• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense ček nema primaoca?

BRUTALNI

Član
Tu od
30 Ruj 2012
Pozz

drug i ja dobili smo čekove na kojim ne piše ime primaoca, već samo piše adresa. Vratili su nam iz banke ček zbog toga.. 540 eura meni a njemu 1000e mada je to nebitno..

šta nam je raditi, provjerite i vaše čekove od ovog mjeseca pa napišite nešto?

Adsens cekove bez imena ? Cak i ako imas cek bez imena "to su cekovi na donosioca" banka ga moze proveriti, sad bas da je google poslao bez imena , ne znam nikad cuo, adsens nalog ti je personalizovan na tvoje ime. Ima kompanijskih cekova koji glase na donosioce i oni su naplativi kao i oni sa imenom, samo sto google to nikad nije radio. Proveri na svom adsens nalogu pa zatrazi novi cek.

Ista situacija i kod mene, danas su mi odbili cek iz istog razloga.

Idite na: https://support.google.com/adsense/contact/request_reissue_received

popuni formular gde trazis da ti ponovo izdaju check, kao razlog stikliraj "Inccorect payee name".

Meni je u roku od pola sata stigao mail od supporta gde su mi rekli da je to tehnicka greska i da mogu da probam da unovcim cek iako nema imena, a ako ne mogu, da im odgovorim i ukinuce taj cek i poslace novi.

Thank you for your query regarding your AdSense check. Due to a technical problem your check was issued with no payee name printed on it.
You may still try to deposit your check. If you are unable to deposit it for any reason, please reply to this email and we will cancel this check. The earnings will then be credited back to your account and a new payment will be issued shortly. We apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your patience and understanding.

I kod mene ista situacija,al cek je prosao jucer na provjeru radnica nije ni obracala veliku paznju :D

Meni je ček bio normalan kao i do sad. Izgleda da je moj službenik bio ažurniji. :)

Meni još ček nije naplaćen, a dao sam ga na naplatu još 12. decembra. Je li to normalno?

Moras uzet u obzir da su u to vrijeme bli praznici,pa zato sa svim kasne i prave greskice.

El Mero kaže:
Meni još ček nije naplaćen, a dao sam ga na naplatu još 12. decembra. Je li to normalno?

jeste, do 25.01 ce biti..

Evo danas sam bio u banci, ček je odbijen u centralnoj banci Unicredit jer nema ime i prezime (bez obzira na serijski broj i screenshotove s AdSensea). Budući da mi uvijek prvo daju novac pa šalju ček na inkaso sad sam morao iznos koji sam dobio - vratiti. Također su rekli da nije vraćen samo moj ček na svi čekovi u BiH koji su poslani na inkaso preko Unicredit banke.

Rekli su da ponovno zatražim ček, ali ovaj put s imenom :) i da će sve biti u redu. Iako je jedna službenica (koja zna da sam informatičar) odmah rekla - on je to sam napravio (pri čemu je mislila na ček) na što sam se nasmijao :) i do tad nijedan radnik za pultom (4 radnice) nisu znale da čekovi imaju posebnu zaštitu na papiru kao novčanice te da se to može provjeriti na uređaju za provjeru ispravnosti novčanica...

Toliko :D

Moj je otisao u ponedjeljak tako da ja mislim da je on vec na putu za Centralnu Banku,doduse boli njih ja sam dao 20km za provjeru a i podpisao sam se na poleđini Čeka ;)

A mogu li mi ga odbiti, jer je na nalogu SCG, a na čeku samo Srbija? Ja sam iz Crne Gore... Ona šalterka se nešto prenemagala, ali ga je ipak uzela ( ček :D )

Jebada je ovo, predugo traje.

Jest i zato trebamo biti ažurniji u trazenju Western Union placanja na Balkanu,jer je ovo diskriminacija bez uvrede ali Hrvatska da ima a mi ostali Balkanci nemamo WU,nema smisla i zato treba netko da napravi temu u google products i da svi od nas koji primamo cek ovdje na forumu napise koju rjec u komentarima.

Ako se neka takva tema pokrene, javljajte. BiH, Srbija i Crna Gora kad im sjedne na kičmu, davaće nam i bonus na iznos. :D

@Began pa moj je ček bio na inkasu nekih 7 dana (inače mi odmah isplate novac kad predam ček u UniCredit), ali nakon što je procedura trajala ček je stopiran i zvali su me iz banke da im vratim novac. Dakle, nemoj se još radovat dok ne prođe cijeli proces. Mene samo veseli činjenica da su mi uzeli onoliko novaca koliko su mi dali (možda koji € više su uzeli), a prije kad me nazovu da nešto nije u redu s čekom uzimaju oko 50€ troškova...

began kaže:
Jest i zato trebamo biti ažurniji u trazenju Western Union placanja na Balkanu,jer je ovo diskriminacija bez uvrede ali Hrvatska da ima a mi ostali Balkanci nemamo WU,nema smisla i zato treba netko da napravi temu u google products i da svi od nas koji primamo cek ovdje na forumu napise koju rjec u komentarima.

Imao sam adsense konsultaciju preko telefona sa njima i pitao sam da li i kada planiraju da uvedu neki brzi nacin isplate, devojka sa kojom sam pricao je rekla da su svesni situacije i da rade na tome da uvedu wire za Srbiju odnosno celu Ex-Yu uopste ove godine, sad da li ce to i kada biti videcemo.

mindhunter kaže:
began kaže:

Imao sam adsense konsultaciju preko telefona sa njima i pitao sam da li i kada planiraju da uvedu neki brzi nacin isplate, devojka sa kojom sam pricao je rekla da su svesni situacije i da rade na tome da uvedu wire za Srbiju odnosno celu Ex-Yu uopste ove godine, sad da li ce to i kada biti videcemo.
Možeš li mi poslati taj broj PM?

Nemam broj, nisam zapisao, tu opciju za konsultacije imaju svi koji zaradjuju preko 25$ nedeljno, i zakazuje se unapred ako ima slobodnih mesta u toku meseca, tako i da sam zapisao broj sumnjam da bi se neko javio.

Imam isti problem ... u pitanju je 1740 evra :)
Odbili su malopre u banci da uzmu cek ali su mi rekli da se vratim u ponedeljak da popricam sa nekim sefom koji je zaduzen za cekove. Ako ne uzmu idem u drugu poslovnicu, ako ne prodje ni tu trazicu reissue.

Provjeri u raiffaizen banci,moj je u ponedjeljak predat evo danas kraj sedmice nisu mi nista javljali tako da vjerujem da je cek otputovao u bazu ;)

Back
Na vrh