• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

liska kaže:
Vatra Wolf kaže:
Pa jesi li ti šta radio sa tim attachmentom?

Kreiraj novi nalog, a za par sedmica zatraži pare sa starog naloga preko support. Dat ćeti bez problema. :D

treba li mi proxy za ovaj novi account, bilo bi pozeljno jelde ?

A da iskopas negde broj telefona supporta? Preko telefona bilo sta resavati je mnogo drugacije nego preko bezlicnih emaila.

Poslušaj smilku. Ovo za telefon nisam znao. Probaj zvati preko skype-a i vidi imaju li na skype neke promo kodove pa da možeš džabe zvati SAD i sl. Pročačkaj u glavnom. ;)

Što se proxy tiče obrati se meni na PM. ;)

Vatra Wolf kaže:
Poslušaj smilku. Ovo za telefon nisam znao. Probaj zvati preko skype-a i vidi imaju li na skype neke promo kodove pa da možeš džabe zvati SAD i sl. Pročačkaj u glavnom. ;)

Ne znam konkretno za Fiverr, ali par puta su mi se stvari sa supportom na raznim servisima vukle i vukle, a jedan telefonski poziv svaki put resio je problem za nekoliko minuta. Ne skodi probati, poziv uvek shvataju mnogo ozbiljnilje od emaila.

smilika kaže:
Vatra Wolf kaže:

Ne znam konkretno za Fiverr, ali par puta su mi se stvari sa supportom na raznim servisima vukle i vukle, a jedan telefonski poziv svaki put resio je problem za nekoliko minuta. Ne skodi probati, poziv uvek shvataju mnogo ozbiljnilje od emaila.

Preko čega si zvao? Nisi valjda svoj telefon koristio pa da ti je došao veliki račun?

Vatra Wolf kaže:
smilika kaže:

Preko čega si zvao? Nisi valjda svoj telefon koristio pa da ti je došao veliki račun?

Rado bi ih zvao, samo nema im broja nigdje :D

@liska izgleda da nemaju telefona za te svrhe.

Jesi ti siguran liska da si izostavio one standarne riječi iz bosanskog riječnika kad si im pisao zahtjev? :D

@smilka A kad već se zaradi koja stoja onda nije žao koji euro na support dati. :)

Ja radim automatizaciju web tasks, tipa data scraping putem javascript. Koga to interesuje nek se javi na PM. ;)

Samo jedan mali tip za sve koji kupuju fiverr gigove

Ako ce te kupovati gigove tipa, da ce vas neka osoba tweetat na svom twitteru, trazite prvo da vam kaze s kojeg usera ce to raditi

Nakon sto dobijete usera, unesite ga ovjde

http://fakers.statuspeople.com/Fakers/Scores

I vidjet ce te kolko je od tih fake twitter accounta.

Eto, ja sam nasjeo na tako nesto, receno mi je da ce bit twittano na million accounta, i zbilja je, no 99% ih je fake, tako da sam popljugao $5.

Stoga, oprez

Fake
5%
Inactive
30%
65%

Nisam znao da su mi twitteri ovako dobri. :)

hej ljudi, zanima me nešto,

kako vi dovlačite kupce na fiverr-u jer svi većinom prodajemo isto,

sta mislite bili bilo dobro recimo kupiti neki gig koji tweet-a naš gig ili nešto slično?

ja sam pokušao preko YLH da tweetam, no sve što sam dobio je bilo par viewsa na gig-u, ništa više...

Ne vidim poentu kupovine tweet-ova, imaces iste rezultate kao sto je imala i reklama na YLH.

To je isto kao kada bi negde na plazi na moru na drvo zalepio oglas kako prodajes zimske jakne. Sigurno da te niko ne bi kontaktirao.

Twitter tweets, a pogotovo YLH nisu nacini da dodjes do ciljanih ljudi, dakle do onih koje moza i zanima sta imas da ponudis. Razmisli zasto ti koristis YLH i da li bi ikada kupio nesto preko reklme na istom (i da li uopste i gledas na sta klices na YLH)? E pa tako i drugi koriste ;)

smilika kaže:
Ne vidim poentu kupovine tweet-ova, imaces iste rezultate kao sto je imala i reklama na YLH.

To je isto kao kada bi negde na plazi na moru na drvo zalepio oglas kako prodajes zimske jakne. Sigurno da te niko ne bi kontaktirao.

Twitter tweets, a pogotovo YLH nisu nacini da dodjes do ciljanih ljudi, dakle do onih koje moza i zanima sta imas da ponudis. Razmisli zasto ti koristis YLH i da li bi ikada kupio nesto preko reklme na istom (i da li uopste i gledas na sta klices na YLH)? E pa tako i drugi koriste ;)

pa zar ne postoji nitko tko prodaje prave tweetove a ne lažne? a nije bilo specifirano samo za tweetove, mislio sam općenito na reklamu fiverr gigova, da li se može postići povećanje prodaje

zvonebacva kaže:
smilika kaže:

pa zar ne postoji nitko tko prodaje prave tweetove a ne lažne? a nije bilo specifirano samo za tweetove, mislio sam općenito na reklamu fiverr gigova, da li se može postići povećanje prodaje

Mislim da nisi procitao poentu. Ono sto zelis je CILJANA reklama, a ne masovna. Nek prodaje neko prave tweetove, ti ne znas ko ce i kome da tweetuje.

Bolje ti da nadjes 5 ljudi koje zanima ono sto nudis nego 5000 njih po slucajnom izboru.

No svakako te ne mislim sputavati od zeljenog nacina reklame. Kada probas obavezno javi rezultate.

smilika kaže:
zvonebacva kaže:

Mislim da nisi procitao poentu. Ono sto zelis je CILJANA reklama, a ne masovna. Nek prodaje neko prave tweetove, ti ne znas ko ce i kome da tweetuje.

Bolje ti da nadjes 5 ljudi koje zanima ono sto nudis nego 5000 njih po slucajnom izboru.

No svakako te ne mislim sputavati od zeljenog nacina reklame. Kada probas obavezno javi rezultate.

hoću, hoću, vidjet cemo da li ce bit napretka, ipak ne košta me puno kupit par gigova

zvonebacva kaže:
mislio sam općenito na reklamu fiverr gigova, da li se može postići povećanje prodaje
Ako ćeš reklamirati svoju uslugu, onda si napravi mali sajt i reklamiraj.
A ne reklamirati fajver.

Razmisljao sam nesto o ovome, moze se li uzeti koja lova, otprilike do 150e mjesecno ?

Back
Na vrh