Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazzy10 kaže:Evo trazio sam na forumu , nisam nasao. Zanima me kako bi islo to trgovanje dionicama , nije da sam nesto zagrijan za to nego mi sada palo na pamet pa da pitam.. Jeli tko bio u tome i tako to.. Opca iskustva.
Kazzy10 kaže:Evo trazio sam na forumu , nisam nasao. Zanima me kako bi islo to trgovanje dionicama , nije da sam nesto zagrijan za to nego mi sada palo na pamet pa da pitam.. Jeli tko bio u tome i tako to.. Opca iskustva.
payme kaže:Evo ja sam probo jućer 2 forexa jedan mi je dao 100kn, a drugi $5:
uložio sam u EUR/USD
pratio sam 2 sata kako se kreće grafikon i čekao da vrijednost padne, kad je napokon pala uložio sam tih 100kn da će rast i zaradio oko 5kn.
onda sam istih 100kn uložio da će vrijednost past i tu sam čeko još dodatnih sat vremena i na kraju sam i tu zaradio oko 1.50kn.
Po mom mišljenu isplati se radit na forexu ako uložiš recimo minimalno 1000kn za kojih nećeš žalit ako izgubiš. Najviše prati kako se kreću valute poput USD/HRK ($ je prije pola godine bio 5.2, a sada je 5.6 s obzirom da je prije 2 tjedna bio 5.7), EUR/USD i ostale valute o kojima imaš imalo znanja.
Najbolje ćeš zaradit sa sirovinama poput: zlata, srebra, lož ulje, nafta.
Prije nego što počneš nauči nešto o FOREXU, čitaj članke, forume, imaš stranice di te uče kako najbolje trgovat, čak i chat di brokeri međusobno razgovaraju.
I ono glavno vježbaj na forexu sa besplatnim virtualnim novcima, a dok to sve radiš možeš slobodno tražit i druge izvore zarade.
Raymond kaže:payme kaže:Evo ja sam probo jućer 2 forexa jedan mi je dao 100kn, a drugi $5:
uložio sam u EUR/USD
pratio sam 2 sata kako se kreće grafikon i čekao da vrijednost padne, kad je napokon pala uložio sam tih 100kn da će rast i zaradio oko 5kn.
onda sam istih 100kn uložio da će vrijednost past i tu sam čeko još dodatnih sat vremena i na kraju sam i tu zaradio oko 1.50kn.
Po mom mišljenu isplati se radit na forexu ako uložiš recimo minimalno 1000kn za kojih nećeš žalit ako izgubiš. Najviše prati kako se kreću valute poput USD/HRK ($ je prije pola godine bio 5.2, a sada je 5.6 s obzirom da je prije 2 tjedna bio 5.7), EUR/USD i ostale valute o kojima imaš imalo znanja.
Najbolje ćeš zaradit sa sirovinama poput: zlata, srebra, lož ulje, nafta.
Prije nego što počneš nauči nešto o FOREXU, čitaj članke, forume, imaš stranice di te uče kako najbolje trgovat, čak i chat di brokeri međusobno razgovaraju.
I ono glavno vježbaj na forexu sa besplatnim virtualnim novcima, a dok to sve radiš možeš slobodno tražit i druge izvore zarade.
Cuj, prema ovom tvom postu, ovo zvuci kao najobicnija kladionica, nista drugo. Tu veeeliki igraci drmaju trzistem, a ti se mozes nadati da ces prepoznati trend. IMO najobicnije sranje, treba se koncentrirati na zaradjivanje tamo gdje ovisis o sebi, a ne o drugima, tu mozes biti najsigurniji da ces dugorocno zaraditi. A ovo, danas imas, sutra nemas, a jos k tome lako se navuces na to, sto nije ni malo dobro.
adsenseamater kaže:
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke