• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Znacaj linkova sa YouTube

pevoje

Član
Tu od
22 Pro 2012
Pozdrav svima,

u poslednje vreme sam poprilicno bavio SEO tehnikama, link building metodama procitao vecinu tema na ovom forumu sa istom tematikom (zahvaljujem se autorima ovom prilikom od kjih sam puno naucio) ali nisam naisao na konkretan odgovor na sledece pitanje.

Znam da su linkovi sa YT no-follow, ali koliki znacaj za SEO ima link koji je u opisu samog videa?

Zahvaljujem se unapred na odgovorima.

Youtube je deo Google tako da svakako ima svoj učinak u pretrazi
Uloga Youtube kao video servisa je i više nego velika. Google nam sve više nudi video rezultate i to gledano u procentima za sada je 10% na ceo iznos prve stranice što je i više nego dovoljno ako imaš dobar relevantan sadržaj koji se podudara sa sadržajem web stranice.

no-follow i follow linkovi su za sada mit i svako zastupa svoju teoriju. Smatram da su i no-follow linkovi nekim procentom delotvorni...

Mislim da je link u profilu na Youtube dofollow, tako da to mozes iskoristiti.

A ovaj ispod videa ne znam bas. Moze biti koristan za traffic i za affiliate linkove recimo. Po googlu on ne nosi neke seo bodove.

Back
Na vrh