• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite pišući na forumu - putem Adsensa!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
mozda je spam, ali tija bi rec da san kliknija na jedan Google oglas. Ajde sretno onome koji zaradi 0.01 od moga klika pffffff hehehe

ali ideja je ludilo, mozda kada bi bilo tehnicki moguce (uopce) stavit sa lijeve i/ili desne strane? stavit one uske dugacke oglase npr 160x600, to bi povecalo ukupnu izlozenost a i zaradu...

maket skroz ove oglase i nek samo vlasnik foruma drzi svoje.
ako krene ultra giga mega zarada (a nece :tease) bice nam bolje nego sto cemo dobiti ovih par centi. a uostalom moj adsense code ne ide nigdje gdje zeljo ne kontrolise sadrzaj :D :smack

Adsense nije kompatibilan sa igrama na srecu, kladionicama, kockanjem, kasinima i ostalim vidovima kockarije :stars.

Ovaj forum ima takve sekcije, te bi adsense trebalo maket sa njih, jer postoji opcija da Google banuje accounte koji su povezani sa istim.

Predlažem da vlasnik foruma i admini poduzmu nešto povodom ovog pitanja.

Slazem se da bi nesto trebalo poduzet po tom pitanju. Trebalo bi ogranicit prikazivanje adsensa na tim djelovima ali treba vidjet dali je moguce to sa sadasnjim pluginom. Ako nebude se to moglo ili cemo morat micat adsense ili te djelove foruma. No sve ce to morat malo sacekat posto Admin neko vrijeme nece biti u mogucnosti dolazit na forum.

Hellas kaže:
Adsense nije kompatibilan sa igrama na srecu, kladionicama, kockanjem, kasinima i ostalim vidovima kockarije :stars.

Ovaj forum ima takve sekcije, te bi adsense trebalo maket sa njih, jer postoji opcija da Google banuje accounte koji su povezani sa istim.

Adsense nije kompatibilan ni s GPT programima btw... Ali ja sam za ovaj forum napravio novi Adsense račun, pritom sam kao web stranicu naveo ovaj forum, pretpostavljam da su pregledali forum i odobrili mi račun bez obzira što se na stranici nalaze neke "zabranjene" stvari. Tako da...

InFlames20 kaže:
Hellas kaže:

Adsense nije kompatibilan ni s GPT programima btw... Ali ja sam za ovaj forum napravio novi Adsense račun, pritom sam kao web stranicu naveo ovaj forum, pretpostavljam da su pregledali forum i odobrili mi račun bez obzira što se na stranici nalaze neke "zabranjene" stvari. Tako da...

To nije neko ohrabrenje za ljude koji bi trebalo da ubace svoj ID ovdje.

Nije da mi nesto smeta, svejedno i da nema toga ne namjeravam staviti svoj ID ovdje. Onako eto cjepidlacim :D

Već 3mj funkcionira bez ikakvih problema, pa neznam zašto bi sada odjednom nastali. Ali evo, potrudit ću se kontaktirat G.Adsense službu i pitat ih savjet u vezi ovoga.

Evo stavih i ja svoj adsense ID, btw ja sam u godinu dana zaradio nešto više od $400 od adsensa..nije neka cifra u godinu dana, ali kad zaboraviš na to pa ti onda legne..nije loše

InFlames20 kaže:
Vjerojatno ste primjetili Googleove oglase u svim temama na forumu, na vrhu i na dnu (možda ih ubacim i u sredinu kad skužim kako :p)

Uz to, na forum je dodan plugin koji omogućuje korisnicima foruma da upišu svoj Adsense ID i da se njihovi oglasi prikazuju na forumu. Drugim riječima, dodajte svoj Adsense ID, pišite na forumu i zarađujte.

Detaljnije o ovome pročitajte ovdje:
https://internetzarada.org/misc.php?action=help&hid=10

Sva pitanja i nejasnoće, prijedloge te savjete molim napišite u ovoj temi. Svakako nas zanimaju vaši dojmovi.

P.S. Do daljnjega dijelimo 100% zarade s korisnicima!

Ej pozdrav..daj samo da te pitam u vezi adsense IDa: jel upisujemo samo broj, ili sve? npr. pub-34762856249387
Pitam zato jer u nekim stranim forumima treba upisati cijeli ID, i "pub" ispred

damir kaže:
Pozdrav ljudi!

Dobro došao.
Imaš kutak za članove pa se tamo možeš predstaviti i napisati nešto više o sebi.

Da nije baš sve van teme. Uklonio sam svoj Adsense ID ima već dosta vremena jer sam počeo da zarađujem preko svojih stranica, tako da zaradu preko foruma prepuštam novim ljudima.

ja sam postavio svoj broj već sigurno od 2 nedelje, i 99% sam siguran da nisam dobio nijedan cent sa ovog foruma :/ mora da sam nešto zeznuo

nema sta da se zezne,zveknes svoj ID broj sa adsensa i to ti je to;-)
Ja sam imao tri klika-ukupna zarada 0.27$ sto je odlicno za nase trziste:tease
Uklonicu ga nek zaradjuju novajlije,apetiti mi porasli:waving

Znate šta sam ja mislio...staviti neki Paid Per Impression banner i onda zaradu djeliti s članovima...

Neće biti ništa paid per impression, za sada samo Adsense po clicku i to je to. Bude li kakvih banera po forumu to će biti čisto zarada za forum, al otom potom, za sada uživajte bez oglasa :D

odlična ideja. nadam se da će funkcionirati i da cemo zaraditi neke pare:crazy_grin

OVO FUNKCIONIRA PRVA DVA KLIKA SU STIGLA. POLAKO ALI SIGURNO.
:crazy_grin

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh