• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Alertpay(HITNO)

IGotMoney kaže:
draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Da li u Srbiji moze da se isplati sa AlertPay na VISA debit karticu.
Hvala!!!
Može, pročešljaj forum malo ima mnogih koji koriste debitnu karticu umesto kreditne.Znam da je za sad sigurna kartica od banke Intesa, za ostale ne znam.
Ja imam u Komercijalnoj povezana je sa monybookersom,a cuo sam da Intezina nekad nece da radi sa monybookersom,ima nekih problema,a inace koristim samo njega a sad mi treba alertpay,a on mi uopste ne uliva poverenje da mu dajem podatke moje kartice,ali sta mogu kad moram.
probacu onda da je verifikujem pa cemo videti.

pavlek kaže:
draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Hvala!!!

može, mišliš VISA electron, ili kod vas VISA virtuon.
naravno da može :D
ja imam tu debitnu karticu iz erste banke i upravo je completed isplata, još par dana da to banka postavi i novci su sjeli bez problema
Imam VISA Classic u Komercijalnoj,onda bi trebalo da moze.Debitna kartica,devizni racun,vec koristim za moneybokers.

draganukacek kaže:
IGotMoney kaže:
draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Hvala!!!
Može, pročešljaj forum malo ima mnogih koji koriste debitnu karticu umesto kreditne.Znam da je za sad sigurna kartica od banke Intesa, za ostale ne znam.
Ja imam u Komercijalnoj povezana je sa monybookersom,a cuo sam da Intezina nekad nece da radi sa monybookersom,ima nekih problema,a inace koristim samo njega a sad mi treba alertpay,a on mi uopste ne uliva poverenje da mu dajem podatke moje kartice,ali sta mogu kad moram.
probacu onda da je verifikujem pa cemo videti.

pavlek kaže:
draganukacek kaže:
Imam jedno pitanje.
Hvala!!!

može, mišliš VISA electron, ili kod vas VISA virtuon.
naravno da može :D
ja imam tu debitnu karticu iz erste banke i upravo je completed isplata, još par dana da to banka postavi i novci su sjeli bez problema
Imam VISA Classic u Komercijalnoj,onda bi trebalo da moze.Debitna kartica,devizni racun,vec koristim za moneybokers.

ako ima onaj CVV onda može, uglavnom ako imaš alertpay acc možeš lagano provjerit.
samo dodaj karticu i kreni kucat broj sa kartice, ako ga možeš dodat onda može, ako ti izbacuje stalno brojeve onda ne možeš :D
i to je to :D
malo njubzorski način ali eto :D

Back
Na vrh