Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, možda sam krivo shvatio, ali 3 besplatna introa koja će bit javno prikazana su dobra reklama, mislio sam da ti je to cilj. 3 tjedna za "i više od 3" introa... je li ti od toga želiš posao napraviti ili su "umjetnik"? Ali, kao što kažem, možda nije reklama u pitanju i ne zanima te posao i to.rakicko kaže:Bice, polako, ne zurimo nigde. Bice okaceni svi radovi koje sam uradio, ima i vise od 3 introa. , nego cekam da svima zavrsim, kojima sam rekao, pa onda.
Pa pazi, dobro si ukapirao, kao reklama i sluzi, a pored toga da uspostavim jos bolju saradnju sa clanovima, pa ko zna, mozda budemo radili kasnije, ako ne, tu je jos jedan rad. Znas kako, ja sam temu otvorio, nekima sam i rekao da ne ocekuju odmah, jer sam dobio nekoliko poslova, a i njima se ne zuri, pa je valjda ok. Svakako ce u toku sledece dobiti, a i ti ces moci da vidis, pa ko zna, mozda budes zeleo za slicno da platis.adikcija kaže:Mislim, možda sam krivo shvatio, ali 3 besplatna introa koja će bit javno prikazana su dobra reklama, mislio sam da ti je to cilj. 3 tjedna za "i više od 3" introa... je li ti od toga želiš posao napraviti ili su "umjetnik"? Ali, kao što kažem, možda nije reklama u pitanju i ne zanima te posao i to.rakicko kaže:Bice, polako, ne zurimo nigde. Bice okaceni svi radovi koje sam uradio, ima i vise od 3 introa. , nego cekam da svima zavrsim, kojima sam rekao, pa onda.
rakicko kaže:Uvek mozes da mi objasnis sta si hteo reci.![]()
Naravno da jesu rokovi bitni, zato i nisam zavrsio ove klpove, jer sam dobio poslove na odesku gde moram da ispostujem rok. Slazem se ja sa tobom oko toga, ali kada imas ovakav izbor, besplatan intro i posao, treba izabrati. Ja sam odlucio da odradim 2 posla pre ovoga, jer su mi ti klijenti stalne musterije. Nekima sam poslao jer sam nasao prazninu u poslu, a nekima nisam.adikcija kaže:rakicko kaže:Uvek mozes da mi objasnis sta si hteo reci.![]()
Gle, ako ja dobijem posao, najčešće imam rokove. A i kada nemam, želim posao završiti u što kraćem roku da nemam puno otvorenih poslova. Meni su kvaliteta i brzina (poštivanje rokova) podjednako važni. Ovako ti je reklama slaba jer i da napraviš najbolji intro na svijetu, opet bih imao sumnji oko toga koliko će ti vremena trebati.
Da si samo jedan objavio u nekom normalnom roku od kada su se ljudi prijavili, ja bih te daleko ozbiljnije shvatio. Ok, istina je da mi usluge poput tvojih do sada nisu trebale i da ja nisam možda najbolji predstavnik tvog ciljnog tržišta, ali mislim da bi ipak trebao promisliti o ovome.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke