Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodošao,leon3design kaže:Pozdrav,
Zanima me par pitanja u vezi same prijave na Amazon affilate program.
Naime kada trebam unjet web stranicu/e. Da li je moguce ikako se registrirat ako stranica jos nije napravljena.
Sto bi znacilo bez web stranice.? Mogu li unjet neke druge? Kakva je provjera tih stranica...?
Ne trebaš se prijavljivati dok ne napraviš svoju stranicu, a možeš i sa besplatnim blogom upasti.leon3design kaže:Da ali da li stranica mora imat odreden broj posjeta...da bi bila primljena u sustav?
i da li ja mogu sad s neta nac neku stranicu i samo stavit da je moja da me prihvate i kasnije kad objavim stranicu,samo dodavat affilate linkove na tu stranicu...
drazenbr kaže:Ne trebaš se prijavljivati dok ne napraviš svoju stranicu, a možeš i sa besplatnim blogom upasti.leon3design kaže:Da ali da li stranica mora imat odreden broj posjeta...da bi bila primljena u sustav?
i da li ja mogu sad s neta nac neku stranicu i samo stavit da je moja da me prihvate i kasnije kad objavim stranicu,samo dodavat affilate linkove na tu stranicu...
Joza95 kaže:da ne otvaram novu temu.. kada se hoću registrirati na amazon piše mi da unesem link od mog weba.. i ja tu unesem link od blogspot bloga.. ali mi izbaci grešku i kaže : " Please specify a valid URL in this field." u čemu je problem?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke