Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blogex kaže:e ljudi moji, kako sam se i ja poceo baviti amazonom i puno citam po drugim forumima nemogu vjerovati da je kvaliteta ovih postova vezanih za amazon tolko slabija i tolko "jadna" usporedujuci ih sa ostalima, kroz mjesec - dva vidjet cete moju zaradu u mjesec dana te cete tada valjda povjerovati u AMAZON, zaista je odlicna stvar i moguce je zaraditi jako puno novaca preko njega, necu govoriti nista o svom sustavu zarade ali planiram da napisem neku knjigu kratku koju cu prodavati ovdje pa cete imati priliku pratiti me step-by-step, bit ce jako jednostavna posto sve outsourcam))
Probelm kod nas je kad netko nesto pocne, jednostavno prekine sa radom, a pitanja koja sam najcesce vidio je dali amazon radi, dali ima problema sa isplatom itd
Zao mi je ali moram reci da ljudi koji postavljaju takva pitanja ne mislim da ce daleko dogurati jedino ako su pocetnici jer i ja dan dns imam takva "glupa" newbie pitanja i ne sramim ih se ali morate shvatiti da to nije tolko u redu i da vam se ljudi znaju smijati dosta puta, bolje je otici na druge forume iskoristit google procitati o tome i ne pitati tj ne se brukati.
Prije par godina poceo sam se baviti adult zaradom, kako je sad to fino krenulo okrenuo sam svoje biznis na normalnu - mainstream zaradu, trenutno ne zaradujem puno (necu rec kolko-bar ne jos) ali vjerujte mi da je moguce zivjeti od online zarade, pa ja planiram do kraja godine da cu imati tolku net zaradu da necu morati nikada raditi. (Nadam se) Pratite ovaj forum o amazon/adsense zaradi te cete ubrzo vidjet moj thread ovdje sa screenshotovima mjesecne zarade![]()
Pozdrav Svima
Ivan
blogex kaže:A ni meni ali svaki dan zeljno iscekujem taj update, dosada imam 20 mironiche siteova, jedan proizovd jedan review i to je to i trenutno jedan veliki site sa 30 proizvoda i jos mi se jedan gradi sa 20 proizvoda, kad sve to dosegne potrebna rangiranja u googlu mislim da ce biti oko 10$ dnevno posto su proizvodi visokih cjena a i dosta trazeni![]()
imam oko 60-tak adsense siteova koji isto tako jos ne rangiraju svi ali zarada je oktreba dodati jos clanaka pa ce valjda i to porasti
![]()
blogex kaže:Pa ne bas nadam se da cu do kraja godine imati oko 40$ sa adsensa + 30-40$ amazon, krajnji cilj naravno je puno puno veci od 12-13000 kn/mjesecno.
no uglavnom nadam se da cu malo zagolicati mastu i pokazati ljudima sa nasih prostora da se moze zivjeti od internet zarade dakako puno luksuznije nego normalnim poslom, no da isto tako treba puno rada, truda, ulaganja i ustrajanja u svemu tome i da to nije tako lako kako vecina misli.
Pozdrav
:crazy_grin Zenske glave -.- :taunt Svaka je ljubomorna, misli da je zapostavljena, moraces da joj objasnis malo bolje, da je to radis zbog njih i teberigor04 kaže:Ma ne fali nista, taman posla, dobro je i za prostatu (http://www.stetoskop.info/Cesca-ejakulacija-redji-rak-prostate-1858-s1-content.htm) :crazy_grin
Samo ja kad sam probao da radim adult imao sam problema da zeni objasnim da mi to sluzi za zaradu![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke