• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatan intro

rakicko

Legenda
Tu od
4 Lip 2010
Posto sam, zahvaljujuci iz forumu pokrenuo svoj biznis, pricacu o tome kada budem krenuo u promociju, reko' nekako da se zahvalim. Ovim putem, nagradjujem 3 clana uvodnom spicom za youtube kanal. Ko hoce, neka se javi. :)

Konacno sam juce imao malo vremena i uradio sam jedan intro. Imacu ovih dana malo prostora, pa cu odraditi preostala dva.

Sorry for waiting. :)

SpawneR kaže:
Intro je fantazija! Decko zna znanje!

Hvala ti puno
.
@guglastican dobra ideja, kada budu sva tri zavrsena, cu postavim, da ne spamujemo bez potrebe. :)

adikcija kaže:
Bude više ta izložba?
Bice, polako, ne zurimo nigde. Bice okaceni svi radovi koje sam uradio, ima i vise od 3 introa. , nego cekam da svima zavrsim, kojima sam rekao, pa onda.

rakicko kaže:
Bice, polako, ne zurimo nigde. Bice okaceni svi radovi koje sam uradio, ima i vise od 3 introa. , nego cekam da svima zavrsim, kojima sam rekao, pa onda.
Mislim, možda sam krivo shvatio, ali 3 besplatna introa koja će bit javno prikazana su dobra reklama, mislio sam da ti je to cilj. 3 tjedna za "i više od 3" introa... je li ti od toga želiš posao napraviti ili su "umjetnik"? Ali, kao što kažem, možda nije reklama u pitanju i ne zanima te posao i to.

adikcija kaže:
rakicko kaže:
Mislim, možda sam krivo shvatio, ali 3 besplatna introa koja će bit javno prikazana su dobra reklama, mislio sam da ti je to cilj. 3 tjedna za "i više od 3" introa... je li ti od toga želiš posao napraviti ili su "umjetnik"? Ali, kao što kažem, možda nije reklama u pitanju i ne zanima te posao i to.
Pa pazi, dobro si ukapirao, kao reklama i sluzi, a pored toga da uspostavim jos bolju saradnju sa clanovima, pa ko zna, mozda budemo radili kasnije, ako ne, tu je jos jedan rad. Znas kako, ja sam temu otvorio, nekima sam i rekao da ne ocekuju odmah, jer sam dobio nekoliko poslova, a i njima se ne zuri, pa je valjda ok. Svakako ce u toku sledece dobiti, a i ti ces moci da vidis, pa ko zna, mozda budes zeleo za slicno da platis. :)

rakicko kaže:
Uvek mozes da mi objasnis sta si hteo reci. :)

Gle, ako ja dobijem posao, najčešće imam rokove. A i kada nemam, želim posao završiti u što kraćem roku da nemam puno otvorenih poslova. Meni su kvaliteta i brzina (poštivanje rokova) podjednako važni. Ovako ti je reklama slaba jer i da napraviš najbolji intro na svijetu, opet bih imao sumnji oko toga koliko će ti vremena trebati.

Da si samo jedan objavio u nekom normalnom roku od kada su se ljudi prijavili, ja bih te daleko ozbiljnije shvatio. Ok, istina je da mi usluge poput tvojih do sada nisu trebale i da ja nisam možda najbolji predstavnik tvog ciljnog tržišta, ali mislim da bi ipak trebao promisliti o ovome.

adikcija kaže:
rakicko kaže:
Uvek mozes da mi objasnis sta si hteo reci. :)

Gle, ako ja dobijem posao, najčešće imam rokove. A i kada nemam, želim posao završiti u što kraćem roku da nemam puno otvorenih poslova. Meni su kvaliteta i brzina (poštivanje rokova) podjednako važni. Ovako ti je reklama slaba jer i da napraviš najbolji intro na svijetu, opet bih imao sumnji oko toga koliko će ti vremena trebati.

Da si samo jedan objavio u nekom normalnom roku od kada su se ljudi prijavili, ja bih te daleko ozbiljnije shvatio. Ok, istina je da mi usluge poput tvojih do sada nisu trebale i da ja nisam možda najbolji predstavnik tvog ciljnog tržišta, ali mislim da bi ipak trebao promisliti o ovome.
Naravno da jesu rokovi bitni, zato i nisam zavrsio ove klpove, jer sam dobio poslove na odesku gde moram da ispostujem rok. Slazem se ja sa tobom oko toga, ali kada imas ovakav izbor, besplatan intro i posao, treba izabrati. Ja sam odlucio da odradim 2 posla pre ovoga, jer su mi ti klijenti stalne musterije. Nekima sam poslao jer sam nasao prazninu u poslu, a nekima nisam.
Hvala na savetu, ali se maksimalno trudim da se toga i drzim. ;)

Ja mogu samo da pohvalim rakicka zato sto sam ja svoj intro dobio za 2-3 dana, savrsen je i prezadovoljan sam. A pocecu da ga koristim u skorijoj buducnosti :D

https://www.youtube.com/watch?v=KpgeHuniG1s
https://www.youtube.com/watch?v=dpB91kyMY3Y
https://www.youtube.com/watch?v=DaDeWn8BIjg

Back
Na vrh