• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite pišući na forumu - putem Adsensa!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
gogo1902 kaže:
OVO FUNKCIONIRA PRVA DVA KLIKA SU STIGLA. POLAKO ALI SIGURNO.
:crazy_grin

Nemoj nas zaboravit kad se obogatiš. :D

Evo i ja sam ubacio svoj ID pa ćemo da vidimo.

Usput, odlična ideja i naravno hvala na ovoj mogučnosti.

Evo stavio i ja svoj pa neka bar zbraja impresije ako ništa drugo. Ionako mi stoji već par godina netaknut; sve mi se vrti više-manje oko CPA marketinga.

Evo i ja da se zahvalim nije nesto ali lepo je sto se ovo deli na sve nas . 0.02$
Dobro je za imps. i za ctr.
Hvala
evo morao sam da editujem post.Zanima me da li ima neki strani forum da funkicionise na ovaj nacin???
Bilo bi lepo da okacim svoj id pub na desetak foruma.I onako pisem po ceo dan po forumima. :D

ja imam preko sto klikova , a nisam zaradio ni cent...grrrr
:hysterical

http://www.flixya.com/
Flixya is a place to share videos, photos and blogs. Create your account and instantly start making money. You keep 100% ad revenue.
Nije forum ali isti sistem ,samo ostavis Adsense Publisher ID i spreman si.

evo i meni prvi klik sa foruma... ovo bi jednog dana dugorocno moglo i donijet neke pristojnije pare, kada bi bilo samo nekoliko tisuca dnevno aktivnih korisnika, moglo bi se od ovog foruma zaradjivat desetak dolara mjesecno... jos samo onih 90$ pokupit jos negdje i to je to.

i dobro pitanje, ima li jos ovakih foruma?

...evo i mene da se pridruzim veseloj skupini hehe,

evo citam i vidim dosta pozitive ovdje i mislim zasto da se ne pridruzim, ubacio svoj ID pa sto bude bude hehe... (cent po cent vila s bazenom)

Pozdrav!

Neosynthesist kaže:
webopth kaže:
cent po cent vila s bazenom
Ma nećeš si ni za vodu zaradit s ovim. :crazy_grin
nit za malu hvataljku da cistis lisce iz bazena :hysterical

Evo i mene sa svojim ID pa da vidimo o kakvoj se zaradi radi.Negdje se mora početi.Hvala.

suzy kaže:
Evo i mene sa svojim ID pa da vidimo o kakvoj se zaradi radi.Negdje se mora početi.Hvala.

neki dan sam imao 2 klika sa foruma i bilo je 0.07 ili cak 0.08, ne sjecam se a ne da mi se sad gledat.

a koliko nas je pravo aktivnih ovdje, mozda najvise 200-300...

ima ovo potencijala, nemojte ovo tek tako odbacivat.

triba samo pisat dosta po forumu (al opet znat granicu, da ne preraste u blatant spamming), i pokusat tu i tamo kroz post ubacivat kljucne riječi i fraze vezane uz internet zaradu ili neke druge fraze koje u off topic i chat postovima mozemo ciljat.

jednog dana ce u hrvatskoj cijena klika porast, mora, ipak je ovo 21. stoljece, a tad cemo mi koji ovdje najvise pridonosimo (citaj: se***emo kvake :crazy_grin) imat neke koristi.

rovad kaže:
suzy kaže:

neki dan sam imao 2 klika sa foruma i bilo je 0.07 ili cak 0.08, ne sjecam se a ne da mi se sad gledat.

triba samo pisat dosta po forumu (al opet znat granicu, da ne preraste u blatant spamming), i pokusat tu i tamo kroz post ubacivat kljucne riječi i fraze vezane uz internet zaradu ili neke druge fraze koje u off topic i chat postovima mozemo ciljat.

jednog dana ce u hrvatskoj cijena klika porast, mora, ipak je ovo 21. stoljece, a tad cemo mi koji ovdje najvise pridonosimo (citaj: se***emo kvake :crazy_grin) imat neke koristi.

Nemoj se puno nadat samo. Na nekim mnogo vecim forumima sa po 300 000 clanova i gdje imam skoro 1000 poruka bude jedva 2-3 klika mjesecno...

Ovo jeste velikodusno ali ja bih vise volio da gazda stavi svoj adsense. Indirektno bi imali vecu korist :tease

Slazem se. Vjerojatno bi puno bolja stvar bila da Admin mozda zaradi koji dolar od foruma pa onda plati pisce za blog koji je u sklopu foruma ili na neki drugi nacin reinvestira ponovo u forum. Mozda da si plati koji "kurs" pa onda znanja podjeli sa ostalima. Itd.

Hellas kaže:
Ovo jeste velikodusno ali ja bih vise volio da gazda stavi svoj adsense. Indirektno bi imali vecu korist :tease

Hellas kaže:
rovad kaže:
suzy kaže:

Nemoj se puno nadat samo. Na nekim mnogo vecim forumima sa po 300 000 clanova i gdje imam skoro 1000 poruka bude jedva 2-3 klika mjesecno...

ne znam ko je klika, ali ja ovi mjesec već imam 4 klika, a prošli sam u 10 dana skupija 3, je da je to sve malo, ali skupi se.

ne očekujem puno, maksimalno nekih 5-10$ u nekom bright scenariju.

ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )

ward kaže:
ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )

ja koristim channele, tako da znam ako nije neki od chanela, onda jedino moze bit forum. channeli su zakon stvar, mozes pratit stranice individualno, umjesto u globalu sve, pa ne znas sa koje ti je stranice u stvari klik dosao.

mile108 kaže:
Za sam s ovog foruma zaradio oko 2$

ma ide pomalo, svako 5-6 dana 2-3 klika, evo jucer sam imao jedan od 0.09 $:drinking

rovad kaže:
mile108 kaže:
Za sam s ovog foruma zaradio oko 2$

ma ide pomalo, svako 5-6 dana 2-3 klika, evo jucer sam imao jedan od 0.09 $:drinking

danas još jedan klik od 0.09$:drinking

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh