• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay Verifikacija ?!

Ja sam verifikovao ali ne preko mobilnog nego preko kartice. U intesi mozes da izvadis internet karticu potpuno besplatno i bez ikakvih troskova za odrzavanje (total free) :).
Kad je dobijes od Intese karticu, preko nje verifikuj.

Proces verifikacije je jednostavan. Oni ti na tu karticu uplate 0,01$ i ti na izvodu nadjes njihov kod od uplate. Ako nemas ebanking onda idi u intesu po izvod i kod njihove uplate ces naci kod od 6 cifara. To otkucas na sajtu i to je to, verifikovan si.

Meni su odma sutradan poslali kod, tj. uplatili taj 1 cent. :D

Ja sam verifikovao preko mobilnog, ali ja sam iz BiH. A verifikacije preko mobilnog iz Srbije nece da radi od pocetka, tako da se morate strpiti malo dok to nerijese.

lazar:) kaže:
E ovako da postavim ovo pitanej i ovde mozda neko zna :)

Pre 3 dana sam napravio AP account, i pokusao sam da ga verifikuje preko mobilnog telefona ukucas svoj broj tamo i kao posalju ti SMS sa kodom...

E sad narawno pri registraciji tamo postavljas koja ti je zemlja ja sam Iz Srbije i on mi je tamo onda sam stavio prefix +381 ( sto i jeste pozivni za Srbiju ) e sad ja trebam da ukucam svoj broj... ja sam pokusavao prvo da kucam 065xxxxxxx al nece :( pa sam pokusao 65xxxxxxx i to nece, pa sam pokusavao cak i da kucam odvojeno sa crticama al i dalje nece :(

Posto sam probao mnogo puta account mi je blokiran sad :busted ka moram da kontaktiram suport, i ja sam im poslao ne jedan vec dva maila da mi treba pomoc i niko mi nista ne odgovara vec 3 dana :( :( :(

Moje pitanje je dali neko zna kako se ukucava pravilno broj mobilnog telefona i dali mogu da imam nekih problema sto sam napravio novi sa novim mailom a stari sam zatvorio ??
Ja sam taj acc zatvorio i otvorio novi posto mi je stari bio na @hotmail.com sad sam otvorio na @gmail.com dali cu imati nekih problema zbog toga posto su totalno isti podaci ??

Da evo i slike da vidite sta mi kaze

2vt5kwz.jpg

I ja imam isti problem,ali potpuno isti,i interesuje me,ako mi mozes pomoci,posto si rekao da su ti odblokirali account,mozes li mi reci,
kako su ti odblokirali account,sta da uradim da bi i meni odblokirali???
E posle cu creditnom karticom,da verifikujem!!! Isto sam iz Srbije...

Hvala unapred na pomoci!!!

I ja sam iz srbije i takodje sam imao istih problema.A resio sam ga tako sto moj brat radi u hrvatskoj,pa sam se verifikovao na njegov broj.

Ja takodje imam u potpunosti isti problem kao i vi i takodje sam iz Srbije.
Danas sam im poslala e-mail, ali kao sto vidim njima treba dosta vremena da rese problem i da odgovore na e-mail, zar ne?
I imam jos jedno pitanje, da li se mogu prebacivati pare na bankovni racun sa AP-a a da si pri tom iz Srbije? Mislim, da li je za Srbiju uopste omoguceno tako nesto, da li je neko uspeo?

nikolayu kaže:
Ja sam verifikovao ali ne preko mobilnog nego preko kartice. U intesi mozes da izvadis internet karticu potpuno besplatno i bez ikakvih troskova za odrzavanje (total free) :).
Kad je dobijes od Intese karticu, preko nje verifikuj.

Proces verifikacije je jednostavan. Oni ti na tu karticu uplate 0,01$ i ti na izvodu nadjes njihov kod od uplate. Ako nemas ebanking onda idi u intesu po izvod i kod njihove uplate ces naci kod od 6 cifara. To otkucas na sajtu i to je to, verifikovan si.

Meni su odma sutradan poslali kod, tj. uplatili taj 1 cent. :D

Kako si ti uspeo da je verifikujes sa tom karticom, a ja ne mogu.

Kod:
Please be advised that the current status for your credit card validation is "Validation not supported".We will not be able to validate your credit card ending in 9259 as it is either a debit/pre-paid virtual card and/or your card is not setup to receive direct payments.

Uh jel uspeo neko, ni meni ne uspeva, a uz to su me josh i blokirali...pisao sam im za broj mobilnog za verifikaciju i dobio odgovor da unesem 10 cifara...kojih 10 kad mi je broj 6ocifren ???

Najbolje da vi iz Srbije posaljete mail Alertpay support-u i pitate u cemu je problem i kakve su mogucnosti za vas.

Ja sam svoj acc verifikovao za 5 min preko mobilnog, i od druga isto preko mobilnog, bez problema.

Imam internet karticu odtovrenu u banka inteza da li mogu preko nje da verifikujem acc?
Mozda da posaljem fotokopiju lince karte na suport. Na licnoj imaju sve podatke. Jedini problem sto ne znam sta da napisem u poruci i posaljem sliku. Sta treba od informacija da im dam?

Expert90
Sta si im napisao u email-u sto si im posalo?
_________
Edit: Sta da izaberem kod ovog pitanja """Do you want to accept credit card payment through your website (i.e.: "Buy Now" and "Subscribe Now" buttons, checkout and email invoices)? """
yes ili no?
Ne znam sta mi je pametno :D

Citao sam neke tutoriale za alterpay samo ne poklapaju se podaci. Svi drugacije pisu.
Citao sam moze da se verifikuje ako im se posalje fotokopija licne karte ali ta opcija vise ne postoji.
Probao sam preko broja mobilnog ali dzaba jer sam iz srbije.
Negde se spominje da ako idem preko kartice oni meni skinu odredjen iznos novca i ja treba da sanznam koliko su skinuli pa da taj iznos ukucam da bi verifikovao. Neki pisu da oni na karticu uplate 0.01$ dolar i da ja treba da vidim sa kojeg broja su mi uplatili i zadnja 4 broja da ukucam na alterpay da bi verifikovao.
E sad sta je sve od ovoga tacno molio bih da mi neko odgovori.

Ako neko zna odgovor iz mog predhodnog posta iznad ovog plz neka odgovori. Treba mi racun sto pre a nisam upucen u ovo. nameravam nagraditi ko mi pomogne taman da isprobam da saljem novac. Naravno ne mislim neku veliku sumu ali dobru. Hvala svakome ko oce da pomogne.

Za Visa/MasterCard oni ti uplate ¢1.
Ti posle treba da upišeš kod koji se nalazi na izvodu kreditne kartice

Imam visa internet karticu u intezi. Upisem podatke od kartice tamo i oni ce mi uplatiti ako sam dobro razumeo.
Ja sam mislio da internet kartica sluzi samo da se kupuje online nisam znao da moze preko nje i da se uplacuje lova kao sto rece neko iznad u postovima.

Ako je tako onda cu odma da popunim podatke i da cekam da mi uplate. Nadam se da ce moci da mi daju odma podatke da ne cekam do kraja meseca da bih video kod sa kojeg su mi poslali lovu.
Druze ako sredim sve cujemo se mi jos pa da padne koja lovica :):drinking

Slinavi kaže:
Imam visa internet karticu u intezi. Upisem podatke od kartice tamo i oni ce mi uplatiti ako sam dobro razumeo.
Ja sam mislio da internet kartica sluzi samo da se kupuje online nisam znao da moze preko nje i da se uplacuje lova kao sto rece neko iznad u postovima.

Ako je tako onda cu odma da popunim podatke i da cekam da mi uplate. Nadam se da ce moci da mi daju odma podatke da ne cekam do kraja meseca da bih video kod sa kojeg su mi poslali lovu.
Druze ako sredim sve cujemo se mi jos pa da padne koja lovica :):drinking

Treba par dana da prođe ta uplata. Posle probaj da povučeš neki manji iznos da vidiš da li će proći.

E a kako da trazim na salteru taj kod??
Ima li to neki naziv ili samo kazem da mi daju kod od uplate alterpay?
Da znam da kazem kako treba da me razume.

Momci moze meni neko reci kod registracije sta da stavim kao region?
Sa sela sam nisam iz grada. Polje je obavezno a mislio sam da je to naziv od dela grada u kom se zivi.
Posto sam sa sela nemam deo sela sa drugacijim imenom pa nemam pojma sta tu da stavim.

Ovako sam popunio valjda je oke i samo mi ostaje sta da stavim kao region:

Address Line 1 -- Grad, Ulica i broj
Address Line 2 -- prazno
City / Town -- Ime sela ili grada
Country --Serbia
Region
Postal Code -- postanski broj sela*
Home Phone -- xxxxxxx<kucni broj ili mobilnog*
Work Phone
Mobile Phone

Sta ima veze je si sa sela ili nisi,moras pripadati nekoj regiji,kantonu...:to_clue

I dalje ne razumem sta da stavim. Zivim u selu izmedju Novog Sada i Temerina.
Selo se zove Backi Jarak. Ako znas reci sta da stavim za region

Ajde srbi sta ste vi stavili u polje region?
Ne zelim da stavim neki ne tacan podatak pa da kasnije imam problema.

Back
Na vrh