• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense na blogspot-u

long kaže:
Ja sam imao slicnih problema jer sam ručno ubacivao kodove adsensa u widgete, tako da su se samo prikazivali na računaru i tabletu. Da bi se vidjeli i na mobilnom uređaju moraš otići u dio gdje pise "Zarada" i klinkuti na "Da" gdje pise "Prikaži oglase na blogu". Tek tada će adsense biti vidsljivi i na mobitelima.
Problem je šta sam ja stavljao oglase tako da sam copy link i napravio novi html. Nisam uopce klikao tamo di piše "zarada". Sad kad odem tamo kaže mi da se moram registrovat. Al to bi bilo protiv pravila pošto već imam adsesne nalog. Šta da radim...

Back
Na vrh