• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense ček nema primaoca?

Zanima me jel jos neko nije dobio ponovo taj cek iz decembra 2013, ja jos nisam iako sam slao 2 puta zahtjev za ponovnim izdavanjem. Ali kazu iz supporta da je neki problem pogodio neke racune pa tako i moj racun i da inzenjeri rade na popravci, i evo jos nista ...
Inace sada primam uplate preko banke, ali taj cek nikako da isplate sa novim uplatama.

neonet kaže:
Zanima me jel jos neko nije dobio ponovo taj cek iz decembra 2013, ja jos nisam iako sam slao 2 puta zahtjev za ponovnim izdavanjem. Ali kazu iz supporta da je neki problem pogodio neke racune pa tako i moj racun i da inzenjeri rade na popravci, i evo jos nista ...
Inace sada primam uplate preko banke, ali taj cek nikako da isplate sa novim uplatama.

Dobio, i jos pre neke 2 nedelje naplatio. Ako nisi jos dobio, trazi ponovo, mislim da ce ti ovaj put uplatiti preko banke, ako ti je sad to glavna opcija za uplatu.

Ja nisam jos dobio tak cek iz decembra 2013, sa pogresnim imenom primaoca. Slao sam zahtjeve za ponovno izdavanje i svaki put kazu da inzenjeri resavaju problem, da ima jos takvih pogodjenih accounta, ali evo jos nista nakon pola godine. Zadnji put kad sam poslao zahtjev dobio sam odgovor da u sistemu ne mogu da pronadju taj cek, iako iznos ceka stoji na saldu neisplacen, a u istoriji placanja: "Automatsko placanje u toku".
Sad imam odabran nacin placanja preko banke, preko kojeg sam dobio 3 nove uplate, ali ne i taj iznos ceka, jer svaki put ostane neisplacen. Ne znam vise sta da radim?

neonet kaže:
Ja nisam jos dobio tak cek iz decembra 2013, sa pogresnim imenom primaoca. Slao sam zahtjeve za ponovno izdavanje i svaki put kazu da inzenjeri resavaju problem, da ima jos takvih pogodjenih accounta, ali evo jos nista nakon pola godine. Zadnji put kad sam poslao zahtjev dobio sam odgovor da u sistemu ne mogu da pronadju taj cek, iako iznos ceka stoji na saldu neisplacen, a u istoriji placanja: "Automatsko placanje u toku".
Sad imam odabran nacin placanja preko banke, preko kojeg sam dobio 3 nove uplate, ali ne i taj iznos ceka, jer svaki put ostane neisplacen. Ne znam vise sta da radim?

Pretpostavljam da u takvoj situaciji kako si opisao, preostaje ti samo da CEKAS i da im s vremena na vreme (jednom mesecno) posaljes poruku sa pitanjem kako napreduju u resavanju tvog ceka i kada mozes ocekivati isplatu. Takodje, mozes im poslati poruku sa predlogom da ukoliko zele mogu da taj check zapravo realizuju kao direknu isplatu na tvoj racun, lakse tebi a verovatno bi tako bilo lakse i njima.

Back
Na vrh