kostolomac
Aktivni član
- Tu od
- 7 Sij 2011
A fiverr dozvoljava multi-accounting ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kostolomac kaže:A fiverr dozvoljava multi-accounting ?
Markos kaže:^
Pa oni bi isto zaradili i kada bi neko kupio od tebe i kada bi neko kupio to isto od nekog drugog ko nudi to na Fiverru, ali im ne odgovara da neko po desetak puta postavlja jedno isto za redom, pa da celu prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi" on sâm zauzme jer to jako neprofesionalno izgleda, kvari posao drugim prodavcima, a i smanjuje mogućnost da ljudi vide nešto drugo što bi možda poručili, pa i Fiverr onda može manje da zaradi od nečeg drugog.
Ako to neko proba da radi, može da očekuje da će drugi prodavci da se žale ukoliko primete da su slični "gigovi" iz iste zemlje zauzeli prvu stranicu gde se pojavljuju novi "gigovi".
Razmisli kako bi ti postupio da napraviš novi "gig" i čekaš da se pojavi na stranici za nove "gigove" da bi ljudi počeli da poručuju, a onda da to što si ti napravio završi na ko zna kojoj stranici jer je neko preplavio prvu i drugu stranicu istom ponudom. Da li bi se žalio supportu?![]()
Vatra Wolf kaže:Da li se na fiverr mogu prodavati skripta napraveljene u imacros? Ja sam nešto pokušao ali mi nisu odobrili... a sad gledam u search prodaju skripte...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke