Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smilika kaže:Ako zelis posetu na svoj sajt onda stavi link na sajt. Ako zelis prodaje, sto manje klikova - to bolje
Naravno, prouci pravila servisa na kojem postavljas clanak, pa ako hoces da rizikujes da ti obrisu clanak i dobijes ban slobodno krsi pravila![]()
You declare that you will not send in any articles with direct affiliate links in them. We reject articles with direct affiliate links. It is ok, however, to forward/redirect to an affiliate link from the top-level of a domain name you own.
Conlaoch kaže:Pre svega da napomenem da nisam početnik u internet zaradi već samo što se tiče Clickbanka.Iz Srbije sam, a to je skoro stiglo kod nas.Pročitao sam gotovo sve što se nalazi ovde na forumu, jasno mi je sve u vezi proizvoda,isplata itd.
Ono što mene zanima je sledeće:
Vidim da dosta ljudi piše o svojim zaradama, ali meni nije najjasnije kako vi u stvari reklamirate proizvode - preko svojih sajtova ili kako?:dntknw
Imam nekoliko solidnih sajtova (uglavnom su vezani za software i košarku) i tu bih mogao da reklamiram proizvode.Video sam na Clickbank-u dosta proizvoda koji su vezani za košarkaški trening (programi za povećanje odraza i sl.).
Hvala unapred na odgovorima!:bow
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke