• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay(HITNO)

benqqqqq

Član
Tu od
29 Sij 2011
Ovako na fileservu dosao sam do 20 $ i hocu da ih isplatim.Stavio sam alertpay kao nacin placanja.E sad alertpay je registrovan na mene i treba da ga verifikujem(Iz Srbije sam pa sam cuo da moze preko kreditne kartice da se verifikuje,jer preko mobilnog ne radi).Da li ja mogu da verifikujem AP preko caletove kreditne kartice,tj da li ce mi nesto blokirati ili banovati AP nalog zato sto je AP registrovan na mene a ja bi hteo da ga verifikujem i da primam pare na caletovu kreditnu karticu

Znaci nalog na AP je na mene registrovan a ja bi hteo da ga verifikujem sa caletovom karticom i da primam pare na caletovu karticu.Da li ovo moze?Da li krsi neka pravila?Da me ne banuju ili tako nesto?

HVALA UNAPRED

kod mene AP je na starog, račun je na mene, a kartica je na starog. xD
i sve radi kako treba, ako je isto prezime nece biti problema ;)

Možeš pošto je isto prezime , jer kada unosiš karticu ne možeš promijeniti prezime.

OK,Jel si siguran?
Ako je tako onda cu sad da je verifikujem preko caletove kartice.I kada stigne uplata na alertpay slacu pare na caletovu karticu.
Znaci valjda je sigurno da mi ne banuju nalog jer je isto prezime .
Izvinite sto smaram,jel moze jos neko ovo da potvrdi da ne zeznem nesto?

Potrvrdilo ti je dovoljno ljudi znaci MOZES !

Nece sad svi clanovi foruma da ti potvrdjuju :stars :stars

Nije mi jasno za alertpay verifikaciju preko kartice da li kucam sve brojeve napred sa visa kartice i 3 broja nazad ili zadnja 4 broja sa prednje strane ne kucam.Nije mi jasno

1. Uloguj se u svoj AlertPay nalog.
2. U naslovnom meniju svog AP računa klikni na polje Add credit card.

card.jpg

3. Sada popuni potrebne podatke u polju koje ti se otvorilo.
podaci.jpg

4. U polje First Name (Upisuješ ime vlasnika kartice)
Polje Last name je automatski podešeno.
U polju Card Number kucaš brojeve sa prednje strane kartice.

visaclassi.jpg

U polju Expiration date unosiš podatke kada ističe kartica takođe se ti podaci nalaze na prijednjoj strani kartice.
U polju Validation Code kucaš tri broja sa zadnje strane tvoje kartice.
ccv.gif

U polju Billing Adress unosiš podatke o prebivalištu vlasnika kartice.

5. Nakon što si završio ove korake pritisni dugme NEXT.

6.Nakon što si pritisnuo dugme NEXT otvoriće ti se nova stranica na kojoj treba da potvrdiš ToS (Uslove korištenja) ,a zatim klikneš na Submit dugme.

67hnh.jpg

7. Sada bi trebao da dobiješ poruku da je kartica uspiješno dodana na tvoj račun.

uspeh.jpg

8. Ispod texta u zelenom okviru sada klikni na opciju "Validate Your Card",a zatim u novoj stranici opet klikni na text "Validate Card"

validate.jpg

9. Klikni opet na dugme "Next"
10. Trebao bi da dobiješ poruku da će na tvoju karticu biti uplaćeno 0.01$

cc.jpg

11. Sada je potrebno da sačekaš 3-4 dana uplatu na karticu...
12. Kada je uplata izvršena sačakaj tvoje mjesečno izvješće iz banke i unesi četverocivreni broj transakcije koji je tvoj validsacioni kod.
13. Sada otiđi na spisak kreditnih kartica https://www.alertpay.com/viewCreditCards.aspx
14. Sada klikni na polje "Enter Validation Code"

15. Unesi kod transakcije i klikni na dugme Enter Code.
finalyoy.jpg

Jel moram da se verifikujem(cekam onih 0.01 za verifikaciju)da bi slao novac sa AP na kreditnu karticu?

I've got a problem...

prebacio sam se na personal pro acc, i et da verificiram zato što imam svoj račun i karticu. Kad ono problemi XD

Sve podatke sam unjeo kako treba, i nakon 5 dana otišao provjerit u banku dali je sjelo tih 0.01 $, međutim kaže teta na šalteru da nema ništa.
Projerim stanje za računu, i ima xxx pa .6 . sto znaci da ima 6 lipa. Ja sto sam uplacivao, bilo je sve u komadu.
Preko net bankinga sam pogledao i vidim da ima nešta, ali ne mogu vidit detalje te transakcije.
Piše nešto strano bla bla bla.. Uglavnom 0.06 kn.
E i sad ja odem da upišem to na alertpay, prebacio sam to u dolare i ostalo, 3 puta sam promašio i piše da je blokirano.
Međutim ja sam mislio da je blokiran acc, i lupim odmah ticket, i probam se opet ulogirat i nije mi blokiran acc.

Ne znam kako da obavim tu verifikaciju, valjda je poništena zato sto mogu opet poslat to pred verifikaciju (onaj step da pošalju ili skinu pare).
Uhh dobro je, ja sam mislio da mi je acc blokiran :O

Btw. u svemu ovome što sam napisao, ne mogu se sjetit gdje sam trebao postavit pitanje, pa da napišem, gdje je bio problem i kako to mogu obavit?
Netko tko je verificirao već neka mi pojasni, mislim nije hitno i ne treba mi verifikacija. Ali čisto već kad su počele sjedat pare, nek ide na personal pro i nek bude verificiran da nebi kasnije bilo "problema" .

Nisam htjeo pravit novu temu pa sam postavio upit ovdje, hvala :)

Veifikovao sam karticu,kako sad da posaljem pare na tu karticu.Neznam da li send money,request money..?

Posalji im neki svoj dokument sa slikom, skeniran naravno.......tako ces najlakse verifikovati ili racun od interneta npr.....

Koliko treba da prođe da AlertPay pošalje tih 0.01$ i da stigne taj izveštaj?Tamo su napisali 2-3 dana, a evo ja dodao karticu u utorak i išao ono validate card, sve postupno, a danas je subota i još nema.Nije mi hitno za odgovor pošto imam PayPal account preko jednog rođaka iz inostranstva i njega koristim već oko 2god.Hvala unapred!

Imam jedno pitanje.
Da li u Srbiji moze da se isplati sa AlertPay na VISA debit karticu.
Hvala!!!

draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Hvala!!!
Može, pročešljaj forum malo ima mnogih koji koriste debitnu karticu umesto kreditne.Znam da je za sad sigurna kartica od banke Intesa, za ostale ne znam.

draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Hvala!!!

može, mišliš VISA electron, ili kod vas VISA virtuon.
naravno da može :D
ja imam tu debitnu karticu iz erste banke i upravo je completed isplata, još par dana da to banka postavi i novci su sjeli bez problema

Back
Na vrh