Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7m4k3r kaže:CPA mi se cini jako zaniljvim, a cijena od $1 po lead-u jako primamljiva.
Ali koliko sam vidio, cpalead.com ne podrzava alertpay.
Kako vi primate novac ako paypal ne podrzava Bosnu
wulmbos kaže:Pocetnik sam sa internet zaradom, bavio sam se malo PTC, ali to je slabo.
Napravio sam program koji sam klikce na reklame na gagaBUX-u i amazingPTC.
Ali kad sam vidjeo da od toga nema "ljeba", poceo sam se zanimati CPA-om.
Djelimicno sam uspio da spojim programe koje sam napravio sa CPA. Pri pokretanju programa, program provjerava da li ste unijeli svoj PTC username na moj sajt. Ali sam na stranicu za unosenje usernamova "zakljucao" CPAleadom.
Zanima me koliko je ovo pametno i da li se CPAlead-om moze zakljucati stranica od korisnika koji su iz Bosne, Srbije, Hrvatske...
Ukoliko se ovo ispostavi kao dobra ideja napravio bi jos programa, za npr:
clickingbank.org, onBUX.com, palmbux.com ...
ovo sajtovi sa slabijom zastitom i za njih bi veoma lako moga napraviti bota.
A evo i sajta na kome radim ovo, jos nije zavrsen, vjerovatno sam napravio greske u tekstu (uvijek mi promaknu greske kad pisem tekst na engleskom), a moram malo poraditi na sigurnosti (staviti captchu). Ali "otom potom", na brzinu sam radio, nisam obracao paznju na detalje.
EDITIRANO...citaj pravila
xpert90 kaže:Evo da malo osvjezim temu, ja sam sa cpa leadom skoro poceo, nema jos 2 nedelje, mogu vam reci da mi se svidja, jer se super moze zaraditi. Na sharecashu sam radio skoro 2 mjeseca da bih zaradio $130, a ovdje sam zaradio za manje od 15 dana.
Evo i moj screenshot, svjez je:
![]()
rovad kaže:To je se meni događalo, pa sam ludio par dana dok nisam skontao koja je glupa fora u pitanju :hysterical
Budući da za balkan nema ponuda, widget ti se najvjerojatnije ne prikazuje. Kolko me sjećanje služi, po defaultu je svaki CPA widget namješten tako da se ne prikazuje za zemlje za koje nema ponuda. Ako si zalijepio widget u html gadget ili u html kod između <head></head> tagova trebalo bi raditi bez problema.
Trebaš ići na widget u CPA lead i onda naći nešto tipa Countries ili Global Settings, ne sjećam se točno a lijen sam gledat jer se nisam logira u CPA lead dugo, prešao sam na Adscend media i zaboravio šifru od CPA lead lol.
Uglavnom imaš sve na Google-u, traži i naći ćeš, poz:waving
Joza95 kaže:rovad kaže:To je se meni događalo, pa sam ludio par dana dok nisam skontao koja je glupa fora u pitanju :hysterical
Budući da za balkan nema ponuda, widget ti se najvjerojatnije ne prikazuje. Kolko me sjećanje služi, po defaultu je svaki CPA widget namješten tako da se ne prikazuje za zemlje za koje nema ponuda. Ako si zalijepio widget u html gadget ili u html kod između <head></head> tagova trebalo bi raditi bez problema.
Trebaš ići na widget u CPA lead i onda naći nešto tipa Countries ili Global Settings, ne sjećam se točno a lijen sam gledat jer se nisam logira u CPA lead dugo, prešao sam na Adscend media i zaboravio šifru od CPA lead lol.
Uglavnom imaš sve na Google-u, traži i naći ćeš, poz:waving
namjestio sam u postavkama da ne prikazuje sadrzaj blog ako nema surveya za tu zemlju..i isao sam preko proxy i opet nista??
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke