• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

kostolomac kaže:
A fiverr dozvoljava multi-accounting ?

Pa sad..na cijoj si ti strani? :p
Ja nisam nigdje nasao da je zabranjeno imati vise accounta, a s obzirom na njihovu politiku i provizije,
ne vidim razloga ni da zabrane to, jer koliko god da je je upitanju tvoja zarada, toliko je i njihova ;)

^
Pa oni bi isto zaradili i kada bi neko kupio od tebe i kada bi neko kupio to isto od nekog drugog ko nudi to na Fiverru, ali im ne odgovara da neko po desetak puta postavlja jedno isto za redom, pa da celu prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi" on sâm zauzme jer to jako neprofesionalno izgleda, kvari posao drugim prodavcima, a i smanjuje mogućnost da ljudi vide nešto drugo što bi možda poručili, pa i Fiverr onda može manje da zaradi od nečeg drugog.

Ako to neko proba da radi, može da očekuje da će drugi prodavci da se žale ukoliko primete da su slični "gigovi" iz iste zemlje zauzeli prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi".

Razmisli kako bi ti postupio da napraviš novi "gig" i čekaš da se pojavi na stranici za nove "gigove" da bi ljudi počeli da poručuju, a onda da to što si ti napravio završi na ko zna kojoj stranici jer je neko preplavio prvu i drugu stranicu istom ponudom. Da li bi se žalio supportu? :)

Markos kaže:
^
Pa oni bi isto zaradili i kada bi neko kupio od tebe i kada bi neko kupio to isto od nekog drugog ko nudi to na Fiverru, ali im ne odgovara da neko po desetak puta postavlja jedno isto za redom, pa da celu prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi" on sâm zauzme jer to jako neprofesionalno izgleda, kvari posao drugim prodavcima, a i smanjuje mogućnost da ljudi vide nešto drugo što bi možda poručili, pa i Fiverr onda može manje da zaradi od nečeg drugog.

Ako to neko proba da radi, može da očekuje da će drugi prodavci da se žale ukoliko primete da su slični "gigovi" iz iste zemlje zauzeli prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi".

Razmisli kako bi ti postupio da napraviš novi "gig" i čekaš da se pojavi na stranici za nove "gigove" da bi ljudi počeli da poručuju, a onda da to što si ti napravio završi na ko zna kojoj stranici jer je neko preplavio prvu i drugu stranicu istom ponudom. Da li bi se žalio supportu? :)

Pricamo ovdje o fiverru, tu se ne zna "ko kosi a ko vodu nosi". Kakav support i zalbe, nije pametan onaj ko se pravi
posten vec onaj ko ugrabi svoj dinar, a fiverr je onako preplavljen milionima gigova, tako da tih 20-60 necijih nece
praviti nikakvu razliku..i ne moras napucati sve gigove za 2 sata, mozes to da odradis i kroz 2 sedmice, tako da neces
preplaviti "new gigs" svojim ponudama, niti ce ikad iko ista posumnjati ;)

Hahah ovo je neki pozorišni umjetnik. Nagađam.. vidio čovjek da nema ništa od kazališta pa ovako ubija vrijeme i zarađuje. Dobra ideja pravo. :D

Nego prvo je bio onaj naš sa hrčkom pa sad ovaj sa cukom. Jesam li ja jedini koji misli da će neko doći sa krupnijom životinjom. :D

Ljudi vole zivotinje pa to ti je, uzmite naj super ultra cutie zivotinjku koju nadjete i ima da razbija :p

Evo ideje.
"I will make my bear take the honey out of the bee nest, eat it and make the bees write your message in the air" <<<--- Možda je predugo ali sasvim realno. :D

Upozornje ostalima. No spam allowed. Samo ko ima realnu ideju neka je iznese. Ako ko šta ima protiv moje ideje ja ću sam sebi staviti warning . :)

A kako da kupim gig bez paypala?Tamo pise moze i credit card ali otvara samo stranu sa paypal-om?

Može neko objasniti kako maknuti gigs tražim po profilu ali nigdje ne vidim tu opciju

Imaš gore u meniju Seller> My Gigs
Klikneš i otvori ti sve tvoje gigove, s desne strane klikni "edit" i biraj hoćeš ga urediti, suspendirati ili obrisati.

Trebam ljude s nasih podrucja koji imaju gig's na fiverr-u (ili slicnim microjobs stranicama) za jedan projekt ako je ko zainteresiran nek se javi na PM ... zanimaju me sellersi s SEO promocijama

Da li se na fiverr mogu prodavati skripta napraveljene u imacros? Ja sam nešto pokušao ali mi nisu odobrili... a sad gledam u search prodaju skripte...

Vatra Wolf kaže:
Da li se na fiverr mogu prodavati skripta napraveljene u imacros? Ja sam nešto pokušao ali mi nisu odobrili... a sad gledam u search prodaju skripte...

Ja sam se naprodav'o svega na fiverru, pa i tih skripti. Ne znam kako da te ne odobre gig, to se meni nikad jos nije desilo.
Jedino, malo preformulisi gig pa probaj ponovo..

Jučer sam se i ja zaletio u jedan gig na tom fiverru, nisam do sad, i skužio sam da je gig u biti beskoristan, za par sati sam zatražio poništavanje i dobio sam danas mutual cancellation od tog tipa šta je imo gig. Sad me zanima gdje će tih 5$ šta sam platio završit, vidim piše mi u My Payments 5$ i Reversal pored toga, dali će doći nazad na paypal ili ostaje na nekakvom balance od fiverra, jer nigdje ne vidim nešto takvog....

Je, ide u Fiverr balance, klikno sam na Buy i automatski kupio gig, mislio sam da će mi ponudit da biram balance ili plaćanje paypalom, kupio sam neki backlinking gig, nek se nađe......:)

Withdrawals are temporarily disabled for this account. Our team is working hard on getting this fixed as soon as possible.
We appologise for the inconvenience.

Sta je ovo :stars

Hajde neka neko proba povuci novac i vidi hoce li mu se ovo desiti.

Nešto su radili juče na serverima, upgrade ili tako nešto, još nije sve vraćeno u funkciju potpuno. Najavili su da bi moglo biti nekih problema i grešaka, nema još ni statistika i sl.
Sačekaj dan-dva, trebalo bi se normalizirati.

Maintenance Continues. Some pages may act funny...

Back
Na vrh