Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
montozza kaže:artisteer je odlican. lagan, jednostavan...diplomatski da kazem - ne znam je li jeftin ili je skup, to me ne zanima, imam ga instaliranog
elem, je li neko probao ovo? http://www.divine-project.com/ kakve su vam impresije ukoliko jeste?
mstjep36 kaže:Skloni sa se nevidi kako si to napravio i možeš ih prodavati. Samo neznam tko bi to kupovo?!
joes021 kaže:Ne znam u čemu je problem. Vidim da mnogi kukaju za učitavanje snimljenog projekta u Artisteer. Nikad nisam imao taj problem. Snimite i učitate, toliko je jednostavno. Doduše ne znam kako je sa trial (možda ima nekih ograničenja) i krek verzijama.
Kupio sam Artisteer odavno, još dok je bio u verziji 2. Mislio sam da sam dosta problema sa njim rešio. A onda kad sam počeo da ga koristim svaki bio sam razočaran. Naime, nerviralo me je strašno što je sve već određeno. Kad napraviš deset sajtova, svaki sledeći je isti sa nekim prethodnim. Kao da pravim skin za winamp. Ne mogu da promenim pozicije, ne mogu da doam imena novim pozicijama, ne mogu da slajsujem sliku, ne mogu da....
Pre Artisteera pravio sam baš ozbiljne, ludilo sajtove. Koristio sam flash ali tako sam samo ukupavao sebe kad je u pitanju SEO ili neka kasnija dorada. Zato sam ihteo neki dobar alat za rad sa CMS-om da bi ubrzao rad.
Uglavnom jako sam zahvalan Artisteeru jer to mi je bila inspiracija da napravim svoj program.
![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke