Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vlasta kaže:Verovali ili ne, ali uz pomoc fiverr gigova sam uspeo da plasiram micro niche stranicu u top 5 na google. Tako da je moguce, samo treba pazljivo koristiti.
Dalia kaže:Može li mala pomoć oko fiverra?Početnica sam, tek sam napravila profil i ubacila dosad 3 giga (krenula sam linkati ali vidim da admini ne daju ) šta dalje? kako privući ljude? Nemam namjeru da živim od ovoga, niti da zarađujem stotine dolara, dovoljno bi mi bilo 10-20 $ sedmično.
Hvala unaprijed
p.s nemam nikakve blogove, niti fun stranice na fejsu, jedino u čemu sam dobra jesu lajkovi i followeri na instagramu i to oni pravi, ali nikako da skontam kako da unovčim taj instagram.
pavlek kaže:Samo gledaj da dodas dobar i jednostavan naslov, da ti bude uredan description. Obavezno stavi 3 slike koje prestavljaju gig, a video je isto jako pozeljan.
Napravi sto vise gigova mozes, probaj popuniti profil sa svih 20.
Ne briniAmerDurmo kaže:HELP ! Pise da sam ovaj mjesec zaradio 112 $ a u Revenues pise da imam 92 $ :sigh Zasto ?!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke