Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1van kaže:Imam jos jedan sajt www. freewallpaper-hd. com
Pa se sada razmisljam, da li bi bilo stetno po oba sajta, da prebacim sajt bestwallpaper-hd na ovaj drugi domen i da tako ostanu oba !?
1van kaže:Jos uvek nema poboljsanja, sajtu se jos uvek nisu vratile posete.
1van kaže:P.S.
Da li bi mogao neko da postavi link ka sajtu www.bestwallpaper-hd.com, nadam se da ce mi to pomoci da se sajt brze izvuce iz sandbox-a. Kvalitetni linkovi....
Uzvracam linkom na sajtu sa pagerank 3 (javnevesti. com )
1van kaže:Hvala vam zaista na ovakvim odgovorima, ovaj forum je sjajan kao i ljudi.
Skapirao sam o cemu pricas mrgood, i zato bih te pitao nesto, posto mi neki ljudi na google-ovom forumu, kazu da moj sajt nekvalitetan i da se nikada nece vratiti kao pre upravo zbog tog razloga, verovatno zele da mi ubiju volju.
Pitanje: Sta da uradim da bih imao kvalitetan sadrzaj?
Ja mogu trenutno samo da dodajem slike. A sto se tice svake slike posebno kada se pogleda, ima tagove, deskripciju, ime i jos neke opise na svakoj wallpaper stranici.
Sta bih jos mogao da uradim po tom pitanju da bih imao sto kvalitetniji sajt, kako bi dobio poverenje od google.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke