• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zynga Poker zarada?

darkott

Član
Tu od
25 Pro 2009
Da li mogu ja njima da prodam cipove? Pored pise GET CHIPS SALE, i tamo np pritisnem na 90 000 - 5$ i onda pritisnem na koju ocu banku da prebacim pare jel to za prodaju ili za kupovinu? i jel moguce prodati?
jesam li nesto pogresno svatio ili sta?

darkott kaže:
Da li mogu ja njima da prodam cipove? Pored pise GET CHIPS SALE, i tamo np pritisnem na 90 000 - 5$ i onda pritisnem na koju ocu banku da prebacim pare jel to za prodaju ili za kupovinu? i jel moguce prodati?
jesam li nesto pogresno svatio ili sta?

ne mozes im prodavat chipove, zabranjeno!

Nisi jedini kojem dobro ide,imam i ja dosta cipova a ja ih prodajem na crno..heheh,uz par trikova na texas holdem preko facebooka prodaju se dobre cifre i dobra se lova digne....

rajkooooo kaže:
Nisi jedini kojem dobro ide,imam i ja dosta cipova a ja ih prodajem na crno..heheh,uz par trikova na texas holdem preko facebooka prodaju se dobre cifre i dobra se lova digne....

u pravilima piše da je zabranjeno, nemoj plakat kad te uvate... možda te neće uvatit sad ili za pola godine, ali jednom oće. imam ja prijatelja koji je to radio, smijao mi se u facu kako ja ne zarađujem ništa a on "mlati" lovu, a sad smo evo isti, još samo moram počet pristojno zarađivat pa ću se ja njemu smijat u facu :)

Prema onome što piše u pravilima, zabranjeno je.
Nije mi jedino jasno onaj chips for sale?
Kome se to tocno prodaju cipovi?

dobra se lova moze dic s tim..
ja onak prosjecan igrac pokera, nabijem 5 mil nekako..
onda kolege iz raz, susjedi ovisni igraju po cijele dane..
pa me mole da im prodam 1 mil...
onda ja govorim necu necu, pa kad ponude 200 kn za 10 mil, ja zagrijem stolicu, naguram do 10-12 mil i prodam im to..
jest da mi je neugodno ali kad tolko dave jbga...

pozdrav svima ev samo jedno pitanje da li netko zna programe ili nesto za kradju chipova ili tako nesto na FB posto su meni ukrali 250M ocu da vracam heh ..... :crazy_grin

Ako ste baš toliki znalci pokera kao što pišete,lepo uplatite si na online kladionicu i imate isti sistem kao na faceu, CASH GAMES...i igrate za stolom sa ostalim ljudima..Ako ste vec toliko jaki :hysterical

Back
Na vrh