• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr v2 - Gigovi i do 500$

Istina je da ima svoj šarm, ali isto tako ima i previše bugova i analytics je katastrofa za platformu takve razine, a i oni gig viewsi su stvarno enigma. Meni na prvi pogled izgleda stvarno odlično i nadam se da će se takav i pokazat i u funkcionalnosti. A vidit ćemo kako će se odrazit na zaradu.

Stranica mi izgleda kao da su je radila djeca u vrtiću i to mi uopće nije šarmantno :D Mislio sam na šarm u smislu da tamo možeš pronaći korisne usluge za $5, i ako to sada promjene to više neće biti to. Tamo ne bih tražio profi usluge, ali neke sitnice s dosadašnjeg fiverra mogu dobro doći.

Kada bi to trebalo početi satim novim fiverr-om??

Mada opet i to kad ubace ako bude indijaca oni ce opet ići ispod svih cena po meni, samo ne bi li sta uzeli para, ali ajde da vidimo prvo :)

Bice ovo vrh vjeruj jel treba ic u korak napred, sto jednostavni i lepsi dizajn i funkcionalni.

E sad ću moći debelo da profitiram od ovog. Neće mi dolaziti neki i tražiti da uradim za 10$ ono što vrijedi 100$. :)

Hoće li ovo značiti i bolji SEO na fiverr ?

Vatra Wolf kaže:
E sad ću moći debelo da profitiram od ovog. Neće mi dolaziti neki i tražiti da uradim za 10$ ono što vrijedi 100$. :)

Hoće li ovo značiti i bolji SEO na fiverr ?

Sigurno da će privući i ljude koji nude i skuplje usluge.

Evo ja se prvim odlučujem vratiti nazad na fiverr i jedva čekam da ovo krene. Big up za Fiverr !

Koliko san vidija puštaju malo po malo, vjerojatno top rated sellerima. Ima i nekakav red čekanja, sad kada će postat dostupno svima to još triba vidit. Poprati malo njihov facebook i twitter, a imaju i blog.

mango kaže:
Dobro je za korisnike a i za njih jer provizija vise nece biti 1$

Provizija će opet biti ista. Na svakih 5$ provizija je 1$. Tako da gig od 500$ donosi njima 100$ provizije.

killfatgetfit kaže:
Ima ko kakvu info. kad V2 stupa na snagu? :)

Vatra Wolf kaže:
mango kaže:
Dobro je za korisnike a i za njih jer provizija vise nece biti 1$

Provizija će opet biti ista. Na svakih 5$ provizija je 1$. Tako da gig od 500$ donosi njima 100$ provizije.

Kako se god okrene radim njima za proviziju.
I ako prodam jedan gig od 500$ dobijam 400$ i isplatim na paypal i dobijem 360$ i kad stigne na karticu platim porez i ostane mi 250$ čisto

mango kaže:
killfatgetfit kaže:
Ima ko kakvu info. kad V2 stupa na snagu? :)

Vatra Wolf kaže:

Kako se god okrene radim njima za proviziju.
I ako prodam jedan gig od 500$ dobijam 400$ i isplatim na paypal i dobijem 360$ i kad stigne na karticu platim porez i ostane mi 250$ čisto

Jesi li to tako uradio pa znaš?

Kad ja povučem 100$ na PP sa Fiverr dobijem 99$ na PP.

Po toj logici kad povučem 400$ dobit ću 395$ na PP.

PayPal šalje novac bez provizije tako da dobijem tih 395$ na karticu. E sad ne znam koliki je porez u tvojoj zemlji u ovom slučaju.

Mnogi se bune na fiverrovu proviziju ali zapravo ne svačaju koliko im fiverr u stvari pruža. Fiverr vam pruša uslugu marketinga, platformu za prodaju i posredništvo pri plačanju za 20% vaše zarade. I to sve nakon prodaje tako da ulazite u to bez iti malo rizika.
Pitajte se gdje bi i kako bi prodali te stvari koje nudite? Koliko bi morali uložiti vremena i novaca u promociju vaših usluga, a i onda je pitanje bili vas jednako dobro išlo kao i na fiverru.
Naravno da se neke stvari i ne isplate nudit na fiverru, ali za određene usluge fiverr je idealna platforma jer vas izloži milijunima potencijalnih kupaca.

samo da javim da mi je fiverr ponudio da predjem na novi design
uradio sam to i zadovoljan sam
trebace malo vremena da se covek navikne na novo, ali skroz je ok ;)
toliko od mene :waving

Prešao sam na novu verziju fiverr. Treba malo vremena da se naviknem na novi izgleda ali za sada je ok. Više o novom izgledu kada malo prođe vremena.

Back
Na vrh