• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA Lead

CPA mi se cini jako zaniljvim, a cijena od $1 po lead-u jako primamljiva.
Ali koliko sam vidio, cpalead.com ne podrzava alertpay.
Kako vi primate novac ako paypal ne podrzava Bosnu

7m4k3r kaže:
CPA mi se cini jako zaniljvim, a cijena od $1 po lead-u jako primamljiva.
Ali koliko sam vidio, cpalead.com ne podrzava alertpay.
Kako vi primate novac ako paypal ne podrzava Bosnu

pare ces dobiti cekom
da bi ti ga poslali moras da skupis minimum 50 $
i da popunis W8 formular
;)

Pocetnik sam sa internet zaradom, bavio sam se malo PTC, ali to je slabo.

Napravio sam program koji sam klikce na reklame na gagaBUX-u i amazingPTC.
Ali kad sam vidjeo da od toga nema "ljeba", poceo sam se zanimati CPA-om.
Djelimicno sam uspio da spojim programe koje sam napravio sa CPA. Pri pokretanju programa, program provjerava da li ste unijeli svoj PTC username na moj sajt. Ali sam na stranicu za unosenje usernamova "zakljucao" CPAleadom.
Zanima me koliko je ovo pametno i da li se CPAlead-om moze zakljucati stranica od korisnika koji su iz Bosne, Srbije, Hrvatske...

Ukoliko se ovo ispostavi kao dobra ideja napravio bi jos programa, za npr:
clickingbank.org, onBUX.com, palmbux.com ...
ovo sajtovi sa slabijom zastitom i za njih bi veoma lako moga napraviti bota.

A evo i sajta na kome radim ovo, jos nije zavrsen, vjerovatno sam napravio greske u tekstu (uvijek mi promaknu greske kad pisem tekst na engleskom), a moram malo poraditi na sigurnosti (staviti captchu). Ali "otom potom", na brzinu sam radio, nisam obracao paznju na detalje.

EDITIRANO...citaj pravila

wulmbos kaže:
Pocetnik sam sa internet zaradom, bavio sam se malo PTC, ali to je slabo.

Napravio sam program koji sam klikce na reklame na gagaBUX-u i amazingPTC.
Ali kad sam vidjeo da od toga nema "ljeba", poceo sam se zanimati CPA-om.
Djelimicno sam uspio da spojim programe koje sam napravio sa CPA. Pri pokretanju programa, program provjerava da li ste unijeli svoj PTC username na moj sajt. Ali sam na stranicu za unosenje usernamova "zakljucao" CPAleadom.
Zanima me koliko je ovo pametno i da li se CPAlead-om moze zakljucati stranica od korisnika koji su iz Bosne, Srbije, Hrvatske...

Ukoliko se ovo ispostavi kao dobra ideja napravio bi jos programa, za npr:
clickingbank.org, onBUX.com, palmbux.com ...
ovo sajtovi sa slabijom zastitom i za njih bi veoma lako moga napraviti bota.

A evo i sajta na kome radim ovo, jos nije zavrsen, vjerovatno sam napravio greske u tekstu (uvijek mi promaknu greske kad pisem tekst na engleskom), a moram malo poraditi na sigurnosti (staviti captchu). Ali "otom potom", na brzinu sam radio, nisam obracao paznju na detalje.

EDITIRANO...citaj pravila

ja sam iz Srbije i kad odem na moj sajt koji je zakljucan nema offera,
ponekad ih bude

xpert90 kaže:
Evo da malo osvjezim temu, ja sam sa cpa leadom skoro poceo, nema jos 2 nedelje, mogu vam reci da mi se svidja, jer se super moze zaraditi. Na sharecashu sam radio skoro 2 mjeseca da bih zaradio $130, a ovdje sam zaradio za manje od 15 dana.

Evo i moj screenshot, svjez je :) :

reffpicture.jpg

Na kojoj "vrsti" sajta/sajtova koristis CPALead ?

kako stoje s isplatama...mislim koji je nama najbolji nacin za isplatu??

