• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Ja sam gledo neš tipa 20ak ručnih komentara na edu i gov stranicama za 5$.

Je li itko shvatio na koji nacin fiverr rankira bidove na searchu. Ja sam nov tamo i nikako mi ne uspijeva da proguram svoj gig. Vidim da su neki od vas predlagali dodavanje videa i dovodjenje posete. Na koji ste nacin vi progurali vas gig ?

Nemam pojma jednostavno sam postao popularan. A kad sebe tražim na search neakd sam na prvoj nekad na drugoj a nekad me nema ni na dvadesetoj stranici. Probao sam sa onim da dovlačim traffic na svoj gig ali ne pali.

Ja sam se nesto trudio da dovucem posetu i normalno nista nisam uradio. Na Fiverru sam jedno 4-5 meseci i evo tek pre neki dan sam uspeo sa prodam nesto. Interesantno je to da sam u istom danu imao dve prodaje, nadam se da nece biti i poslednje da ne kazem zadnje :)

Sumnjam da ima neko pravilo ili pak caka da se poveca broj pregleda na gigu, inace bi se svi time bavili.
Ali, mislim da prioritet imaju pogotovo prodavaci koji imaju vise gigova, jer samim tim i fiverr vidi u njima
vise potecijala i moguce je da vise istura njihove gigove medju ostalima.

Dakle ono sto bih preporucio je svakako da napravite sto vise gigova, jer sa 2-3 giga, sta uopste ocekivati,
pored ostalih 2 miliona gigova..napraviti 2-3 varijacije svakog giga (ali temeljno), tako da ustvari 3 puta nudis
jedno te isto. Recimo 5 originalnih gigova po 3 varijacije ti je vec 15 gigova, i onda imas pravo da se nadas cemu.

Treba malo vremena, ali isplatice se. Ko ima zivaca neka napravi jos jedan account, pa jos jedan, i neka
mudro postavi sve svoje vec postojece gigove sa "starog" accounta na ove "nove". Ne bih preporucio
samo copy & paste, jer je rizicno da se ne popije ban. S obzirom da se na Paypal moze uvezati mislim do 7 email
adresa, moze se dakle svaki novi fiverr uvezati sa nekom drugom email adresom (ali za isti Paypal nalog)
i onda sve ide na zajednicki racun :)

Ja licno nikada nisam forsirao ovaj fiverr ili se nadao ozbiljnim prihodima od njega, ali eto posrecilo mi se,
nedavno sam cak postao i prodavac drugog stepena i dobio onu znacku :king
Ima ljudi koji od fiverra pristojno zaradjuju, i ja ni u jednom trenutku ne omalovazavam ovaj servis - fazon
je samo po narucenom gigu potrositi sto manje vremena i isplati se..

Recimo za 20 sec zaraditi $4..how does that sound? :to_clue

Prelistao sam temu i vrlo je zanimljiva. Da li je u medjuvremenu nadjen bolji nacin za podizanje novca sa paypala u srbiji ili i dalje to koristite za direktna placanja na netu. Prosto ne mogu da poverujem da ljudi sa nasih podrucija jos nisu nasli neku caku :)

Evo ekipa, prika mi je napravia stranicu priko koje mozete nac najbolje gigove, također se možete reklamirati na stranici ukoliko platite 2 dolara ili udjelite jedan svoj korisni gig.
Možete i u komentarima raspravljati o određenim gigovima i u svakom slucaju lipo je da imamo sta vise ovakvih stranica na 'svom' terenu :D ... ugl stranica je stara tek nekoliko dana pa ono, ako imate volje možete je malo proučiti, dat koji savjet i tako:
Best Gigs

Fala ;)

moze li neko da mi kaze, imam li neku alternativu posto sam iz srbije i nema jebeni pp. kako da radim na fiveru.i zna li se kad ce stici pp u srbiju ?

optimista kaže:
moze li neko da mi kaze, imam li neku alternativu posto sam iz srbije i nema jebeni pp. kako da radim na fiveru.i zna li se kad ce stici pp u srbiju ?

A vidi, na fiverru mozes da cuvas novac isto kao na nekoj online banci. Znaci, kada ti se nakupi dovoljno,
mozes jednostavno da stupis u kontakt sa nekim iz HR/BiH ko koristi PP/MB istovremeno, i ko bi npr bio
voljan da za tebe primi te novce na PP a da tebi nakon transakcije proslijedi na MB ili slicno. Razmjena
novca na forumu i diskusija o tome je zabranjena, ali i ja sam licno se bavio time, naravno preko PM-a.

I danas dan izlazim u susret nekim clanovima (iz SRB) na forumu s kojima sam prije suradjivao i imam neke izgadjene
odnose i naravno to je stvar i povjerenja. Tako da, mozes se snaci za prokleti PP i razmjeniti novac sa nekim.

