Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
optimista kaže:moze li neko da mi kaze, imam li neku alternativu posto sam iz srbije i nema jebeni pp. kako da radim na fiveru.i zna li se kad ce stici pp u srbiju ?
edolegenda kaže:Hehe Samo ljudi prilikom tih transakcija nemojte nikome vjerovati jednog mog prijatelja je lik zeznuo za 200$ poslao mu novac sa hackovanog paypal racuna a ovaj njemu na alertpay. Kad je vlasnik racuna dosao samo je vratio novac a ovaj mu se iskljucio sa skypeSamo da kazem da je taj prevarant tu medju nama na ovom forumu
mail koji najcesce koristi nesto kao - hr money online exchanger nesto tako slicno![]()
Markos kaže:Je l' ima nekog iz Srbije ko zarađuje na Fiverru ovde, da mi dâ neki savet oko podizanja zarade?
Zaradio sam par stotina dolara do sada, pa bih hteo to i da podignem, al' oni nude samo isplatu preko PayPal.
Znam da postoje slični sajtovi kao Fiverr koji nude mogućnost isplate na AlertPay i MoneyBookers, al' je na tim drugim sajtovima izgleda jako teško naći kupce, pa sam zato na Fiverru jer mi ni na jednom drugom sajtu nije uspelo da prodam bilo šta.
Markos kaže:Ja sam razmišljao da od te zarade platim ljudima tamo da mi naprave nešto što bih posle mogao da preprodam (recimo, kad nekom treba da se napravi neki sajt ili ako neko traži ljude da mu snime reklame, da on meni plati, a ja da naručim tamo da to drugi odrade).
Znam neke ljude u koje bih imao poverenja da mi pošalju pare, ali ne znam da li bih mogao za stalno da se oslonim na njih (pošto na Fiverru ne daju da se menja PayPal račun kad se jednom upiše), da ne bude posle "ne mogu sad... nađi nekog drugog" kad sledeći put bude trebalo prebacivati pare.
Znam neke ljude u koje bih imao poverenja da mi pošalju pare, ali ne znam da li bih mogao za stalno da se oslonim na njih (pošto na Fiverru ne daju da se menja PayPal račun kad se jednom upiše), da ne bude posle "ne mogu sad... nađi nekog drugog" kad sledeći put bude trebalo prebacivati pare.
Markos kaže:^
Pa tamo piše da ne može da se menja kada se jednom upiše.
Evo šta tačno piše na stranici gde se upisuje PayPal e-mail:
"For security reasons, you will not be able to change this association in the future. Your earnings will always be sent to the account you configure here."
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke