• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zepter ads - nešto novo na tržištu

novii

Legenda
Tu od
24 Tra 2009
Jedan novi igrač se pojavio a njegov sajt je na adresi http://www.zepterads.rs/

Zapravo i nije tako novi, pošto je firma Zepter u stvari kupila firmu Web gazda, a o tome možete pročitati više na economy.rs u tekstu pod naslovom Zepter Online Advertising preuzeo WebGazdu.
O novim planovima malo je više napiso Dragan Varagić na svom blogu u tekstu Šta je Zepter Ads Online Advertising?
U osnovi se radi o preuzimanju mreže digitalnimarketing.com

Sad sam vas izbombardovao sa linkovima, ali treba obratiti pažnju na ovu mrežu u nekom budućem periodu, jer nude i neke druge tipove oglašavanja. To jeste imaju u planu da nude.

novii kaže:
Jedan novi igrač se pojavio a njegov sajt je na adresi http://www.zepterads.rs/

Zapravo i nije tako novi, pošto je firma Zepter u stvari kupila firmu Web gazda, a o tome možete pročitati više na economy.rs u tekstu pod naslovom Zepter Online Advertising preuzeo WebGazdu.
O novim planovima malo je više napiso Dragan Varagić na svom blogu u tekstu Šta je Zepter Ads Online Advertising?
U osnovi se radi o preuzimanju mreže digitalnimarketing.com

Sad sam vas izbombardovao sa linkovima, ali treba obratiti pažnju na ovu mrežu u nekom budućem periodu, jer nude i neke druge tipove oglašavanja. To jeste imaju u planu da nude.

Vrlo zanimljiva informacija. Da li se već sada zna kako će isplaćivati oglašivačima koji žive izvan srbije?

Vidim večeras da se vrte na Mycity forumu, a što se tiče isplata nisam do sad naleteo na tu informaciju.

ja sam se registrirao kod njih, volio bih da me approve-aju da saznam koliki im je CPC.

pozz!

Registracijom u delu za partnere i postavljanjem koda zarađeni novac možete i iskoristiti za pokretanje sopstvene kampanje (ako je vlasnik sajta privatno lice). Na taj način sumu koju ste zaradili ste investirali u internet marketing.

Ovo je citat sa njihove stranice, link:
Kod:
http://www.zepterads.rs/kreni-da-zaradujes.html

Po ovome što piše čini mi se da ako nemaš firmu ili obrt da nećeš moć isplaćivati zarađeni novac, nego samo sa zarađenim novcem pokrenat neku svoju kampanju!

Zyxzed kaže:
ja sam se registrirao kod njih, volio bih da me approve-aju da saznam koliki im je CPC.

pozz!

Neces saznati XD Ja sam danas odma kako su se otvorili pohitao da se registrujem, ali bukvalno u minut kada se pojavilo da je dostupno za registraciju, sa naravno par pitanja :drinking
Medjutim odgovor koji sam dobio bio je 50:50 se deli zarada, cenu klika ODREDJUJE OGLASIVAC ! E onda sam ja pitao kako to moze ? Pa naravno da ce svako da stavi 0.00001 npr po kliku nije lud da odredi 0.5 jel tako... I na to pitanje sam dobio odgovor : ,, da li imate jos sta da nas pitate'' ? Mislim debilizam u najavi :crazy_grin

erik kaže:
Registracijom u delu za partnere i postavljanjem koda zarađeni novac možete i iskoristiti za pokretanje sopstvene kampanje (ako je vlasnik sajta privatno lice). Na taj način sumu koju ste zaradili ste investirali u internet marketing.

Ovo je citat sa njihove stranice, link:
Kod:
http://www.zepterads.rs/kreni-da-zaradujes.html

Po ovome što piše čini mi se da ako nemaš firmu ili obrt da nećeš moć isplaćivati zarađeni novac, nego samo sa zarađenim novcem pokrenat neku svoju kampanju!

Ako je vlasnik sajta privatno lice ! I + mozete a i nemorate jel tako :D A fizickim licima ide isplata normalno, procitaj jos jednom ono :waving

Cek znaci fejl u najavi? Ja sam ocekivao nesto vise, pre svega "zepter", pa ono kao serpe lonci :D

TarantulaBre kaže:
Cek znaci fejl u najavi? Ja sam ocekivao nesto vise, pre svega "zepter", pa ono kao serpe lonci :D

Izgleda posle konfuznih odgovora i to pri registraciji trazili su da posaljem sajt da vide, poslao sam i od tada nema odgovora evo jos malo ce 2 dana, a pogledao sam medju njihovim partnerima, imam jace sajtove od nekih tako da nije to, nego su oni izgleda malo ne strucni i nemaju pojma u sta su se uhvatili.

TarantulaBre kaže:
Zepter ne prodaje samo serpe i lonce, prodaje i miksere :crazy_grin

matrix kaže:
Medjutim odgovor koji sam dobio bio je 50:50 se deli zarada, cenu klika ODREDJUJE OGLASIVAC ! E onda sam ja pitao kako to moze ? Pa naravno da ce svako da stavi 0.00001 npr po kliku nije lud da odredi 0.5 jel tako... I na to pitanje sam dobio odgovor : ,, da li imate jos sta da nas pitate'' ? Mislim debilizam u najavi :crazy_grin

Mislim da se niste najbolje sporazumeli. Tj. oni nisu dali najlepsi odgovor. Koliko sam shvaito, ti dajes minimalnu cenu za CPC ili CPM, a oglasivac moze da biduje i vise od tog minimuma.

Minimalna cena klika je 0.01$.

matrix kaže:
TarantulaBre kaže:

Izgleda posle konfuznih odgovora i to pri registraciji trazili su da posaljem sajt da vide, poslao sam i od tada nema odgovora evo jos malo ce 2 dana, a pogledao sam medju njihovim partnerima, imam jace sajtove od nekih tako da nije to, nego su oni izgleda malo ne strucni i nemaju pojma u sta su se uhvatili.

Baš će prihvatiti blejadojaja.com i lajkujbre.com :D

petarp kaže:
matrix kaže:
TarantulaBre kaže:

Baš će prihvatiti blejadojaja.com i lajkujbre.com :D

Tebi sam rekao da me se okanes, i da ne zamisljas od mene da sam tvoj neki drugar ili sta vec ;) A da prijavio sam te adminu ;)

@tema i normalni ljudi evo veceras maila od zepteradsa :

,,Postovani/a,
Zahvaljujemo se na Vasem postavljenom pitanju u ticketu #2**5**, odgovor clana nase
sluzbe za podrsku korisnika je:
Pokusavao sam telefonski da Vas kontaktiram, telefon koji ste naveli u nalogu nije
dostupan. Mogu da smatram kao netacan podatak?
Nismo dobili jos povratnu informaciju gde zelite da prikazjete nase oglase?
U 2 navata smo dobili od Vas prazne mailove.
Nadamo se da je ovaj odgovor bio zadovoljavajuci kako bi resio Vase nedoumice.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, jednostavno odgovorite na ovaj e-mail.
S postovanjem,
ZepterADS tim za podrsku korisnika
www.zepterads.rs''

A na tom broju mi je otisla baterija pa je iskljucen :fever
A na mailove odgovaram ispod svega pa ne vide verovatno da ne skroluju do dna ljudi :fever

Sad cemo mi ovo resiti za cas :p

Pozdrav ljudi. Baš sam se registrovao kad sam dostigao prag isplate na Adsensu, pa reko radije ću probati domaći program da njima plaćam (kada već imaju isplate i za Bosnu), nego da uzimam od nekih multimilijardera :)

Mene su prihvatili odmah, samo sam dobio mail sa traženim informacijama o sajtu, poziciji oglasa i ujedno sam im priložio i statistiku da to lakše prođe.

Zasad ih ne uspijevam postaviti, ali poslao sam im mail.

Još uvijek mi stoji Site disabled, možda svaku dodanu stranicu moraju prihvatiti, odnosno odobriti.

Javim ako bude napretka i javim vam zaradu sa klikovima i prikazima.

DrHouse kaže:
Pozdrav ljudi. Baš sam se registrovao kad sam dostigao prag isplate na Adsensu, pa reko radije ću probati domaći program da njima plaćam (kada već imaju isplate i za Bosnu), nego da uzimam od nekih multimilijardera :)

Mene su prihvatili odmah, samo sam dobio mail sa traženim informacijama o sajtu, poziciji oglasa i ujedno sam im priložio i statistiku da to lakše prođe.

Zasad ih ne uspijevam postaviti, ali poslao sam im mail.

Još uvijek mi stoji Site disabled, možda svaku dodanu stranicu moraju prihvatiti, odnosno odobriti.

Javim ako bude napretka i javim vam zaradu sa klikovima i prikazima.

Da bi ti domena to jest sajt koji prijavis bili prihvaceni moras napraviti Kanal... Mnogo im je komplikovano dodavanje kodova :( Ja sam se snasao, ali uz muku :stars

Napravio sam kanal, ali svejedno moram čekati da oni odobre taj sajt. Jeste komplikovano, podsjeća me na još jedan sličan servis.

Danas su mi odobrili sajt, ali pošto imam problema sa serverom nisam još ni postavio.

Odgovorili su mi na mail da treba i potvrda Kanala odnosno sajta :D

Iiii, nema nikoga da se hvali, kako vam ide sa zepterom ?

Slucajno malopre videh da se oglasavaju na googlu :D, pa reko ajde da pitam kako vam ide sa njima ako uopste neko radi preko njih :crazy_grin

sax kaže:
Iiii, nema nikoga da se hvali, kako vam ide sa zepterom ?

Slucajno malopre videh da se oglasavaju na googlu :D, pa reko ajde da pitam kako vam ide sa njima ako uopste neko radi preko njih :crazy_grin

Cena po kliku je 0.05 u proseku (sto je dobro), ono sto ne valja je mali izbor reklama, uglavnom se vrte fxlider i zepter.

Samo da se nadovezem na ovu temu :)

Postovani, ZepterADS isplacuje zaradu samo pravnim licima. Mozete da posaljete racun nekog pravnog lica na koji bi Vam isplatili zaradu. Hvala na razumevanju. Srdacan pozdrav.

ljudi jel primio neko isplatu od njih ako moze neka detaljnija statistika, i ko je po vama bolji oni ili eTarget..?

Back
Na vrh