Hehe Samo ljudi prilikom tih transakcija nemojte nikome vjerovati jednog mog prijatelja je lik zeznuo za 200$ poslao mu novac sa hackovanog paypal racuna a ovaj njemu na alertpay. Kad je vlasnik racuna dosao samo je vratio novac a ovaj mu se iskljucio sa skype :D Samo da kazem da je taj prevarant tu medju nama na ovom forumu
mail koji najcesce koristi nesto kao - hr money online exchanger nesto tako slicno :D

edolegenda kaže:
Hehe Samo ljudi prilikom tih transakcija nemojte nikome vjerovati jednog mog prijatelja je lik zeznuo za 200$ poslao mu novac sa hackovanog paypal racuna a ovaj njemu na alertpay. Kad je vlasnik racuna dosao samo je vratio novac a ovaj mu se iskljucio sa skype :D Samo da kazem da je taj prevarant tu medju nama na ovom forumu
mail koji najcesce koristi nesto kao - hr money online exchanger nesto tako slicno :D

To mi je nesto poznato,ne tako davno ja sam hteo da razmenim pare sa njim na jednom drugom forumu,i nije hteo da prihavti da prvo on meni posalje,nego iskljucivo ja njemu prvo.
Ja mu kazem da se nalazim na svim forumima i da nisma nikog prevario,on nece i dalje.
Onda kaze ajde parcijalno da saljemo po 20-30$ recimo,al opet ja prvi,ma reko nema sanse.
I onda je odustao.
Mislim stvarno nemogu da shvatim takve ljude.

Je l' ima nekog iz Srbije ko zarađuje na Fiverru ovde, da mi dâ neki savet oko podizanja zarade?

Zaradio sam par stotina dolara do sada, pa bih hteo to i da podignem, al' oni nude samo isplatu preko PayPal.

Znam da postoje slični sajtovi kao Fiverr koji nude mogućnost isplate na AlertPay i MoneyBookers, al' je na tim drugim sajtovima izgleda jako teško naći kupce, pa sam zato na Fiverru jer mi ni na jednom drugom sajtu nije uspelo da prodam bilo šta.

Markos kaže:
Je l' ima nekog iz Srbije ko zarađuje na Fiverru ovde, da mi dâ neki savet oko podizanja zarade?

Zaradio sam par stotina dolara do sada, pa bih hteo to i da podignem, al' oni nude samo isplatu preko PayPal.

Znam da postoje slični sajtovi kao Fiverr koji nude mogućnost isplate na AlertPay i MoneyBookers, al' je na tim drugim sajtovima izgleda jako teško naći kupce, pa sam zato na Fiverru jer mi ni na jednom drugom sajtu nije uspelo da prodam bilo šta.

Pokusaj naci nekoga u koga imas poverenja, a da je iz druge zemlje i ima paypal, pa neka podigne za tebe, mislim da bi to bio jedini nacin.

Ja sam razmišljao da od te zarade platim ljudima tamo da mi naprave nešto što bih posle mogao da preprodam (recimo, kad nekom treba da se napravi neki sajt ili ako neko traži ljude da mu snime reklame, da on meni plati, a ja da naručim tamo da to drugi odrade).

Znam neke ljude u koje bih imao poverenja da mi pošalju pare, ali ne znam da li bih mogao za stalno da se oslonim na njih (pošto na Fiverru ne daju da se menja PayPal račun kad se jednom upiše), da ne bude posle "ne mogu sad... nađi nekog drugog" kad sledeći put bude trebalo prebacivati pare.

Markos kaže:
Ja sam razmišljao da od te zarade platim ljudima tamo da mi naprave nešto što bih posle mogao da preprodam (recimo, kad nekom treba da se napravi neki sajt ili ako neko traži ljude da mu snime reklame, da on meni plati, a ja da naručim tamo da to drugi odrade).

Znam neke ljude u koje bih imao poverenja da mi pošalju pare, ali ne znam da li bih mogao za stalno da se oslonim na njih (pošto na Fiverru ne daju da se menja PayPal račun kad se jednom upiše), da ne bude posle "ne mogu sad... nađi nekog drugog" kad sledeći put bude trebalo prebacivati pare.

Naravno da mozes tako da radis, to bi ti i bilo najbolje, recimo nadjes neki posao na freelance sajtu za koji si placen 20-30$, mozes naci nekoga na fiveru da ti uradi za 5$. Samo pitanje je koliko ce kvalitetno biti odradjen taj posao, i treba dobijati dobre ocene od poslodavaca, na sve to treba obratiti paznju.

Grijesis, na Fiverru se mozes mjenjati payment email !!

^
Pa tamo piše da ne može da se menja kada se jednom upiše.

Evo šta tačno piše na stranici gde se upisuje PayPal e-mail:

"For security reasons, you will not be able to change this association in the future. Your earnings will always be sent to the account you configure here."

Markos kaže:
^
Pa tamo piše da ne može da se menja kada se jednom upiše.

Evo šta tačno piše na stranici gde se upisuje PayPal e-mail:

"For security reasons, you will not be able to change this association in the future. Your earnings will always be sent to the account you configure here."

Da, to je do sada i meni i svima bila opce poznata cinjenica, ali sada vidim da i ja imam opciju da preko settingsa promijenim
PP adresu, eh sada ne znam da li je to samo kod ovih clanova veceg ranka ili je svima..i meni je sasvim novo..

kostolomac kaže:
Koliko se na kraju naloga sa fiverra moze povezati na jedan paypal nalog ?

Moze osam, jer paypal dozvoljava osam mailova po accountu.

Back
Na vrh