• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Ako ćeš reklamirati svoju uslugu, onda si napravi mali sajt i reklamiraj.
A ne reklamirati fajver.

To je i meni odmah upalo u oči.
Zašto se oslanjati na Fiverr kada možeš imati sjajnu poziciju u Google-u i na običnoj WordPress stranici. A imaš puno više kontrole.

Nisam ja protiv fajvera, da se razumijemo.
Ali ako će se raditi neka reklama, onda bih to dovlačio na svoj landing page.

A što se samog fajvera tiče, platio bih neki gig da mi rejtaju moj gig, pobrinuo bih se da imam dobre keyworde u naslovu i opisu giga, da imam video i sl. prije nego bih se odlučio na reklamu.

I pored toga Fiverr ima čudan SEO. Tako da ti keywords u naslovu nisu garancija.

Kakva su vasa iskustva sa dodavanjem videa na gig? Da li to poboljsava poziciju giga. Sto se tice keyworsa u title-u i opisu tu uvijek idem do maximuma koliko fiverr omogucava, jer znate i sami da ne dozvoljava pretrpavanje keywordsima. Generalno moj problem je sto se vecinom takmicim sa velikom konkurencijom, mada od njih imam 100 puta bolju ponudu, imam prodaja, ali nisam zadovoljan, moglo bi i dosta bolje.

Negdje sam jednom čitao upute kako napraviti dobar gig.

Definitivno bih preporučio dodavanje videa.

definitivno najbolji način, ako na brzinu želite par ordera,

iđite u završene poslove i svima pošalji poruku da je sad akcija i da ako kupe 1 gig, drugi dobiju džabe ili nešta slično..

U 2 sata dobio sam 7 ordera.. prilično dobro zar ne.. :D

dobio sma prvu musteriju na Fiverru . zeli da mu napravim busienss card, kako ja to kad napravim da uploadujem i da znam da ce mi tih 5$ biti placeno? hvala

Vrlo jednostavno.

Ides na Seller>Manage Sales> kliknes na narzdzbinu i tu ces imati opciju Deliver Work i Attach Files.

Neces dobiti 5$ dolara, nego 4$, jer fiverr uzima 1$ sebi :waving

pspman kaže:
dobio sma prvu musteriju na Fiverru . zeli da mu napravim busienss card, kako ja to kad napravim da uploadujem i da znam da ce mi tih 5$ biti placeno? hvala

Tebi je novac vec uplacen na racun, prilikom same kupovine giga. Samo sto nakon dostave cekas jos 14 dana.

Inace, delivery-time znatno utice na kupovinu giga...malo ko voli cekati 2-3-8 dana, da dobije nesto sto je kupio danas.
Ako vec imate rating 95% ili vise, aktivirajte express-delivery za sve moguce ordere. I kod pretrage to dosta pomaze.
Npr pogledate koliko rezultata ima za keyword "adsense" kad standardno pretrazujete, a koliko ima kada ciljano trazite
24-sata-dostavu.

Nisam jos imao vremena da eksperimentisem sa kljucnim rijecima koje opisuju gig...
Ali mislim da je prednost da ih se manje stavi - vjerujem da u suprotnom dolazi do nekog cijepanja prioriteta/relevantnosti/autoritata.

Registrovao sam se na konektalo.com

Tamo sam odradio prvi gig za 4 eura.

Sad ne znam bi li nastavio dalje sa ovom stranicom. Isplacuje li ? Je li ko ima iskustva sa njom ?

Pooozz

midho14 kaže:
Registrovao sam se na konektalo.com

Tamo sam odradio prvi gig za 4 eura.

Sad ne znam bi li nastavio dalje sa ovom stranicom. Isplacuje li ? Je li ko ima iskustva sa njom ?

Pooozz
koliko je trebalo vremena dok je stigla prvi order, jel se isplati?

Vatra Wolf kaže:
mycheapjobs, yooker, fourerr. Ti se sajtovi isplate. :)

jesu svi pouzdani, način isplate, koliko se može dnevno/tjedno da zaradi? možeš li napisati išta detaljno, ako nije problem

http://prntscr.com/g3y01 Yooker
http://prntscr.com/g3y5u MyCheapJobs

Ima toga još ali ovo je dovoljno. Sajtovi su pouzdani i primao sam novac od njih. Prihvataju i PayPal i AlertPay/Payza ali evo u čemu je fora. Dok na fiverr za uslugu dobijete 3.92$ odmah čim novac bude available na ovim sajtovima nije tako.

Fourer, mycheapjobs, yooker imaju daleko veće provizije za slanje novca na PayPal i plus novac ostane na Pending čitavih 30 dana. Peglanija žeća. Na nekih 8$ koje sam ja povukao morao sam platiti provizije oko 0.5$.

Mislim da je razlog tome što taj novac šalje fizičko lice a ne poduzeće (ili šta već). Dakle daleko veća provizija i vrijeme čekanja od 30 dana da novac pređe u available.

Što se prodaja tiče ja sam imao uspjeha u tome.

Edit: i još nešto. Fourrer daje prodavaču 3.20$ od svakog ordera (4$ košta order) i provizije prilikom slanja na PayPal su iste kao kod MyCheapJobs i Yooker.

Prema mojim iskustvima Fiverr se definitivno isplati. Imam neke gigove gore koji zarade lijepi novac za ništa rada s moje strane (osim par klikova). Do sada sam okrenuo nekoliko stotina dolarića i vidim veliki potencijal u tome. Najveći izazov u svemu je dobiti svoj gig na vrh pretrage.

Međutim, postoje neki članovi koji zarađuju nevjerojatnu lovu. Recimo jedan lik, kojeg neću reklamirati, ima 16 gigova koji su stari najviše do godinu dana. I frajer na svakom gigu ima narudžbe, na par gigova i preko 300 narudžbi u redu čekanja. A odradio je već desetke tisuća gigova. U glavnom tip će uskoro biti milijunaš ako već nije.

Jel ima netko ovdje neku dobru strategiju promocije gigova, a da mu nije problem podijelit?

Ako se dobra strategija podijeli onda ona prestaje da daje efekat.

E sad čuo sam neke priče da je fiverr SEO poremećen... no social media traffic na gigove je vazda dobrodošao. :)

Negdje sam pročitao da neki čak kupuju svoje gigove i da tako uspijevaju podići se u Fiverovoj tražilici.

Da li bi pomogao plaćeni promet prema gigu da se podigne?

Teško, to je već provaljen fazon. ;)

A to sa kupovinom giga postoji. Tj kupi svoj jedan gig. Dešava da ljudi naruče ako vide a ima gig u que.

Back
Na vrh