• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

goran89 kaže:
ja ne mogu da se pohvalim sa zaradom
ali mogu da se pohvalim da sam danas postavio svoj prvi gig na fiverr

http://fiverr.com/gogogox/make-cool-video-with-your-message-my-cat-will-write-whatever-you-want

pa sta kazete ? ima li sanse da neko naruci ovo ? :) hehe
( btw, hteo sam da snimam sa jednom mackom, ali mi dosle i babine dve, pa sam tako i ostavio na kraju )

Xtra gig, samo dodaj malo duzi description (bla, bla...) i poradi malo na tagovima.
Inace super ideja, sretno!

anarchox kaže:
Xtra gig, samo dodaj malo duzi description (bla, bla...) i poradi malo na tagovima.
Inace super ideja, sretno!

hvala, imam jos nekih ideja, pa kad nesto od toga odradim javim vam ;)

evo promenio sam tagove, kad idem na moj profil stoje novi, ali kad udjem bas u gig i dalje stoje oni od ranije ?

jedno pitanje, video sam kod nekih pise: 24hrs express delivery

kako da namestim da i kod mene bude tako, tj da li moze ? jer trenutno mogu da odradim u tom vremenu

Mislim da je ideja o ovakvom klipu tamo negdje na početku ove teme. :D

Ideja ti je ok ali za razliku od hrčka mačke šaraju na sve strane. Ono što fali ovom gigu je:

1) bolji opis, više rtexta i bolje objašnjenje svog giga. Stavi se u ulogu kupca i skontaj šta tebe zanima kad posjetiš neki gig. Prema tome smisli neki tekst od 100 riječi (npr) i objasni kupcu svoj gig.

2) Elegancija. Ove mačke jedu na sve strane, i ima ih dosta. Probaj neki efekat ubaciti jer ovako izgleda "ne privlačno". Barem meni.

3) Malo social media. Dodao sam te u Collect . Vidi ko još može da doda tvoj gig u collect.

4) A muzika? Bez fine muzičke pratnje efekat je minimalan.

5) Probaj napraviti još par varijacija na temu. Npr. napraviš klip u kome mačka u vrhu jede s lijeva na desno a u dnu s desna na lijevo. Naravno to bi bila 2 različita klipa ali nekako spojena u jedan.

@Vatra Wolf
hvala na savetima ;)

pod 1. ovo se da srediti lako
pod 2. znam da ih ima vise, napisao sam da sam planirao sa mojom, a onda doletele i ove druge dve :crazy_grin
pod 3. hvala
pod 4. skroz sam zaboravio na muziku, ali mogu u opis gig-a napisati da mi posalju ili kazu kakvu muziku hoce u pozadini
pod 5. probacu da snimim samo sa jednom mackom, mozda ce to bolje izgledati, a takodje u opis mogu da napisem da moze da bude jedna, dve ili tri macke....

;)

http://www.youtube.com/watch?v=IkOQw96cfyE[/video]​
[/URL]

Pogledaj.

goran89 kaže:
jedno pitanje, video sam kod nekih pise: 24hrs express delivery

kako da namestim da i kod mene bude tako, tj da li moze ? jer trenutno mogu da odradim u tom vremenu

To se "ne namješta", vec na express delivery imaju pravo oni prodavaci koji imaju rating preko 95%
Ti trenutno nemas nikakav rating jer nisi prodao jos nijedan gig. Potrebno je dakle da prodas nesto,
plus neophodno je da ti neko ostavi pozitivan dojam kako bi se prodaja brojala kao uspjesna.
Mozes i s nekim s foruma to da odradis, ako ti se ne da cekati.

Da li ima neko iz Srbije ko bi za mene kupio nesto na fiveru? Naravno, ja bih mu uplatio na tekuci racun u dinarima :)Javite se na PM.

Pozdrav,

Ako ima zainteresiranih za razmjenu "Collect-a" na fiverru molio bi ih da se jave preko privatne poruke. Ja imam 5 gigova za Collectat pa ako ste zainteresirani posaljite mi odmah na PP linkove vasih gigova i kad collectam ja cu vam poslat linkove svojih
:waving

Postao sam LVL1, i sad imam mogucnost da napravim ovu Fiverr Revenue Card, iz Srbije sam.. Ono sto me zanima jeste, koliko mi se isplati da je uopste pravim? Msm zbog "fee" koji uzimaju, da li neko zna tacno? Da li se placa mesecno izadrzavanje kartice i koliko ? Jer ja mesecno uzmem i do 100$, a ne zelim da mi otkinu 20$ oni i posle jos 10$ na bankomatu.

