• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adf.ly zarada

SpawneR

Moćan
Tu od
31 Lis 2013
Pozdrav drugari,

već neko vreme skupljam klikove na linkovima sa adf.ly-a i ide mi dobro pa me zanima da li je neko od toga zaradio neku kintu i koliko se isplati troženje vremena na tako nešto? odprilike na 2000 poseta linku zaradim 1$..

U toku jedne godine sam zaradio $3. Fazon u tome jest da ti dodje mnogo ljudi na sajt koji traze nesto i ti im trebas ponuditi to sto oni traze ali na drugom sajtu. Za bilo kakve pare tu bi trebao da imas 20000+ klikova dnevno.

pozz nov sam na forumu,sveze reg
tek sam sada cuo za Adf.ly
pa trazim nekog dobrog sponzora (da me uvede u posao)i pozeljno bi bilo da je iz Srbije(posto mi nemam peypal pa ne znam kako se dize lova sa Adf.ly na karticu)hvala neka me kontaktira na moj mail ili u privatnoj poruci

nmiki88 kaže:
pa trazim nekog dobrog sponzora (da me uvede u posao)i pozeljno bi bilo da je iz Srbije(posto mi nemam peypal pa ne znam kako se dize lova sa Adf.ly na karticu)hvala neka me kontaktira na moj mail ili u privatnoj poruci

Pozdrav, nije ovo MLM da pravimo famu oko rada na netu i promovišemo "sponzore". Jednostavno čitaj i uči, i relativno brzo ćeš i sam shvatiti kako da radiš stvari.

Radio sam davno na adf.ly dok sam imao stranice na Facebook-u. Savetujem ti da se ne bavis ovim vidom zarade ukoliko nemas bas veliku posetu, tj. ako nemas dosta stranica na Facebook-u, mada mislim da su i oni dosta strogi sada, ili ako imas neki bas posecen sajt... Srecno :D

AleksaS kaže:
Savetujem ti da se ne bavis ovim vidom zarade ukoliko nemas bas veliku posetu

Ako ima veliku posjetu tek onda nebi savjetova Adf.ly jer je to možda čak i uvjerljivo najgori oblik monetizacije bilo kakvog prometa, osim za neke totalne spam navlakuše.

Znam da je u početku teško vidit široku sliku i ovakve stvari ko Adf.ly se čine odlične ali ako nastaviš sa internet marketingom i budeš napredova i učija svatit ćeš da si moga jednaku količinu vrimena uložit u nešto drugo i da bi od toga puno više profitira.

Slazem se u potpunosti, ali kad je vec zapeo da radi sa adf.ly jedino ima sansu ako ispunjava neka od gore dva navedena kriterijuma :p

adf.ly, moze biti solidan izbor kao dodatna zarada, dodatni nivo u nekom projektu .Na primer, imate blogove na web 2.0 platformama, svaku sliku provucete kroz adf, i pre slike zaradjujete od adf, a posle i na samoj slici imate banere ili pop up. Ne morate koristiti adf, mozete kreirati i svoj short url sajt, pa staviti reklame kakve zelite. Naravno, posetioca ce nervirati toliko reklama,i takav projekat nije za brendiranje ali korisnik dolazi preko internog pretrazivaca na toj web 2.0 platformi ili preko google images ili slicno .

Ja sam sa Adf.ly pre par meseci za mesec i po dana zaradio 250$ na FB preko igrice Criminal Case, dok FB nije blokirao adf.ly linkove i u komentarima.Do tad sam imao nalog koji je postojao 2-3 godine i nije ni naglavio onih 5$ za isplatu. Fora je bila sledeca: Igras Criminal Case, kad predjes neki nivo dobijas da sharujes neki sok ili chips kao energiju za tvoje prijatelje koji igraju criminal case, 15 ljudi mogu da uzmu taj sok ili cips. Cim ga dobijem, ja svoj link skratim na ad.fly i shibnem na stranici Criminal Case-a. Ili kad neko od mojih prijatelja predje nivo pa izbaci svoj, ja sherujem tamo njegov. E sad na svaki link se iste sekunde zaleti preko sto belosvetskih igraca te igrice...i odmah 100 klika iz svih delova sveta, neki odlicno placeni, kao recimo USA. I tako za mesec i po 250$, ali onda blok komentara i tolko mi bese.

Pa mozes i dalje, uzmes svoj sajt i namestis automatsku redirekciju da sa npr www.akhenaton.com/criminal prebacuje na adf.ly link i isto tako radis, ili napravis blogspot(Free) a ja cu ti dati automatsku redirekciju za blogspot kad neko udje da ga prebacuje na adf.ly link :)

zdravo ja sam sad tek poceo sa ovom vrstom zarade pa me interesuje koje metode koriste za isplate i koji su minimumi isplate

lp

kad se logiram pise mi sljedece.... dali ej moguce da je zbog toga sto sam stavljao skraceni link na facebook?sto da radim?

Sorry, your session has timed out. We were not able to process your last request.

If you use any advert or cookie blocking software such as Ghostery, please white list the adf.ly domain.

Zarađujem ja dvije godine sa adf.ly svaki mjesec zaradim između 5 i 10$ meni je dovoljno, sad unazad tri mjeseca prelazim mjesečnu zaradu od 10$, trenutno imam na računu 11.72$ cekam sutra isplatu na PayPal, u Maju sam imala preko 18$ isplate. Na svom forumu postavljam svaki mjesec screen isplata, i imam svoje naćine dovođenja posjeta.
Meni je dovoljno koliko god da zaradim da mi isplate, samo nek isplate na PayPal

nmiki88 kaže:

Otvori nalog na payzi i preko toga podizi lovu,jeste da payza uzima 25$ po isplati ali sta da se radi.

freemind kaže:
adf.ly, moze biti solidan izbor kao dodatna zarada, dodatni nivo u nekom projektu .Na primer, imate blogove na web 2.0 platformama, svaku sliku provucete kroz adf, i pre slike zaradjujete od adf, a posle i na samoj slici imate banere ili pop up. Ne morate koristiti adf, mozete kreirati i svoj short url sajt, pa staviti reklame kakve zelite. Naravno, posetioca ce nervirati toliko reklama,i takav projekat nije za brendiranje ali korisnik dolazi preko internog pretrazivaca na toj web 2.0 platformi ili preko google images ili slicno .

Imam nalog na adf.ly zaradio sa bio neku sicu 150$ i odrala me payza 25$ kad me isplacivala,pa sad cekam paypal pa da pocnem opet sa adf.ly

A kako ide to sa slikama na koji nacin ako moze objasnjenje.

sema kaže:
Ako ima veliku posjetu tek onda nebi savjetova Adf.ly jer je to možda čak i uvjerljivo najgori oblik monetizacije bilo kakvog prometa, osim za neke totalne spam navlakuše.

Znam da je u početku teško vidit široku sliku i ovakve stvari ko Adf.ly se čine odlične ali ako nastaviš sa internet marketingom i budeš napredova i učija svatit ćeš da si moga jednaku količinu vrimena uložit u nešto drugo i da bi od toga puno više profitira.

U koje drugo koji jos nacini imaju,ako nije problem da objasnis.

Prvo ni jedan ozbiljan sajt ne treba niti cete videti da drzi adfly linkove, to nervira korisnike i vrlo brzo ce prestati da dolaze na vas sajt to je veliki gubitak iako se u pocetku cini kao premija. Cak ih ni sajtovi za filmove ne drze koji imaju ogromne posete, pokusali su neki pa su im se posete smanjile ne duplo nego 3x i jos ne mogu da se vrate na staro. :)

Drugo nemoj da dizete pare na Payzu vec uzmite Payoneer karticu, ja sam ih koristio samo toliko da zaradim 30$ i da narucim preko njih payoneer i od tada ni ne ulazim na taj nalog. :)

Davor kaže:
Prvo ni jedan ozbiljan sajt ne treba niti cete videti da drzi adfly linkove, to nervira korisnike i vrlo brzo ce prestati da dolaze na vas sajt to je veliki gubitak iako se u pocetku cini kao premija. Cak ih ni sajtovi za filmove ne drze koji imaju ogromne posete, pokusali su neki pa su im se posete smanjile ne duplo nego 3x i jos ne mogu da se vrate na staro. :)

Drugo nemoj da dizete pare na Payzu vec uzmite Payoneer karticu, ja sam ih koristio samo toliko da zaradim 30$ i da narucim preko njih payoneer i od tada ni ne ulazim na taj nalog. :)

Slazem se sa tim u vezi adfly ,jer onaj ko ima ogromne posete na sajtu zaradjuje preko banera na preglede - CPM.

Jos tu payoneer karticu nisam uzeo i ne znam gde bi video ko podrzava payoneer karticu od tih sto isplacuju za CPM preglede na sajtu a ako ima tema o tome bilo bi dobro da me neko preusmeri.

treba mi mentor za adfly zaradu ...molio bih sve koji znaju o ovom vidu zarade da se jave ...bicu referal za uzvrat

Back
Na vrh