam vremena da objasnjvam).

E sad idite na gaming forume i navucite gamere na vas blog (nemojte da spamujete ... dobro moze malo :to_clue)

Posto ste vi jedni od prvih koji su to postovali ubrzo ce vas link obici i druge gaming sajtove sirom sveta ;)

Evo jednog primera ovakvog bloga

ra3cheats.blogspot.com/ (ne reklamiram - nije moj :p)

Nadam se da sam nekome pomogao ... Pozz i zelim vam puno $$$$ ove zime

Black Dragon kaže:
Na kraju posta napisite nesto tipa "da bi odpakovali fajl potrebna vam je sifra a nju ce te dobiti tako sto ce te uraditi ...

Ovaj dio bi ja izbacio zato sto bi na taj nacin odmah vecinu ljudi naveo da potraze negdje dalje download.
Bolje rijesenje bi bilo da taj dio uopce ne spominjete na blogu vec da igricu prvo kompresirate i zakljucate. Onda taj file sa jos jednim TXT dokumetnom npr. Read_me.txt ubacite u još jedan .rar koji nije zkljucan.
Naravno u filu Read_me.txt napisete sve kako do passworda.

Pozzz :waving

simbak kaže:
Black Dragon kaže:
Na kraju posta napisite nesto tipa "da bi odpakovali fajl potrebna vam je sifra a nju ce te dobiti tako sto ce te uraditi ...

Ovaj dio bi ja izbacio zato sto bi na taj nacin odmah vecinu ljudi naveo da potraze negdje dalje download.
Bolje rijesenje bi bilo da taj dio uopce ne spominjete na blogu vec da igricu prvo kompresirate i zakljucate. Onda taj file sa jos jednim TXT dokumetnom npr. Read_me.txt ubacite u još jedan .rar koji nije zkljucan.

naišao sam i na slučaj jednog tipa koji je preko wordpress bloga i nekakvih "gateway"-a na sličan način mlatio pristojnih 100$/day. Embedao bi najnovije epizode popularnih serija (dr.house i slično) i onda be to promovirao ko kreten, ali nitko nije moga gledat dok nebi uradili to i to.

problem kod ovakih metoda je da iziskuju malo zahebancije i tehnikalija, a i nisu skroz white-hat:taunt

simbak kaže:
Black Dragon kaže:

Pa u ovoj i slicnim metodama samo treba malo kreativnosti i cuda mogu da se naprave ;)

A i the best stvar ove metode je sto je potrebno samo nekoliko sati rada na setup-u i posle ide sve na autopilotu

rovad kaže:
simbak kaže:
Black Dragon kaže:

naišao sam i na slučaj jednog tipa koji je preko wordpress bloga i nekakvih "gateway"-a na sličan način mlatio pristojnih 100$/day. Embedao bi najnovije epizode popularnih serija (dr.house i slično) i onda be to promovirao ko kreten, ali nitko nije moga gledat dok nebi uradili to i to.

problem kod ovakih metoda je da iziskuju malo zahebancije i tehnikalija, a i nisu skroz white-hat:taunt

Pa nije to sad neznam ni ja koliko komplikovano za posatavljanje ... samo je promocija vazna ;)

Znam ljude (ne znam ali sam video na net-u) koji mlate i po 500$/day sa takvom metodom ... CPA je stvarno jaka stvar ;)

EDIT: sad se setih da ovo moze da se uradi i sa nekim SMS servisom za naplatu ... kao oni posalju poruku koja ce ih kostati 2-3$ onda im se vrati poruka sa sifrom za cheater ;)

Black Dragon kaže:
simbak kaže:
Black Dragon kaže:

Pa u ovoj i slicnim metodama samo treba malo kreativnosti i cuda mogu da se naprave ;)

A i the best stvar ove metode je sto je potrebno samo nekoliko sati rada na setup-u i posle ide sve na autopilotu

rovad kaže:
simbak kaže:
Black Dragon kaže:

Pa nije to sad neznam ni ja koliko komplikovano za posatavljanje ... samo je promocija vazna ;)

Znam ljude (ne znam ali sam video na net-u) koji mlate i po 500$/day sa takvom metodom ... CPA je stvarno jaka stvar ;)

EDIT: sad se setih da ovo moze da se uradi i sa nekim SMS servisom za naplatu ... kao oni posalju poruku koja ce ih kostati 2-3$ onda im se vrati poruka sa sifrom za cheater ;)
i oni tu sifru razdele svima...
losa ideja:lol:lol:lol

@marko94

Pa ti onda uploaduj svaki dan fajl ali sa drugom sifrom ;)

Mislim ovo sa SMS-om sam dao kao primer ali bolje je sa CPA-om zbog toga sto je FREE

Mozes li nam objasniti sta je CPA,trazio sam po netu al ima samo na engleskom a nerazumem se bas najbolje u engleski

hvala

Kad neko nezna neki jezik ima nekoliko opcija

1. opcija : da nauci taj jezik
2. opcija : da uzme recnik i da prevodi to sto nezna
3. opcija : da unajmi nekoga da mu prevede
4. opcija : da se snadje na bilo koji nacin

E sad ti si mogao da iskoristis 2 ili 3 ili 4 opciju a ti si izabrao onu najgoru po tebe zato sto ako ti ja (ili bilo ko drugi) sad budem rekao onda ti dobijes sve na gotovo i tako nikad neces nauciti sam da se snalazis.

Ja sam najvise koristio 2. i 4. opciju sve dok nisam zavrsio sa prvom ;)

@mile

http://www.nooti.com/profit/cpa-networks.php
http://www.affiliateseeking.com/netwo/23000002/1.html

Al stvarno ih ima hrpa. btw: nije bas lako upasti u te neke mreže jer sa vecinom treba napravit telefonski interview i treba im dati dobre odgovore zasto se ukljucujete sta vi mozete njima pruzit itd.

@Black D - kad kritiziras nekoga gledaj da i tvoj post ne bude offtopic. Znaci odgovori ljudima i onda stavi pod p.s. kritiku, savjet ili nesto trece sto nije vazno jer u suprotnom unatoc dobrim namjerama onda ti spamas forum sa offtopicom.

Odlicne mreze su jos i
Commission Junction i Adsmarket.
Na Cj imas ovaj Box.net koji je dat u primeru ali je Per Sale.
Vredi jos i probati Peerfly, isplata im je sa 50$ na Paypal, a imaju solidne ponude po kategorijama (Downloads, Email - Zip submits, Free triasl i sl)
Od nekih u koje je po meni teze upasti tu je i Neverblue.

Kako namjestiti automasko slanje šifre nakon što odrade naš CPA?Ili kako doznati tko je odradio CPA da mu se pošalje šifra?

To i mene zanima...kako se moze napraviti automatsko slanje šifre nakon što je korisnik odradio CPA...??

Stavi neku gateway skriptu, onda će bit automatski (kauzalna veza).
Neke mreže imaju svoje, za neke ćeš trebat BHCB ili nešto slično.

Pozdrav svima...

Da li neko moze da mi kaze da li je BHCB dovoljna da bi se sakrio reff od same affiliate kompanije (tj. da bi se sakrila stranica odakle dolazi 'lead')? Ako nije, sta je jos potrebno?

Takodje me zanima u slucaju CPALead-a:

Kako umesto njihovog gateway-a staviti BHCB? Moze li neko malo ovo pojasniti?

Hvala!

BHCB nije dopušten kod većine mreža (MB je jedina veća mreža koja to dopušta, ima ih još dosta manjih),
i referrera možeš sakrit preko DMR-a ili stavit ref spoof, to bi bilo bolje dugoročno rješenje (najbolje kombiniraj,
sa skriptom za detekciju browsera koja će automatski redirektat one koji ne zadovoljavaju uvjete za DMR).
U BHCB trebaš dodat samo individualne ponude i onda ga koristiš ko bilo koji gateway.

Neosynthesist kaže:
BHCB nije dopušten kod većine mreža (MB je jedina veća mreža koja to dopušta, ima ih još dosta manjih),
i referrera možeš sakrit preko DMR-a ili stavit ref spoof, to bi bilo bolje dugoročno rješenje (najbolje kombiniraj,
sa skriptom za detekciju browsera koja će automatski redirektat one koji ne zadovoljavaju uvjete za DMR).
U BHCB trebaš dodat samo individualne ponude i onda ga koristiš ko bilo koji gateway.

Neosynthesist, hvala na odgovoru.

Poslao sam ti pm. :)

Napravio sam takav blog (kao što možete vidjeti u potpisu)...jos sam trebam napraviti gateway - a tu trebam pomoc!!

mile108 kaže:
Napravio sam takav blog (kao što možete vidjeti u potpisu)...jos sam trebam napraviti gateway - a tu trebam pomoc!!

Pa moras da se uclanis u neku cpa mrezu naprimer cpalead.com ikad se uclanis onda mozes tamo da napravis gateway.

Back
Na vrh