Joza95 kaže:
kako stoje s isplatama...mislim koji je nama najbolji nacin za isplatu??

Ja imam njihovu karticu i po meni to je najlaksi nacin isplate, jos imas cek i wire transfer.

Trebam vase misljenje. Da li bi ljudi za slike kao sto je ovaj banner dole odradili survey? Znaci vodi ih na sajt pun slika hot girls next door.

zzzz111.JPG

Na Adscendmedia sam imao 7 klikova(?) u 2 dana ali nigdje para. Na banner je bilo 50 klikova i dosli su na sajt ali tih 7 klikova ne znam sta je to. Na sta su klikali ako nisu odradili survey i zasto mi uopce pokazuje to? Jel moguce da je bio neki problem pa nisu mogli odraditi anketu do kraja?

Pa ja ne znam koliko bi doticni morao biti spaljen da ispuni survey da bi video satro next door girl kad ima na tome for free na svakom koraku,i to bome detaljno da ti pamet stane,jedino ako se ne whoras pa radis fol licni blog neke curice,ali to je vec out. :busted

gdje postavit kod od widgeta na bloggeru??
postavio sam u html ispod head i nista ..
napravim i gadget stavim i tamo i opet nista..

gdje se kod na kraju postavlja??

To je se meni događalo, pa sam ludio par dana dok nisam skontao koja je glupa fora u pitanju :hysterical

Budući da za balkan nema ponuda, widget ti se najvjerojatnije ne prikazuje. Kolko me sjećanje služi, po defaultu je svaki CPA widget namješten tako da se ne prikazuje za zemlje za koje nema ponuda. Ako si zalijepio widget u html gadget ili u html kod između <head></head> tagova trebalo bi raditi bez problema.

Trebaš ići na widget u CPA lead i onda naći nešto tipa Countries ili Global Settings, ne sjećam se točno a lijen sam gledat jer se nisam logira u CPA lead dugo, prešao sam na Adscend media i zaboravio šifru od CPA lead lol.

Uglavnom imaš sve na Google-u, traži i naći ćeš, poz:waving

rovad kaže:
To je se meni događalo, pa sam ludio par dana dok nisam skontao koja je glupa fora u pitanju :hysterical

Budući da za balkan nema ponuda, widget ti se najvjerojatnije ne prikazuje. Kolko me sjećanje služi, po defaultu je svaki CPA widget namješten tako da se ne prikazuje za zemlje za koje nema ponuda. Ako si zalijepio widget u html gadget ili u html kod između <head></head> tagova trebalo bi raditi bez problema.

Trebaš ići na widget u CPA lead i onda naći nešto tipa Countries ili Global Settings, ne sjećam se točno a lijen sam gledat jer se nisam logira u CPA lead dugo, prešao sam na Adscend media i zaboravio šifru od CPA lead lol.

namjestio sam u postavkama da ne prikazuje sadrzaj blog ako nema surveya za tu zemlju..i isao sam preko proxy i opet nista??

Joza95 kaže:
rovad kaže:

namjestio sam u postavkama da ne prikazuje sadrzaj blog ako nema surveya za tu zemlju..i isao sam preko proxy i opet nista??

eo ga sredio sam ni sam neznam kako :)

Ja sam se prijavila na CPALead, moze li mi neko reci od vas da li se tesko pristupa ovom networku tj. da li su strogi kriterijumi?

x3m1rx kaže:
kolk'o trebam čekat da mi aktiviraju acc ?

posaljes im mejl i kazes da ti aktivirju racun i to je to..aktivirat ce ti ga u roku 24 h

Hvala na odgovoru, nadam se da cu uspeti da se registrujem.
Interesuje me jos da li je CPALead scam...ovde na forumu sam procitala jedno iskustvo tj da decko nije bio isplacen, da li se jos nekome to desilo? Citala sam i po drugim forumima i blogovima ali se niko nije zali da je CPAlead scam...

Nikolina kaže:
Interesuje me jos da li je CPALead scam...

Ne nije scam, samo ne smijes krsiti njihova pravila.

Back
Na vrh