• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Grafički dizajn Želim da zarađujem sa grafičkim dizajnom

Baki00

Član
Tu od
25 Sij 2014
Pozdrav svima!Pre svega želim reći da sam tek zakoračio u online zaradu(počeo sam da skupljam pare na mw).Pošto sam video da od toga se baš, baš malo dobije hteo sam da započnem nešto novo.Tako sam naleteo na grafički dizajn i veoma mi se svideo,kasnije sam čuo i za sajtove preko kojih mogu da zaradim solidnu količinu novca za jednog dečka sa 15 godina.Pošto znam da se dosta članova bavi ovim zamolio bih nekoga da,ako može,mi pokaže neke turtorijale i da neki savet.Cilj mi je da naučim nešto novo jer mi je veoma dosadno i imam previše slobodnog vremena,pa bih želeo da ga iskoristim u nešto korisno.Hvala svima koji budu hteli da mi pomognu!Svi saveti su dobrodošli!! :waving

Baki00 kaže:
Pozdrav svima!Pre svega želim reći da sam tek zakoračio u online zaradu(počeo sam da skupljam pare na mw).Pošto sam video da od toga se baš, baš malo dobije hteo sam da započnem nešto novo.Tako sam naleteo na grafički dizajn i veoma mi se svideo,kasnije sam čuo i za sajtove preko kojih mogu da zaradim solidnu količinu novca za jednog dečka sa 15 godina.Pošto znam da se dosta članova bavi ovim zamolio bih nekoga da,ako može,mi pokaže neke turtorijale i da neki savet.Cilj mi je da naučim nešto novo jer mi je veoma dosadno i imam previše slobodnog vremena,pa bih želeo da ga iskoristim u nešto korisno.Hvala svima koji budu hteli da mi pomognu!Svi saveti su dobrodošli!! :waving

Javi se u privatne poruke, pomoći ću ti oko fotošopa bilo šta :)

Sredićemo :D

Prilicno dobro poznajem Illustrator i Photoshop. Ima li neko neki prijedlog za posao i zaradu? Pokusao sa 99designs ali je jednostavno prevelika konkurencija, bar za mene.

Back
Na vrh