Neosynthesist
Legenda
- Tu od
- 21 Ruj 2009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suzy kaže:Evo i mene sa svojim ID pa da vidimo o kakvoj se zaradi radi.Negdje se mora početi.Hvala.
rovad kaže:suzy kaže:Evo i mene sa svojim ID pa da vidimo o kakvoj se zaradi radi.Negdje se mora početi.Hvala.
neki dan sam imao 2 klika sa foruma i bilo je 0.07 ili cak 0.08, ne sjecam se a ne da mi se sad gledat.
a koliko nas je pravo aktivnih ovdje, mozda najvise 200-300...
ima ovo potencijala, nemojte ovo tek tako odbacivat.
triba samo pisat dosta po forumu (al opet znat granicu, da ne preraste u blatant spamming), i pokusat tu i tamo kroz post ubacivat kljucne riječi i fraze vezane uz internet zaradu ili neke druge fraze koje u off topic i chat postovima mozemo ciljat.
jednog dana ce u hrvatskoj cijena klika porast, mora, ipak je ovo 21. stoljece, a tad cemo mi koji ovdje najvise pridonosimo (citaj: se***emo kvake :crazy_grin) imat neke koristi.
Hellas kaže:Ovo jeste velikodusno ali ja bih vise volio da gazda stavi svoj adsense. Indirektno bi imali vecu korist :tease
Hellas kaže:rovad kaže:suzy kaže:Evo i mene sa svojim ID pa da vidimo o kakvoj se zaradi radi.Negdje se mora početi.Hvala.
neki dan sam imao 2 klika sa foruma i bilo je 0.07 ili cak 0.08, ne sjecam se a ne da mi se sad gledat.
a koliko nas je pravo aktivnih ovdje, mozda najvise 200-300...
ima ovo potencijala, nemojte ovo tek tako odbacivat.
triba samo pisat dosta po forumu (al opet znat granicu, da ne preraste u blatant spamming), i pokusat tu i tamo kroz post ubacivat kljucne riječi i fraze vezane uz internet zaradu ili neke druge fraze koje u off topic i chat postovima mozemo ciljat.
jednog dana ce u hrvatskoj cijena klika porast, mora, ipak je ovo 21. stoljece, a tad cemo mi koji ovdje najvise pridonosimo (citaj: se***emo kvake :crazy_grin) imat neke koristi.
Nemoj se puno nadat samo. Na nekim mnogo vecim forumima sa po 300 000 clanova i gdje imam skoro 1000 poruka bude jedva 2-3 klika mjesecno...
Ovo jeste velikodusno ali ja bih vise volio da gazda stavi svoj adsense. Indirektno bi imali vecu korist :tease
ward kaže:ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke