• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay Verifikacija ?!

lazar:)

Član
Tu od
6 Sij 2010
E ovako da postavim ovo pitanej i ovde mozda neko zna :)

Pre 3 dana sam napravio AP account, i pokusao sam da ga verifikuje preko mobilnog telefona ukucas svoj broj tamo i kao posalju ti SMS sa kodom...

E sad narawno pri registraciji tamo postavljas koja ti je zemlja ja sam Iz Srbije i on mi je tamo onda sam stavio prefix +381 ( sto i jeste pozivni za Srbiju ) e sad ja trebam da ukucam svoj broj... ja sam pokusavao prvo da kucam 065xxxxxxx al nece :( pa sam pokusao 65xxxxxxx i to nece, pa sam pokusavao cak i da kucam odvojeno sa crticama al i dalje nece :(

Posto sam probao mnogo puta account mi je blokiran sad :busted ka moram da kontaktiram suport, i ja sam im poslao ne jedan vec dva maila da mi treba pomoc i niko mi nista ne odgovara vec 3 dana :( :( :(

Moje pitanje je dali neko zna kako se ukucava pravilno broj mobilnog telefona i dali mogu da imam nekih problema sto sam napravio novi sa novim mailom a stari sam zatvorio ??
Ja sam taj acc zatvorio i otvorio novi posto mi je stari bio na @hotmail.com sad sam otvorio na @gmail.com dali cu imati nekih problema zbog toga posto su totalno isti podaci ??

Da evo i slike da vidite sta mi kaze

2vt5kwz.jpg

Neznam za tebe, ali evo ja stavio za ta tri broja sve isti broj
onda kad me pitalo koji da izaberem uzeo mobitel poslali mi code od tri broja na mobitel ja ga upisao i gotovo. 2min posla btw ja sam iz hrvatske

Uf uf uf nista te nisam razume :? :poke mozes mi objasnis malo sta si uneo kakva 3 broja ??

Ili mozes li da postavis primer kako si uneo ??

lazar:) kaže:
Uf uf uf nista te nisam razume :? :poke mozes mi objasnis malo sta si uneo kakva 3 broja ??

Ili mozes li da postavis primer kako si uneo ??

Ovo što je na slici (tvojoj) unio sam svoj broj mobitela, na sva tri mjesta, dakle home work i mobitel.
Nakon toga sam klikno update profile.
Nakon toga ti dođe korak prije toga, dakle izabres 1 od 3 ponuđena broja, ja sam uzeo mobitel.
Onda ti dođe korak gdje trebas potvrdit da ti mobitel prima TXT poruke i onda klines send code.
Za 5 sec ti dođe poruka sa troznamenkastim brojem, koji upises na za to predivđeno mjesto i gotovo.
Ako ti sto nije jasno, pitaj

Ok evo upravo sam pokusao tako al mozda ne ukucavam kako treba reci mi tacno kako ti npr kucas

ja sam na primer 065 dali stavljs 0 ili kucas bez nule ??

Evo slike opet da vidis sta tacno radim...
2w2g3g2.jpg

Mozda je bezveze, ali probaj ako imas sa 064 ili 063 brojevima. Nikad se nezna[/align]

Ok nece nikako... a imam neku informaciju sto sam sada nasao na internetu da svi iz Srbije imaju problema da verifikuju acc preko mobilnog :sigh sacekacu neki dan da vidim moze li ako ne totalno sam na*ebao :mad: sto me mnogo nervira hteo sam lepo da ga verifikujem da mogu lepo lako da dizem pare da ne cimam druge ljude sad cu morati da menjam za pare.... smor zivi sad mi se vise i neradi nista i ove pare sto imam za isplatu ko da ih dzabe imam :(

Ljudi stvarno kako se verifikuje account preko mobilnog? Nece pa nece, vise ne znam sta da radim, ako neko zna neka pomagaaaa:depressed

U polje za upis mobilnog broja napisi broj u ovom obliku:

0038763123123

bez obzira sto ispred pise +387

Znaci to bi trebalo ovako izgledati:

2lc2nph.jpg

...onda kada biras da ti posalje broj, izaberi "Mobile phone" i pisat' ce ispravan broj.

Radi 100% :waving

ma jok nece da verifikuje, ukucam 0038164******* i dalje nece, probam sa broje 061 i nece ni to, kako se to verifikuje iz srbistana? ajde pomagajte:fever

sakiboj kaže:
ma jok nece da verifikuje, ukucam 0038164******* i dalje nece, probam sa broje 061 i nece ni to, kako se to verifikuje iz srbistana? ajde pomagajte:fever

Jeli ima neka poruka koju prikaze nakon toga? Copy/Paste please.

evo ovo pokaze i nece i svaki put isto

Prilozi

• alertpay.JPG
    alertpay.JPG
    68.6 KB · Pregleda: 1,087
sakiboj kaže:
evo ovo pokaze i nece i svaki put isto

Ako zelis da probam ja izvrsiti registraciju za tebe na tvoj broj mobilnog?

Posalji mi username i password (od alertpay-a) i svoj broj mobilnog na privatnu poruku.

Password promijeni, sada ukucaj neki bezveze, pa opet promijeni kad zavrsim.

(Jest da zvuci malo bezveze da dajes nekome username, pass i broj, ali zelim ti pomoci, posto vidim da se ceskas danima po glavi zbog ovoga. Ako nesto ne bude u redu, slobodno me prijavi Administratoru foruma, ovo je ujedno i razlog zasto pisem javno ovaj post).

Hocu samo ne znam kako njih da nateram da mi unblokiraju pokusaje registracije preko mobilnog? Poslao sam im vec 5-6 maila i nema odgovora, jel prvo treba da mi unblokiraju? jel tako?

sakiboj kaže:
Hocu samo ne znam kako njih da nateram da mi unblokiraju pokusaje registracije preko mobilnog? Poslao sam im vec 5-6 maila i nema odgovora, jel prvo treba da mi unblokiraju? jel tako?

To ne bih znao.
Ako zelis da pokusamo sada... jos 10 min sam na poslu :)

Sada je broj ispravno upisan, ali zakljucili smo da je blokirana verifikacija preko mobilnog i zbog toga ne moze verifikovati.

Ostaje da cekas da vide tvoj email i odgovore :bow

Odobrise mi i probao sam i nece pa nece, cak sam burazera terao iz slovenije da proba i nece, jel uspelo bre nekom da verifikuje iz srbistana? izgubih zivce i nerve oko ovog

Moram da pitam da li moze i kako se prebacuje novac sa jednog alerpay racuna na drugi i da li naplacuju proviziju? Kako to ide?

Moze da se prebacuje. Za Personal/ Standard accounte nemas proviziju

Back
Na vrh