• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr v2 - Gigovi i do 500$

ktNgPEH.png

A ja mislio mojih 10.5 % i 16.7 % malo xD
Kontam, ako ne misle naručit što bi otvorili onda gig :D

Jel imate problema sa notifikacijama? Baš će mi falit ono žutilo, kad otvorim a ono bode u oči :D
Ovo mi je malo bezveze, tj nisam ni skontao da sam dobio order. Samo mi se broj promijenio sa aktivnih 7 na 8 ordera, ona stvar: "To do" i to sam jedva skužio...

Nadam se da je to bug, tj siguran sam. Jer kad refresham onaj balončić od notifikacija mi bude prazan pa nakon 1-2 sec pozeleni, iako neam nikakvih novih notifikacija.

A slušaj sve ti to ovisi o niši, ja san nekad zna imat i po 10-15 ordera dnevno ali sada je dosta konkurencije došlo, ima san par malo lošijih feedbacka i jbg sve se to osjeti. Ali odlična je stvar šta ovako baren možeš nekim promjenama pratit kako ti se konverzija za određeni gig kreću.

Meni su tek danas ovo uvalili i nisan stiga ni pošteno istražit sve, ali dosta toga ti je stvar navike. Tako je i sa promjenama na fejsu bilo, pa su se svi sada navikli na nove dizajne.

Meni je najbitnije da su poboljšali analytics i šta možeš doć do ovakvih informacija kao što su konverzije i slično, bilo bi odlično da su stavili i da se može stavit source prodaje, jer znan da su meni neke prodaje dolazile i viralno, e-mail listama i slično. Pogotovo ako negdi promoviraš svoj gig to bi bila odlična stvar. Ali nema veze, zadovoljan san i sa ovim.

Registrovao sam se pre par dana na Fiverr, i mogu reći da su me oni bugovi poprilično iznervirali, sredio bih im neke gluposti za jedan gig :D Danas se prebacih na novi, v2, fino je urađen, većina grešaka je ispravljena. E sad, malo će biti nezgodno za ljude koji su već dugo tu, ali ako ovaj novi dizajn pospeši prodaju i dovuče još kupaca, verujem da se niko neće buniti :D

Sve je dobro odradjeno,analytics posebno.
Samo sto mi se ne svidja ovo za "notifikacije".
Ostalo 5+ :drinking

Jedna od jako dobrih stvari je mail. Svaku novu notifikaciju dobijem u svoj inbox mail. Dovoljno je da vidim da imam poruk a na fiverr.com i odem da provjerim stanje. :)

Također sa novim fiverr mailovi mi dolaze u Junk pa treba i tamo provjeriti. Promjeniti malo settings i sve bude ok.

Nisam ga nikad koristio, ali sam malo gledao kako to i šta funkcionira, neće to biti više to kad se cjene promjene, kao što kažete, ovo sa 5 $ je nekako bilo šarmantno, i svašta su ljudi radili za tih 5 dolara, i bilo je zanimljivo. sada će vjerovatno ljudi pucati nekakve ogromne cjene, te nevjerujem da će to funkcionirati.
ali sretno!

Ja sam vratio na stari jer mi je ovaj bio konfuzan. Previše informacija i navikao sam na stari izgled.

Vatra Wolf kaže:
Ja sam vratio na stari jer mi je ovaj bio konfuzan. Previše informacija i navikao sam na stari izgled.

Slažem se, ja sam nakon 20 min korištenja novog fiverra odustao i vratio se na stari.
Nije mi se ona šminka nikako svidjela, a niti opcije i njihov raspored...al to je valjda stvar ukusa...

Možda su oni malo prebrzo prešli na novi izgled koji je pun informacija. Meni je ovako previše toga novog, moram tražiti dodatno itd.

Back
Na vrh