• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA Lead

rradomir01

Aktivni član
Tu od
9 Ožu 2010
Zanima me radi li tko sa CPALead.com i kakva su mu iskustva?Kolike su prosječne zarade po leadu?

rradomir01 kaže:
Zanima me radi li tko sa CPALead.com i kakva su mu iskustva?Kolike su prosječne zarade po leadu?

Ja ti mogu samo reci da sam upao u CPALead mrezu, no nikako da to dodje na red. Imaju dosta ponuda ljepo sotiranih po zemljama.

Na ono tvoje zadnje pitanje ti jednostavno nema odgovora. Zarada ti ovisi iskljucivo o tvom znanju i ulozenom vremenu.

Pozzz.

U svakom slucaju se treba regati dok je automarski prijem, bez provere. Sistem rada bi bio isti kao za Sharecash, uz male izmene. Detaljnije cu sutra kad budem imao vremena, mada trenutno ne radim CPAlead.

rigor04 kaže:
Sistem rada bi bio isti kao za Sharecash, uz male izmene.

Hm, ja se definitivno ne bi slozio sa tobom. CPA i download servisi se razlikuju ko nebo i zemlja i ne vidim opce s cim bi ih se dalo povezati. Osim sto i jedni i drugi nude mogucnost zarade u IM svijetu. :)

CPA je "cisti marketing", nazvao bih ga kao "Moderni Affiliate Servis". Za uspijeh u CPA merezama treba 1000 puta veceg znanja i iskustva nego sto je za download servise. Tako da je po meni to dvoje neusporedivo.

Pozzz

Prvo treba napraviti razliku izmedju CAPLead i Sharecasha sa jedne strane, i CPA programa sa druge. ali ukratko:

Slazem se da za CPA treba malo vise mozga i truda, da bi dosao do zeljenog fajla i za CPALead i za Sharecash moras popuniti offer. Znaci nudis krajnjem korisniku nesto sto mu treba i po tome su slicni.

Kod CPA offera nudis npr. "free laptop" i moras da ganjas recimo studente kao ciljnu grupu ne bi li popunili tvoj offer i recimo dobili laptop, znaci ciljas na one koji zele taj laptop. I moras da ih ubedis u to da ce ga dobiti.

Kod Cpalead i Sharecasha nikog ne zanima da li offer daje free laptop, mobilni telefon ili je samo potrebno regati se na neki sajt. Bitno im je da dodju do najnovije serije, filma, cracka za igricu, itd. A kada bi probao da na taj nacin samostalno radis dobio bi od svoje affiliate mreze BAN, osim ako ne radis 'incentivized offere'.

rradomir01 kaže:

Recimo da je neka prosecna zarada po leadu 1-1.5$. Bar je takav slucaj kod mene

Zarada ti ovisi o posjetiteljima, ali u pravilu možemo reći da se kreće oko 1$ po leadu.
Što se tiče iskustava, mogu reći da sam prezadovoljan.
Nisam uložio nešto puno vremena, ali već zarađujem 10-tak $ dnevno.
Tako da se stvarno može zaraditi bez nekog velikog predznanja.
Trenutno sam prezauzet drugim stvarima, ali čim uhvatim malo vremena posvetit ću se CPA tipu zarade, jer se stvarno može dobro zaraditi.

Onda vrijedi pokušati.Iako trenutno nemam ni najmanju ideju kako krenuti.Je li netko probao sa postavljanjem linkova na forume ili yahoo answers?Ne znam da li bi to funkcioniralo.

Ne radi se o postavljanju linkova. Mozes recimo da napravis blog gde nudis dload neke svoje knjige/metode za zaradu i onda taj blog zakljucas CPALead gatewayom.
Kad neko dodje na blog ne moze da cita , ni da klikne recimo na Download link sve dok ne popuni survey kao na Sharecashu. Kad to ucini gateway nestaje i ima pristup fajlu/fajlovima/tekstu.

A forume i yahoo answers mozes da iskoristis da dovedes posete na svoj blog

Mozes odmah, automatski te prihvataju u program. Ranije su radili neku proveru, sada ne

rigor04 kaže:
Mozes odmah, automatski te prihvataju u program. Ranije su radili neku proveru, sada ne

Pokusao sam drug da postavim kod na moj wordpress blog ali neide pa neide.Odem u header.php stavim kod poslije head taga ali opet nece.Neznam sta da radim vise.Ja sam htio da oferom blokiram citavu stranicu pa sam pokusao sa header.php.Pokusavao sam i sa single.php da blokiram pojedinacne postove ali opet neide.Da li gdje grijesim neznam ali cini mi se da generalno cpa ima problema sa wordpressom jer se jos neki ljudi zale.Molim sve koje koriste cpalead a imaju wordpress blog da mi kazu nesto vise o ovome svemu i da li ste imali iste problee kao ja.

EDIT:Uspio sam.Nasao sam cpalead worpress plugin koji je obavio posao.Ali da nebi bilo da sam editovao post bezveze imam jedno pitanje da li ja mogu izabrati druge Surveys jer ovaj sto mi izbacuje tesko da ce iko popuniti.Dakle to je ono kad izbaci prozorcic da treba popuniti offer pa kad se klikne na ponudeni ofer izbaci mi ocajan obrazac na crnoj podlozi koji je previse napadan ja sam se jedva snasao a sigurno ga ni korisnici nece voljeti pa bi ako moze izabrao neki drugi.

To biras kad pravis novi Widget.
Klik na Widgets, zatim klikni sa leve strane na naziv vidgeta koji bi da editujes.Pa na ikonicu Edit Widget.
Kad ti otvori opcije onda skrolij na dole i videces taj 'ruzni'skin koj sada mozes da promenis klikom na strelice levo-desno.

Imam problema sa cpalead pa molim za pomoc

Izbacuje mi poruku da trebam ugasiti adblock kojeg ni nemam.Pokusao sam cak deinstalirati mozilu i ponovo instalirati opet nece.Preko internet explorera isto izbacuje.Ugasim Kaspersky skroz reko da nije do njega nije.Mjenjao sam i blog platformu i stavljao isti kod nista.Pravio novi widget vise puta opet isto.Imate li vi iskustva s ovim problemom?:stars

slika problema u attachmentu

Prilozi

• You must disable or remove Adblock to visit this website._1274633766013.png
    You must disable or remove Adblock to visit this website._1274633766013.png
    17.3 KB · Pregleda: 701
Do browsera je sigurno, verovatno imas instaliran neki content blocker ili nesto slicno. Ako te ne mrzi daj na PM link da vidim sta kaze kod mene. Probaj da otvoris iz Opere ili IE da vidis sta kaze. Meni se obicno javi kad ukljucim Adblock i pokusam da nekako zaobidjem survey, ali ni to sada ne pali.

Evo da malo osvjezim temu, ja sam sa cpa leadom skoro poceo, nema jos 2 nedelje, mogu vam reci da mi se svidja, jer se super moze zaraditi. Na sharecashu sam radio skoro 2 mjeseca da bih zaradio $130, a ovdje sam zaradio za manje od 15 dana.

Evo i moj screenshot, svjez je :) :

reffpicture.jpg

Da li neko moze da objasni odakle da uzmem tu skriptu za cpalead i gde treba da je upisem ili kako se to vec radi?

screenshotdt.png

U koju karticu od ovih gore na slici(home, statistic, widgets...) treba da udjem da nadjem skriptu za postavljanje cpalead gateway ili kako se vec zove?

Back
Na vrh