• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Amazon - početnička pitanja

Pozdrav,
Zanima me par pitanja u vezi same prijave na Amazon affilate program.
Naime kada trebam unjet web stranicu/e. Da li je moguce ikako se registrirat ako stranica jos nije napravljena.
Sto bi znacilo bez web stranice.? Mogu li unjet neke druge? Kakva je provjera tih stranica...?

leon3design kaže:
Pozdrav,
Zanima me par pitanja u vezi same prijave na Amazon affilate program.
Naime kada trebam unjet web stranicu/e. Da li je moguce ikako se registrirat ako stranica jos nije napravljena.
Sto bi znacilo bez web stranice.? Mogu li unjet neke druge? Kakva je provjera tih stranica...?
Dobrodošao,
stranica ti ne treba biti završena da bi se prijavio na Amazon affilate program, mislim da sam negdje pročitao kako provjeravaju ručno i to traje 2-3 dana.

Da ali da li stranica mora imat odreden broj posjeta...da bi bila primljena u sustav?
i da li ja mogu sad s neta nac neku stranicu i samo stavit da je moja da me prihvate i kasnije kad objavim stranicu,samo dodavat affilate linkove na tu stranicu...

Ma prolazi svaka strana (barem je tako bilo pre god. dana kada sam upao sa Blogger blogom bez posete i sa 3 kopirana posta). Napravi nesto na brzinu i uzivaj.

leon3design kaže:
Da ali da li stranica mora imat odreden broj posjeta...da bi bila primljena u sustav?
i da li ja mogu sad s neta nac neku stranicu i samo stavit da je moja da me prihvate i kasnije kad objavim stranicu,samo dodavat affilate linkove na tu stranicu...
Ne trebaš se prijavljivati dok ne napraviš svoju stranicu, a možeš i sa besplatnim blogom upasti.

drazenbr kaže:
leon3design kaže:
Ne trebaš se prijavljivati dok ne napraviš svoju stranicu, a možeš i sa besplatnim blogom upasti.

Ma prihvataju sa bilo kakvom stranicom ...

Da li se kome dogodilo da imate naručen item i da prođe oko mjesec i pol i još nije poslan tj. još nisam dobio proviziju?
Imam oko 5 takvih itema!

Kako uzeti obični text aff link? Da li je u ovome share on Twitter moj aff već?

Pošto nemam svoj sajt, ne mogu da se prijavim na Amazon affilate program :sigh . Recimo da se registrujem sa sajtom od mog drugara koji se bavi proizvodnjom plastičnih ofingera čisto da bi bio formalno primljen. E sad ja hocu da mi niche bude npr. televizori. Pitanje glasi: Da li mogu napraviti novi sajt čija bi tematika bila televizori i njega sada prijaviti kod Amazona a ovaj stari sajt o ofingerima otkazati?
ili
Prvo izabrati niche na Amazonu, pa napraviti sajt o tom proizvodu i tek onda se registrovati na Affilate program :taunt
tnx

da ne otvaram novu temu.. kada se hoću registrirati na amazon piše mi da unesem link od mog weba.. i ja tu unesem link od blogspot bloga.. ali mi izbaci grešku i kaže : " Please specify a valid URL in this field." u čemu je problem?

Joza95 kaže:
da ne otvaram novu temu.. kada se hoću registrirati na amazon piše mi da unesem link od mog weba.. i ja tu unesem link od blogspot bloga.. ali mi izbaci grešku i kaže : " Please specify a valid URL in this field." u čemu je problem?

verovatno moras da imas sopstvenu domenu

Joza95 kaže:

Ja sam se isto sa blogom registrovao pre 3,4 dana. Nego koliko se secam oni ti ponude vec ono http:\ ili tako nesto pa samo taj deo obrises, ili si ti mozda pogresno ukucao svoj URL. U svakom slucaju blog mora da prodje samo proveri da ti nisi zabrljao. ;)

sad mi je uspjel..možda nije htio jer mi je u nazivu bloga bilo "kindle" ..

Jel mi moze neko reci ako preko Amazona prodajem dvd, vhs ili muziku i stavim na sajt sa youtuba recimo deo filma ili isecak neke pesme, jel to krsenje autorskih prava?

Back
Na vrh