• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zdravo svima

jacadv

Novi član
Tu od
17 Tra 2009
jasmina iz bosne udata sam,imam troje djece,neradim nigdje .posto je kriza zakucala i na moja vrata reko da pokusam nesto ucinit i ja za sebe i svoju porodicu POZDRAV SVIM CLANOVIMA.

Borissajkas kaže:
a šta fali mom??????? :D :p to što ja nisam žensko? :D :p

joj joj borise odma ti neku tu diskriminiaciju, cccc, ma tvoj mi je najdrazi bio ako hoces ali necu to pred svima sad pricati (pravite se da ostali ovo niste vidjeli) vec sam ti preko PM rekao da si mi ti tu na forumu najsimapticniji :valjanje
:pivo

blogex kaže:
joj joj borise odma ti neku tu diskriminiaciju, cccc, ma tvoj mi je najdrazi bio ako hoces ali necu to pred svima sad pricati (pravite se da ostali ovo niste vidjeli) vec sam ti preko PM rekao da si mi ti tu na forumu najsimapticniji :valjanje
:pivo

hahaha koji si car :D :valjanje

Back
Na vrh