• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ajd vi koji zarađujete pomognite nama malo

exit3280

Novi član
Tu od
3 Velj 2010
nisam vidio post u kojem se baš konkretno tražilo da ljudi napišu od čega su počeli i preko čega su došli na to na čemu su sad... čisto onako da pomognete nama koji još nismo te sreće(ili pameti op.a) da naletimo na neku dobru stranicu ili da vidimo ono što je dobro... bio bih veoma zahvalan i kada bi opisali na čemu trenutno rade i naveli neke dobre siteove za info.

E sad ce me opet kritizirat kako napadam pocetnike ali sta je tu je :-\

Neide to tako, ne naleces na dobru stranicu vec naucis kako ju sam nac. Ja i da ti opisem cijeli moj put kompletno opet nebis to ucinio kao ja jer svatko je drukciji. Zamisli da je ovo znanost a ne "metoda". Dali si vidio nekoga da dodje i pita kako da napravi operaciju sljepog crijeva a da prije toga nezna nista o medicini? Naravno da ne, zato postoje skole, fakulteti i opet onda doktori idu na dodatne tecajeve i edukacije. Ista stvar je sa internet zaradom, ako ces trazit jednu metodu od koje ces zaradit onda garantirano neces uspijet i bolje odmah odustani. Ako ces biti uporan i sam ucit od pocetka tj. od osnova (jer to bi pocetnici i trebali radit) i konstantno nadogradjivat svoje znanje onda imas sansi.

Osim toga, ne vidim zasto je vazno da saznas kako je netko poceo i dosao do toga di je sada? To su njihove osobne stvari i oni ce podjelit s nekima svoj uspijeh kad i ako oni to zele. To su sve poslovne tajne koje mogu pokvarit njima uspijeh ako podjele te metode a oni su do toga dosli mukom.
Nemoj ovisit o drugima nego se izbori sam za svoje mjesto pod zvijezdama. Hellas je napisao dobar post o opcijama kako pocet sa zaradom. Bilo koja od metoda da te zanima jednostavno sjednes i dalje proucavas. Isto tako, savjetujem da procitas malo detaljnije ovaj forum jer da jesi prije to ucinio vjerojatno nebis postavljao ovakva pitanja.

Metoda ili nacin monetiziranja je jedna stvar, ali kako dovuci ljude tj. napravit promociju neke stranice, proizvoda ili neceg treceg je sasvim druga stvar. Moj savjet je da naucis kako dovuc ljude tj. pocnes ucit osnove marketinga, onda se baci na dovodjenja traffica dal to bilo putem foruma, social siteova kao facebook twitter, dali putem oglasa, dali putem placenih reklama, optimizacija za trazilice ili nes trece, to ces sam odlucit sta ti vise pase.

Kod:
Osim toga, ne vidim zasto je vazno da saznas kako je netko poceo i dosao do toga di je sada? To su njihove osobne stvari i oni ce podjelit s nekima svoj uspijeh kad i ako oni to zele. To su sve poslovne tajne koje mogu pokvarit njima uspijeh ako podjele te metode a oni su do toga dosli mukom.
Nemoj ovisit o drugima nego se izbori sam za svoje mjesto pod zvijezdama. Hellas je napisao dobar post o opcijama kako pocet sa zaradom. Bilo koja od metoda da te zanima jednostavno sjednes i dalje proucavas. Isto tako, savjetujem da procitas malo detaljnije ovaj forum jer da jesi prije to ucinio vjerojatno nebis postavljao ovakva pitanja.

To bi se slozio i ja sam u tome pocetnik pa sad kojim su putem ljudi isli nebi mi bas koristilo jedino sta su morali naucit, to da ...a sad sta su radit to me iskreno ne zanima jel ja imam svoj neki stil al treba se znat neke osnove sta je sta a ostalo samo dode!Mislim nadzi se u njegovoj situaciji on je napravio nesta neku egzistenciju pa dodes ti i daj mi neki short cut biografiju svog biznisa da podignem u jednom danu nebi bas te tajene otkrivo!

nije bit u tome da sam ja htio otkrivati nečije poslovne tajne... ssamo sam htio vidjeti od kojih su metoda počeli... na kojima su se zahebali... svatko ima svoj način... nije nikome cilj kopirati nekoga... samo sam smatrao da bi ljude zanimalo što je unosnije a što je manje isplativije...

Nije ti cilj a upravo to pitas? Ono sto je unosnije ce valjda ljudi zadrzat za sebe? :) Naravno, netko ce podjelit neke informacije ali kad oni izaberu a ne kad ih ti pitas... i iz iskustva sam naucio da je najbolje procitat detaljno teme po forumu pa izvuc informacije koje mogu a ne ovako pitat. Primjerice, samo citajuci i analizirajuci sta je netko napisao vise puta sam dosao do ideja za nove metoda. Ugl. citat jer sve vec pise negdje.

mislim da je ovo dobra ideja koju je rekao exit3280...pomognite i nama pocetnicima malo da se i mi ufuramo

Sve i vise od toga sto vam treba za pocetak imate na IZF-u. Samo pocet i rokat. Kako se povecava znanje treba prosirivat vidike i trazit informacije svuda a ne samo ovdje.

Sedneš, pokušaš i ne uspeš. Pokušaš opet i ne uspeš. Nakon 3-4 izrađene strane ćeš početi da kapiraš kako stvari funkcionišu. Džaba sva priča ako nema dela.

Prvo ti ovako bude,ispocetka samo grijesis.Sve greska za greskom i onda polako ucis na vlastitim greskama,znaci pocnes ispravljat greske i lagano zakljucis sta je to za tebe najbolje nakon nekog iskustva,t.j naucis se na vlastitim greskama.

Barem je kod mene ovako bilo,joj kad se samo sjetim kad sam se tek reg. na ovaj forum prije neke 2 godine kako sam glupa pitanja postavljao,i to mi je isto bila jedna greska.Znaci cim cujem za nesto odma sam htio zdravo na gotovo,ali jbg kad sam skonto da je bolje da pomalo guglam,pomalo trazim po forumu i polako sam zakljucim neke stvari onda sam tek poceo dolaziti do neki prvi uspjeha i neke solidne zarade.

Moram priznati da mi je i ovaj forum dosta pomogao u povecanju moga znjanja i uopste sve sto je vezano za internet,jer da nije bilo ovog foruma sigurno bi ja sada bio jos na pola puta od ovoga sto smasad uspio.Ja ti predlazem da ispocetka pocenes nesto zasto mislis da mozes uspijeti,pa i ako ne uspije nema veze,nadje se nesto drugo ili nesto trece.Zaista je vazno biti uporan ako zelis doci do nekog uspijeha.

iwy87 kaže:
Svi koji zele da zarade bez ulaganja nek mi se jave na private ili na email :
successivenotionlimited@gmail.com

Ima jedan nov program koji za nove clanove poklanja 10 dolara, i dnevno je zarada 2% i od svakog registrovanog clana 1 Usd.

Samo ovako nastavi i dobices ban :tease

Evo moj slučaj.

1. Krenuo sa uplaodom.
2. Kucao u google "zarada uploadom"
3. našao temu na www.internetzarada.org
4. Čačako malo teme, regao se pratio šta se dešava. Osim uploada ništa drugo me puno nije interesovalo tada.
5. Malo po malo sam otkrivao ostale teme.
6. Krenuo sa nečim što sam našao na ovom forumu i od toga sad ok zarađujem
7. Sad svaki dan po malo čitam ono što se ovdje nalazi kad mi zatreba nešto.

Kad ovako pitam neke sa ovog foruma šta i kako dobijem odogovr "Pa imaš to na izf tu i tu" i lagano krenem odatle da uzimam šta me interesuje. :)

E da i glavno. BATALIO sam gore spomenutu zaradu davno davno.

I da napomenem da na forumu nema rasprave o gore pomenutom načinu zarade tkd. se drugi ne nadovezuju. :)

@anarchox ti i tvoj sarkazam. :D Reci čovjeku šta da "uzme" pa da mu "sve bude jasno". :D

@hara91 bolje pitati pa biti glup pet minuta nego šutjeti pa ostati glup čitav život

iwy87 kaže:
Svi koji zele da zarade bez ulaganja nek mi se jave na private ili na email :
successivenotionlimited@gmail.com

Ima jedan nov program koji za nove clanove poklanja 10 dolara, i dnevno je zarada 2% i od svakog registrovanog clana 1 Usd.

Wazzub je scam.. -.-'

Ako razmislis malo bolje zapitaces se ko je toliko bogat da daje 1$ po registrovanom clanu?

Mislim da samo spominjanje tog sranja od stranice na ovom forumu je suvišno...Jer kao da im dajemo više značaja nego što zaslužuju. Scam je, glupost i tu je završena priča.

Dalje, za ovo gore, mislim da je i na ovom forumu i na milion drugih spomenuto da takvo prilaz početnika je totalno pogrešan. Samo uskočiti i reći " e dajte da ja zaradim koju kintu".
Primjer1:
Nestene ti pare, odeš do centra grada i na sred trga uzvikneš "LJUDI MENI TREBA POSAO DA ZARADIM NEŠTO".
Reakcija ljudi: Ovaj je lud.
Primjer 2: Treba ti posao, hop malo guglaš, tražiš stranice, tražiš oglase, čitaš koji se poslovi traže, da li se ti možeš pronaći u njima, jesi li dovoljno kvalifikovan za njih(da li posjeduješ dovoljno znanja i vještine), vidiš oglas neki traži se ekonomist u nekoj maloj turističkoj agenciji i ja sam kvalifikovan za taj posao. Nešto ti zapne, nisi siguran da li bi to išlo, kako bi to išlo, ima li para u tome DOĐEŠ NA OVA FORUM I PITAŠ RAJU - "Ej raja, ja sam čitao o tome tome i tome, i činilo mi se pravo zanimljivo, kren'o sam, bio uporan, al' jebaji ga, ja malo zapeo ovdje...je li mi može neko dati neki kratak savjet ideju, kako da krenem dalje"
Reakcija ljudi: Eh druže, ja mislim da bi ti trebao to, to i to. I probaj vidjeti to i to...I javi kako ide dalje.

Razlika između ova dva slučaja je za moj pojam samo jedna i to je jako vidljiva, a to je NEDOSTATAK TRUDA, VOLJE I ŽELJE I TEŽNJA DA TI NEKO PITU NA STO SERVIRA A DA TI NE MAKNEŠ PRSTOM ZA TO.

Za kraj mali citat od Meše i njegove Tvrđave: "Znaš li šta je najljepše u životu? Želja, prijatelju. "

Back
Na vrh