• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Clickbank pitanjce - početnik

milan93 kaže:
...Mislim da ne bi trebao da bude problem...

Ja slike koristim i bez posebnog pitanja kontajući da smo kolege. :)

Nemojte puno vremena gubiti na nebitne stvari. Zar njima nije u cilju da vi prodate sto vise njihovih proizvoda ;)

imam par pitanja pre nego sto otvorim clickbank acc.
kada upisujem svoje ime da li trebam koristiti ć ili c. neznam da li bi ih to mozda zbunilo, posto sam se na jednom exchange website-u koji mi je slao novac potpisivao bez ć posto su tako trazili.ovo pitam cisto zato sto se ovde salje cek ,a nisam upoznat sa tim placanjem.
takodje me zanima kod sign up-a, ima adresa da se upisa i PO box. Posto zivim u stanu.Da li da napisem u prvom odeljku adresu sa brojem zgrade a u donjem gde pise suite and apart. da upisem broj stana..ili da upisem kao sto se kod nas upisuje ...npr . adresa 10/15 , u prvom odeljku..
pitanje je mozda bezazleno ali imam neka losa iskustva sa transakcijama, i ne zelim da se ista ponovi :)

^Uvek upisi sa C, dakle bez nasih slova, ja sam na mnogo mesta uvek tako upisivao i nikad
nisam imao problema, a stizale su mi i na kucu razne stvari.

Sto se tice adrese, obicno upisem sve u jednom polju, a ako kaze "invalid characters" znaci
da je predvidjeno da u prvom polju budu samo slova a brojevi u drugom, tako da upisi broj
zgrade i stana u drugom polju. Ne secam se sad tacno kako je na Clickbanku, ali ovo je
bazicno pravilo za sve, i kao sto rekoh nikad nisam imao problema.

Da ne bih otvarao novu temu bzv, ovde cu da pitam.
Ovako, napravio sam svoju stranicu za promociju proizvoda sa CB-a, a ne zelim da traffic dovodim preko G(znam da otezava posao ali hocu da probam ovaj nacin jer imam par zanimljivih ideja). Imam par clanaka koje bi postavio na ezine i ostale sajtove, pa me zanima da li u njima da stavim link ka svom sajtu na kom promovisem proizvod ili da stavim aff link koji bi direktno ljude vodio da kupe proizvod, posto mi nije cilj stranicu pozicioniram na pretragama.
Nisam siguran da li bi imali strpljenja da posle teksta procitaju i moju stranicu pa tek onda da idu na stranicu na kojoj bi kupili proizvod, sta vi mislite?

Uradi redirect sa svoje stranice na clickbank hop link.A na article direktorije stavljaj link od svoje stranice.

Ako zelis posetu na svoj sajt onda stavi link na sajt. Ako zelis prodaje, sto manje klikova - to bolje :)

Naravno, prouci pravila servisa na kojem postavljas clanak, pa ako hoces da rizikujes da ti obrisu clanak i dobijes ban slobodno krsi pravila ;)

smilika kaže:
Ako zelis posetu na svoj sajt onda stavi link na sajt. Ako zelis prodaje, sto manje klikova - to bolje :)

Naravno, prouci pravila servisa na kojem postavljas clanak, pa ako hoces da rizikujes da ti obrisu clanak i dobijes ban slobodno krsi pravila ;)

Evo sad procitah na ezine tos, i kazu da je zabranjeno postavljati direktan aff link, samo moze redirect sto je Milan iznad i predlozio.

Kod:
You declare that you will not send in any articles with direct affiliate links in them. We reject articles with direct affiliate links. It is ok, however, to forward/redirect to an affiliate link from the top-level of a domain name you own.

Ipak cu staviti link ka svojoj stranici, a vama hvala na odgovorima.

Nasao sam listu od par article direktorija koji dozvoljavaju aff linkove.Nisam proveravao pa preporucujem da proverite pre nego sto objavite.

ArticlesBase.com
IdeaMarketers.com
ArticleCity.com
ArticleStars.com
Website-Articles.net
Articles4Reprint.com
ArticleContentProvider/articlesubmit
GoArticles.com
ArticleDashboard.com

Po meni najbolji je article base i go articles.

Conlaoch kaže:
Pre svega da napomenem da nisam početnik u internet zaradi već samo što se tiče Clickbanka.Iz Srbije sam, a to je skoro stiglo kod nas.Pročitao sam gotovo sve što se nalazi ovde na forumu, jasno mi je sve u vezi proizvoda,isplata itd.
Ono što mene zanima je sledeće:
Vidim da dosta ljudi piše o svojim zaradama, ali meni nije najjasnije kako vi u stvari reklamirate proizvode - preko svojih sajtova ili kako?:dntknw
Imam nekoliko solidnih sajtova (uglavnom su vezani za software i košarku) i tu bih mogao da reklamiram proizvode.Video sam na Clickbank-u dosta proizvoda koji su vezani za košarkaški trening (programi za povećanje odraza i sl.).
Hvala unapred na odgovorima!:bow

Pozdrav!
Ja dosta koristim ClickBank proizvode za promociju te za svaki kreiram poseban, review site te ga optimiziram da mi dodje na prva mjesta Googlea i na taj nacin dovodim promet.
Ukoliko mislis postaviti linkove na svoje sajtove, mozes no ne znam koliko su posjeceni te na kojem jeziku... Tesko je da ce se tko ako dodje na tvoju stranicu koja je na Srpskom jeziku kupiti proizvod koji je na Engleskom no nikada se ne zna...
Probaj pa ces vidjeti, barem to nije problem, ugrabis link i postavis ga kao anchor tekst na stranicu...

Back
Na vrh