• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense na blogspot-u

drsb

Aktivni član
Tu od
13 Ožu 2015
Da li je neko u skorije vreme pravio blog na blogspotu i preko njega pokušao da dođe do adsense naloga?

Mene su nekoliko puta odbijali kada sam pokušao da postavim na news portal, pa sam napravio blog na blogger.com, postavio sam nekoliko članaka a i dalje piše: Your blog doesn't currently qualify for AdSense.

Da li neko zna koliko mora da bude članaka otprilike da bi odobrili? Da li mogu slike, koje su uzete sa interneta da prave problem?

Pročitao sam negde da u nekim zemljama blog mora da bude star najmanje šest meseci, pa me zanima da li to važi i za Srbiju?

Ne mora da bude 6 meseci. Bitno je da imas sto vise teksta i clanaka i odobrice ti oglase. Bitna ti je poseta na sajtu da bi ostvario zaradu.

Da li znaš koliko je otprilike potrebno članaka? Zarada na blogu mi nije bitna, jer ne planiram da ih držim tu, već da ih prebacim na drugi sajt.

drsb kaže:
Da li znaš koliko je otprilike potrebno članaka? Zarada na blogu mi nije bitna, jer ne planiram da ih držim tu, već da ih prebacim na drugi sajt.

Ovo zanima i mene ja sam jucer predao zahtjev a danas odmah ga dobio

Zahvaljujemo na zanimanju za Google AdSense. Nažalost, nakon pregleda vaše prijave trenutačno vas ne možemo primiti u program AdSense.
Vašu prijavu nismo odobrili iz sljedećih razloga.
Nema dovoljno sadržaja: da bi se odobrile za AdSense i mogle prikazivati relevantne oglase na vašoj web-lokaciji, vaše stranice trebaju sadržavati dovoljno teksta kako bi ih naši stručnjaci pregledali i kako bi naš alat za indeksiranje mogao odrediti prirodu sadržaja vaših stranica.

Nazalost morat cu malo vise dodati texta iako imam dosta clanaka to jest fotografija i galerija ali opis mi je premalen pa je to proglem,jos se igram u wordpress-u.
Stranica mi je jos u izradi pa je slaba posjecenost no kako se radi o foto blogu a imam na kompu nekoliko tisuca fotografija polako to postavljam na web stranicu.

Iskreno zelim vidjeti s adsensom kako ide pa sto bude..

Kada si ti napravio blog i koliko imaš članaka? Ja sam napravio pre 10-ak dana a imam četiri za sada i još uvek kad odem na Earnings dugme za prijavu na adsense je disejblovano.

drsb kaže:
Kada si ti napravio blog i koliko imaš članaka? Ja sam napravio pre 10-ak dana a imam četiri za sada i još uvek kad odem na Earnings dugme za prijavu na adsense je disejblovano.

Imam 4 galerije i 200 fotografija ali jako malo teksta jer jos izradjujem web stranicu polako pa sam pomislio da ce me primiti ali ocigleno premalo text

A kada si napravio blog? Jel znaš možda kada su ti dozvolili da se prijaviš, pošto je meni i dalje ovako.

untitled.png

drsb kaže:
A kada si napravio blog? Jel znaš možda kada su ti dozvolili da se prijaviš, pošto je meni i dalje ovako.

untitled.png

Prije 6mjeseci sam uzeo domenu do tada je zjapila prazna samo ono underconstruction sada prije 2 tjedna instalirao wordpress i uzeo temu sa galerijom i polako nadopunjavam no kad odes na moj web trenutno stoji samo galerije nemam one standard pocetne jer jos ucim wordpress i sve.

Neznam kako to da nece kod tebe

33c6hjd.jpg

Imam devet unikatnih postova, ali me još uvek nisu odobrili. Ne javljam se sada zbog toga, nego zato što imam problem da je jedan dosta popularniji sajt prekopirao moj članak (stavili su odakle su uzeli sajt). Da li će sada to biti problem jer se možda više neće gledati kao unikatan članak?

Ja imam blog preko "blogspota" i uredno su mi odobrene reklame, ali me muči problem oko pregleda mog bloga putem mobitela. Kad odem preko kompjutera reklame se prikazuju, kad odem preko tableta također se reklame vide. Međutim kad na svoj blog odem preko nekog mobitela ja više reklame nevidim. Dal mi netko može pomoć molim vas. Šta napravit da se reklame vide i kad se na blog ulazi preko mobitela?!

Marko9 kaže:
Ja imam blog preko "blogspota" i uredno su mi odobrene reklame, ali me muči problem oko pregleda mog bloga putem mobitela. Kad odem preko kompjutera reklame se prikazuju, kad odem preko tableta također se reklame vide. Međutim kad na svoj blog odem preko nekog mobitela ja više reklame nevidim. Dal mi netko može pomoć molim vas. Šta napravit da se reklame vide i kad se na blog ulazi preko mobitela?!

Probaj da stavis reaktivne oglase koji se prilagodjavaju velicini ekrana.

sage kaže:
Kakvi su to "reaktivni" oglasi? Možeš malo pojasnit...

Marko9 kaže:
sage kaže:
Kakvi su to "reaktivni" oglasi? Možeš malo pojasnit...

Udjes u adsense, pa moji oglasi, nova oglasna jedinica i tu kad biras oblik izaberi automatska velicina/reaktivna.

sage kaže:
Udjes u adsense, pa moji oglasi, nova oglasna jedinica i tu kad biras oblik izaberi automatska velicina/reaktivna.
Misliš da je to riješenje problema? Koje dimenzije da stavim za mobitel?

Marko9 kaže:
sage kaže:
Misliš da je to riješenje problema? Koje dimenzije da stavim za mobitel?
Probaj nista te ne kosta :) Sam oglas prilagodjava velicnu, ti samo ubacis kod.

sage kaže:
Probaj nista te ne kosta :) Sam oglas prilagodjava velicnu, ti samo ubacis kod.
Probao, al i dalje ništa...
Ovo su postavke kod blogspota za mobitela:

Screen_Shot006.jpg

Nekad treba da prodje malo vremena dok pocnu da se prikazuju oglasi. Ako i dalje ne prikazuje ne bih znao koji je problem.

sage kaže:
Nekad treba da prodje malo vremena dok pocnu da se prikazuju oglasi. Ako i dalje ne prikazuje ne bih znao koji je problem.
Hvala svejedno na trudu.
Ako možda netko ima iskustva sa tim neka se javi.

Meni i dalje nije dostupno dugme za prijavu za adsense na blogu, iako imam 12 članaka i neku solidnu posetu. Blog je star skoro mesec dana...

Marko9 kaže:
sage kaže:
Hvala svejedno na trudu.
Ako možda netko ima iskustva sa tim neka se javi.

Ja sam imao slicnih problema jer sam ručno ubacivao kodove adsensa u widgete, tako da su se samo prikazivali na računaru i tabletu. Da bi se vidjeli i na mobilnom uređaju moraš otići u dio gdje pise "Zarada" i klinkuti na "Da" gdje pise "Prikaži oglase na blogu". Tek tada će adsense biti vidsljivi i na mobitelima.

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3.7 KB · Pregleda: 240
Back
Na vrh