• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite pišući na forumu - putem Adsensa!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
To su sve stvari tehničke prirode, a ja osobno i nisam neki programer tako da ja s te strane ne mogu ništa učiniti. Ali poznam neke ljude pa ćemo probat napravit nešto. Za sada neka bude ovako kako je.

octavia77 kaže:
Samo da dodam. U google adsensu vidim jedan klik nepiše odakle ali je 99% sa ovog foruma. Tako za one koji su bili pesimistični ovo funkcijonira. Zarada je manje bitna, ali eto da nebude tajna dobio sam čak 0.01$.

haha takodjer i ja isto =)

Najbolje za sve je da se suzdržite od klikanja na oglase. Forumi su frekventna mjesta a na pristojan forum (kao ovaj) sa ovom tematikom u današnjoj situaciji moglo bi se uz dobru promociju dovući dosta ljudi.

Kako imamo tehničkih problema morali smo pogasit privremeno neke pluginove uključujući i ovaj za Adsense kako bi utvrdili da li je problem možda u njemu. I ipak se čini da problem nije u njemu pa smo ga opet aktivirali. Jedino što morate opet upisat svoje Adsense ID-e. Malo glupo ali eto, nisam ja radio plugin.

InFlames20 kaže:
Vjerojatno ste primjetili Googleove oglase u svim temama na forumu, na vrhu i na dnu (možda ih ubacim i u sredinu kad skužim kako :p)

Uz to, na forum je dodan plugin koji omogućuje korisnicima foruma da upišu svoj Adsense ID i da se njihovi oglasi prikazuju na forumu. Drugim riječima, dodajte svoj Adsense ID, pišite na forumu i zarađujte.

Detaljnije o ovome pročitajte ovdje:
https://internetzarada.org/misc.php?action=help&hid=10

Sva pitanja i nejasnoće, prijedloge te savjete molim napišite u ovoj temi. Svakako nas zanimaju vaši dojmovi.

:boDali je moguće otvoriti Adsense ID ako nemaš sajt

Probaj, na mjesto gdje trebas staviti web stranicu napisi url ovog foruma. Kad provjere ce vidjet da se ovdje radi o podijeli zarade preko Adsensa vjerojatno ce odobrit.

registruj se na sajt flixya.com (reg. se kao njihov korisnik), kada te pitaju da li imaš adsense račun, ti kažeš da nemaš, zatim će ti oni otvoriti račun i nakon par dana ćeš dobiti potvrdu i imaš adsense račun...

Do daljnjega sva zarada od Google Adensa ide korisnicima ovog foruma, dakle dijelimo 100% zarade od klikova i ništa ne uzimamo k sebi ;)

Ovo možda bude trajalo uvijek, u svakom slučaju dođe li do ikakvih promjena biti ćete obaviješteni :pivo

imam jedan predlog, koji mislim da će biti koristan.

kada se klikne na reklamu, zašto ne bi namestili da se ona otvara u novom tab-u a ne u ovom istom, jer time automatski se izlazi sa foruma, što i nije tako dobro?
verujem da ovo može lako da se namesti! a da je korisno za administraciju!

Ja osobno mislim da nema bas neke potrebe za time. Forum ako ljudi smatraju dobrim doci ce ponovo a ako ih zanima reklama onda i zele nastaviti svoje "surfanje" na toj stranici. Ako netko bas zeli u novom tabu postoji desna tipka "open in new tab" ili ctrl+klik.

Koji smijeh. Kliknem na jedan od adsense oglasa na ovom forumu ali ne da nabijam nekome nego me zanimalo stvarno. Odem na stranicu i malo gledam proucavam osim sto je stranica sva razbacana gledam dole Adsense oglasi? A znate sta to znaci? Kad ga skuze lik ce dobiti ban na Adsensu :) Zabranjeno je Adwords -> Adsense kombinacija.

Mislim da bi se reklame Google Adsensa automatski trebale otvarat u novom prozoru, bar se meni otvaraju...

U biti sad vidim da ne radi ni meni... e sad kako namjestit da se otvaraju u novom prozoru neam pojma. Ipak nije to neki link obični u koji samo ubaciš "target"... Gledao sam npr. na Net.hr-u kad kliknem se otvore u novom, pa sam mislio da je to po defaultu...

InFlames20 kaže:
Vjerojatno ste primjetili Googleove oglase u svim temama na forumu, na vrhu i na dnu (možda ih ubacim i u sredinu kad skužim kako :p)

Uz to, na forum je dodan plugin koji omogućuje korisnicima foruma da upišu svoj Adsense ID i da se njihovi oglasi prikazuju na forumu. Drugim riječima, dodajte svoj Adsense ID, pišite na forumu i zarađujte.

Detaljnije o ovome pročitajte ovdje:
https://internetzarada.org/misc.php?action=help&hid=10

Sva pitanja i nejasnoće, prijedloge te savjete molim napišite u ovoj temi. Svakako nas zanimaju vaši dojmovi.

P.S. Do daljnjega dijelimo 100% zarade s korisnicima!

nemogu nikako da shvatim kako zaraditi na internetu

ilijab kaže:
nemogu nikako da shvatim kako zaraditi na internetu

cek malo, ti na ovaj post sto znaci samo da ubacis adsense id na forumi zaradujes ti odgovaras da nemozes nikako da shvatis kako zaraditi na netu.

Ovako trebat ce ti puno rada, rada, citanja, ucenja itd itd, nitko nije nesposoban i ako nesto stvarno zelis "lako" ces to ostvariti ali po tebi vidim da si ti prelijen (nemoj se uvrijediti) ali na ovakav post ti napises samo takav komentar, pa to ti je koda trazis zadnji tracak nade da netko zaraduje umjuesto tebe, da ti sve poslozi a da ti lovu uberes, to tako nejde na internetu, na ovom forumu je objasnjeno toliko metoda i nacina da mozes poceti dns i za mjesec dana zaradjivati preko 10$ dnevno, tako da se primi citanja i ucenja, i onda pitaj konkretna pitanja i pisi konkretne postove a nemoj bzvz uletavati sa nekim nerelevantnim komentarim.

Ajde pozz i oprosti na strogoci :pivo

Ilija koliko ti imas godina? Iz tvog komenatra rekao bih da imas max 10 god. Blogex dzaba ti njemu pricas, kad se vidi u startu ko koliko zeli da nauci. Bomestar je u jednom postu pohvalio Borisa i BlackDragona kako brzo uce i koliko brzo napreduju, ja stvarno mislim da bi ovi novi malo mogli da se ugledaju na njih dvojicu. Ilija evo skupice se nas par sa foruma da napisemo knjigu za tebe step by step kako zaraditi na internetu.:valjanje

gde je taj post? :D

šalim se, ali sad ozbiljno, mislim ja se sećam mog početka, postavljao sam meni sad glupa pitanja, ali mislim da sam se zaista dosta trudio, i da sam dosta napredovao...ybg brate, ceo forum je o internet zaradi, forum ima čini mi se 6000 postova, zasuci rukave i čitaj ;)

jokara25 kaže:
Ilija evo skupice se nas par sa foruma da napisemo knjigu za tebe step by step kako zaraditi na internetu.:valjanje

naravno naplatit cemo ti oko 5000$ jer se uopce ne trudis a ako se pocens truditi, citati i upijati znanje te ga primjenivati pomoci cemo ti za djabe... samo bez glupih nerelvantnih postova i sve ce biti u redu, nitko nije ovdje da sje... nekog drugoga vec da si pomognemo medjusobno ali isto tako nitko nije ovdje da radi za drugoga a nekako u tvoja OBA posta (znaci samo 2 do sada) sam shvatio da ti upravo to trazis od nas.

ajde stari trgni se malo i pocni raditi nesto, nemoj cekati da lova padne sa neba...jer pogodi sta ?? NECE...
ajde :pivo

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh