Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nmiki88 kaže:pozz nov sam na forumu,sveze reg
tek sam sada cuo za Adf.ly
pa trazim nekog dobrog sponzora (da me uvede u posao)i pozeljno bi bilo da je iz Srbije(posto mi nemam peypal pa ne znam kako se dize lova sa Adf.ly na karticu)hvala neka me kontaktira na moj mail ili u privatnoj poruci
AleksaS kaže:Savetujem ti da se ne bavis ovim vidom zarade ukoliko nemas bas veliku posetu
nmiki88 kaže:pozz nov sam na forumu,sveze reg
tek sam sada cuo za Adf.ly
pa trazim nekog dobrog sponzora (da me uvede u posao)i pozeljno bi bilo da je iz Srbije(posto mi nemam peypal pa ne znam kako se dize lova sa Adf.ly na karticu)hvala neka me kontaktira na moj mail ili u privatnoj poruci
freemind kaže:adf.ly, moze biti solidan izbor kao dodatna zarada, dodatni nivo u nekom projektu .Na primer, imate blogove na web 2.0 platformama, svaku sliku provucete kroz adf, i pre slike zaradjujete od adf, a posle i na samoj slici imate banere ili pop up. Ne morate koristiti adf, mozete kreirati i svoj short url sajt, pa staviti reklame kakve zelite. Naravno, posetioca ce nervirati toliko reklama,i takav projekat nije za brendiranje ali korisnik dolazi preko internog pretrazivaca na toj web 2.0 platformi ili preko google images ili slicno .
sema kaže:Ako ima veliku posjetu tek onda nebi savjetova Adf.ly jer je to možda čak i uvjerljivo najgori oblik monetizacije bilo kakvog prometa, osim za neke totalne spam navlakuše.
Znam da je u početku teško vidit široku sliku i ovakve stvari ko Adf.ly se čine odlične ali ako nastaviš sa internet marketingom i budeš napredova i učija svatit ćeš da si moga jednaku količinu vrimena uložit u nešto drugo i da bi od toga puno više profitira.
Davor kaže:Prvo ni jedan ozbiljan sajt ne treba niti cete videti da drzi adfly linkove, to nervira korisnike i vrlo brzo ce prestati da dolaze na vas sajt to je veliki gubitak iako se u pocetku cini kao premija. Cak ih ni sajtovi za filmove ne drze koji imaju ogromne posete, pokusali su neki pa su im se posete smanjile ne duplo nego 3x i jos ne mogu da se vrate na staro.
Drugo nemoj da dizete pare na Payzu vec uzmite Payoneer karticu, ja sam ih koristio samo toliko da zaradim 30$ i da narucim preko njih payoneer i od tada ni ne ulazim na taj nalog.![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke