• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay Verifikacija ?!

Cemu tolika komplikacija kada je stvar vrlo jednostavno za verifikaciju iz Srbije i nema potrebe za gasenjem naloga, i nemanja mogucnosti koristiti staru karticu.
Sve se vrlo lako resava verifikacijom kartice. Dodas karticu na AlertPay nalog, zatrazis verifikaciju, sacekas 2-3 radna dana. Stigne ti poruka da ti je leglo 0.01 euro. Odes u banku zatrazis podatke o toj transkaciji i dobijes sledece: ALERTPAY**1234**CODE.
Ovo 1234 su ti neka cetiri broja koja ces ukucati tamo gde treba verifikacija i to je to.
Cela stvar je isuvise zakomplikovana bez razloga, a ipak je vrlo jednostavno sve

Samo da mi se potvrdi,da li kucam kod koji je izmedju zvezdica jer imam tri cetvorocifrena broja u izvestaju?

Prilozi

• alertpay2.jpg
    alertpay2.jpg
    8.2 KB · Pregleda: 566
homerruma kaže:
Cemu tolika komplikacija kada je stvar vrlo jednostavno za verifikaciju iz Srbije i nema potrebe za gasenjem naloga, i nemanja mogucnosti koristiti staru karticu.
Sve se vrlo lako resava verifikacijom kartice. Dodas karticu na AlertPay nalog, zatrazis verifikaciju, sacekas 2-3 radna dana. Stigne ti poruka da ti je leglo 0.01 euro. Odes u banku zatrazis podatke o toj transkaciji i dobijes sledece: ALERTPAY**1234**CODE.
Ovo 1234 su ti neka cetiri broja koja ces ukucati tamo gde treba verifikacija i to je to.
Cela stvar je isuvise zakomplikovana bez razloga, a ipak je vrlo jednostavno sve

Samo da mi se potvrdi,da li kucam kod koji je izmedju zvezdica jer imam tri cetvorocifrena broja u izvestaju?

DA

homerruma kaže:

I ja imam Visa Electron karticu Banca Intese, u petak sam poslao zahtev za verifikaciju putem platne kartice al evo jos mi nije stigla ta uplata a ni kod.. Danas je vec utorak a tamo pise da ce proci za 2-3 dana a proslo je vec 5 dana i jos nema, sacekacu jos koji dan da vidim hoce li proci jer verovatno nisu brojali subotu i nedelju.

E sad me zanima gde mi stize poruka da mi je leglo ti 0.01 euro? na mail ili? I da li mogu naci kod na online bankingu tj. sajtu online.bancaintesabeograd.com ili moram ici u banku po kod?

Hvala

Plex_x_x kaže:
homerruma kaže:

I ja imam Visa Electron karticu Banca Intese, u petak sam poslao zahtev za verifikaciju putem platne kartice al evo jos mi nije stigla ta uplata a ni kod.. Danas je vec utorak a tamo pise da ce proci za 2-3 dana a proslo je vec 5 dana i jos nema, sacekacu jos koji dan da vidim hoce li proci jer verovatno nisu brojali subotu i nedelju.

E sad me zanima gde mi stize poruka da mi je leglo ti 0.01 euro? na mail ili? I da li mogu naci kod na online bankingu tj. sajtu online.bancaintesabeograd.com ili moram ici u banku po kod?

Hvala

Polako, samo se ti strpi stici ce kod, zavisi kako kome, meni je stigao brzo, a neki su cekali i duze ;)

Mozes videti na online.bancaintesabeograd.com, nemoras ici u banku, bar je tako meni bilo pa nevidim zasto nebi i tebi ;)

Ovo je glupo pitanje ali ga moram postaviti.

U kom formatu trebam upisati broj kartice ?

a) 1111222233334444
b) 1111-2222-3333-4444
c) 1111 2222 3333 4444

Kako mislis obicnom?
Treba da bude devizna.
Otvoris devizni racun "a vista" (po vidjenju) i trazis karticu.Ne znam za ostale banke ali u Intesi sam uzeo Visa Electron i sve funkcionise besprekorno.
Kad na AlertPay uneses podatke kartice poslace ti 0.01 dolar ili evrocent.
Posle par dana odes do banke i trazis im Cod uplatioca (u ovom slucaju Alertpay)koji moras da uneses u polje na Alertpay predvidjenom za to i verifikacija je zavrsena!

ovdje je sve fino objasnjeno....samo jos imam dilemu dali je u pitanju Visa Electron (internet kartica,za online placanja) ili obicna Visa Electron debitna(kojom ne mogu da placam na netu)?!
i dali na gore navedenu karticu mozes i da povuces novac sa AP?

dilema mi je ustvari dali uz devizni racun da trazim visa electron internet karticu ili visa electron debitnu(koja nije internet)......
(ili je svedno,ako novac moze da se povlaci preko obe?!...... hvala unaprijed

Opcija verifikacije preko sms za srbiju vise ne radi :( li ionako nema stete kad su samo retki uspeli :)

mena26 kaže:
ovdje je sve fino objasnjeno....samo jos imam dilemu dali je u pitanju Visa Electron (internet kartica,za online placanja) ili obicna Visa Electron debitna(kojom ne mogu da placam na netu)?!
i dali na gore navedenu karticu mozes i da povuces novac sa AP?

dilema mi je ustvari dali uz devizni racun da trazim visa electron internet karticu ili visa electron debitnu(koja nije internet)......
(ili je svedno,ako novac moze da se povlaci preko obe?!...... hvala unaprijed
Uzela sam uz devizni racun visa electron debitnu i verifikacija je prosla odlicno, moglo je biti i gore, ali srecom po mene sve se lepo zavrsilo. Kada su iz Alertpay-a skinuli sa mog racuna odredjenu svotu bila sam nestrpljiva i tri puta ukucala pogresne brojeve (pretvarala sam evre u dolare). Naravno, usledila je momentalna blokada kartice. Odmah sam im napisala poruku i za sve okrivila moju banku.:)....U roku od 24h dobila sam poruku od njihovog agenta gde me obavestava da mi je kartica odblokirana i da probam ponovo. Upisala sam sam pravu vrednost u dolarima i verifikovala. Sada imam problem sa verifikacijom broja mobilnog telefona.

Pozdrav,

i ja sam otvorio dev. racun u Intesi i dobio visa electron karticu uz njega i kad unesem broj kartice (16 brojeva sa prednje strane, bez razmaka) i ona 3 broja sa zadnje strane, cekiram da se slazem sa uslovima, dobijem poruku:

"Your transaction has been declined. Please contact Customer Support for assistance."

Da li je jos neko imao ovaj problem? Za verifikaciju sam odabrao opciju 2 "Credit Card Confirmation".

POzzz

Nakon sto sam uneo karticu i zatrazio verifikaciju minut - dva nakon toga stigao mi je sms od Intese da mi je skinuto 1.18$ sa kartice. Nakon toga na online intesi jedno nedelju dana mi je to bilo u "nedospelim obavezama" i onda su mi skinuli 1.23$ sa kartice kad je cela transakcija konacno proknjizena.

Nakon toga kad sam otisao na AP sajt prvi korak je da uneses tacnu cifru koliko ti je skinuto sa kartice. Meni je tu odbijalo i 1.18 i 1.23 i kad sam ih ja pitao u vezii toga, samo su mi javili da su mi rucno verifikovali karticu.

Bez vecih problema mi je prosla verifikacija...

Imam intesinu debitnu internet karticu i nikako ne mogu da verifikujem AlertPay nalog, kada ukucam sve tražene podatke izbaci mi :You must select a card to validate.
Napominjem da sam je povezao sa moneybookers nalogom i vec vrsio neke uplate preko nje. Zna li neko sta se desava sa AlertPay

maxa357 kaže:
Imam intesinu debitnu internet karticu i nikako ne mogu da verifikujem AlertPay nalog, kada ukucam sve tražene podatke izbaci mi :You must select a card to validate.
Napominjem da sam je povezao sa moneybookers nalogom i vec vrsio neke uplate preko nje. Zna li neko sta se desava sa AlertPay

AlertPay vec mjesecima ima probleme sa kreditnim/debitnim karticama.
Trenutno je nemoguce verifikovati AP nalog pomocu kartice , a jos manje moguce je vrsiti uplate/isplate sa AP-a na/sa kartice.

Back
Na vrh