Evo slika pa pogledaj :)

Prilozi

• Pricing & Fees - Google Chrome.jpg
    Pricing & Fees - Google Chrome.jpg
    60.5 KB · Pregleda: 746
Još kad bi se neko potrudio da ove fees objasni u realnoj situaciji situacija bi bila jasnija. :)

Pregledao sam malo ovaj topic , i stvarno ima impresioniranih zarada s obzirom da se za posao dobiva 5$ , ali momci nadam se da radite na servisima koji su bolje plaćeni , jer i ja se sjećam kada sam radio na fiverru , skoro sam jednako vremena izdvajao da napravim logo tamo , kao što sam izdvajao i za 50$ što bih dobivao na drugim servisima. Svaka čast na silnom trudu.

A logo design je specifična kategorija i teško je sa njom na fiverru, jer nemožeš nekome za $5 dostavit pola logoa. Ali možeš uz nadoplatu ponudit da dobiju .psd file, dodatno editiranje ili nešto slično. Ili za $5 dostavljaš samo u .jpg formatu, a za još $5-10 dostavljat i kao transparent .png

Dok u drugim nišama(dovođenje traffica, youtube pogledi) lako se kvantiteta prilagodi cijenama usluge.
Također fiverr za 20% koje im daješ pri svakome orderu obavlja ti odličan marketing i donosi kupce bez apliciranja ili ičega sličnoga.
Tako da je fiverr za određene stvari stvarno odličan.

Vatra Wolf kaže:
Još kad bi se neko potrudio da ove fees objasni u realnoj situaciji situacija bi bila jasnija. :)

Evo samo za tebe :D Salim se, evo info za sve ;)

Znaci first of all, banke ne uzimaju nikakvu proviziju NIKAD, vec Payoneer i MasterCard uzimaju.. Evo i na Payoneer-ovom sajtu pod "Pricing & Fees" pise sledece: * When a transaction is made as a foreign transaction or is requested in a currency other than USD, charges of up to 3% may be assessed above all charges assessed by MasterCard for the transaction.

Sad ne znam tacno kako sistem funkcionise za taj postotak, jer mi nekad skinu 2%, a nekad 3% iako idem na isti ATM da podignem pare (naravno da nije zbog kursa, izracunam kurs dolara u toj banci, ali mi svejedno skinu razlicito).. E sad pored tog fee-a imate i fee od 3.15$ fiksno, to je za withdrawal (fiksna kamata za povlacenje novca sa bankomata). I na kraju to je to, znaci sabere se taj fixni fee sa ovim postotkom i toliko vam skinu kad zatrazite novac na ATM-u (bankomatu). Moja preporuka je da izvlacite sto vece sume novca (onoliko koliko ATM dozvoljava najvise, to pitajte unutra u banci) da ne gubite bzv pare na taj fixni fee od 3.15$.

Kad idete u radnju, online kupovina - tu je 0% fee.

Kad saljete nekome pare na drugu payoneer karticu - tu je takodje 0% fee.

Loading Payments Standard - Naplatice vam se 1$ za isplatu npr sa neke CPA mreze na vasu Payoneer karticu, ako zelite da vam novac bude na raspolaganju posle 2 dana.

Ili Loading Payments Immediate - Naplatice vam se 5$ za isplatu isto npr sa neke CPA mreze na vasu Payoneer karticu, ali u ovom slucaju ce vam novac biti na raspolaganju u roku od 2 sata.

Ako zelite da vidite koliko vam je stanje na Payoneeru na ATM-u - To se takodje naplacuje 1$.

Ako povlacite pare sa bankomata i ne konvertujete recimo dobro 300$ u dinare ili bilo koju drugu valutu (zavisi koji bankomata, koja drzava), i slucajno upisete veci iznos nego sto imate na kartici to se takodje naplacuje 1$ i naravno ne dobijete taj iznos sto ste hteli jer nemate dovoljno para na kartici.

Ovo sve sto sam naveo je iz prakse, tako da je ovo 100% provereno od strane mene. Eto, toliko. Ako imate jos pitanja pitajte.. :) :waving

Ne mogu se logirati na Fiverr od petka tj. ovtara mi se stranica s porukom o updateu Da li netko ima sličnih problema?

mr_black kaže:
Ne mogu se logirati na Fiverr od petka tj. ovtara mi se stranica s porukom o updateu Da li netko ima sličnih problema?

Sada sam probao, radi mi bez problema.

Probaj drugi browser, drugi IP ili očisti cookies.

Pozdrav , napravio sam fiverr i imam pitanje, da li je bolje napraviti neki video slideshow , da

bi moji gigovi bili bolje rangirani na trazilici , i da li postoji neki dobar način promovisanja

vlastitih gigova !?
Pozdrav

Back
Na vrh