• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite na skraćenim linkovima

Ja imam sajt za upload slika.
(Moderatori, znam da ste zabranili priču o upload zaradi i da ste i upload slika svrstali u upload zaradu, međutim, kod mene na sajtu su zabranjneni i adult i warez materijal.)

Kao reklamu na sajtu koristim adf.ly Website Entry Script. Kad neko poseti moj sajt prikazuje mu se adf.ly reklama u vrhu stranice. Reklama se učita posle par sekundi. Odlučio sam da i drugima ponudim da ostvare zaradu preko mog sajta i adf.ly.

1. Registrujte se na mom sajtu, proverite email da bi ste verifikovali vaš nalog
2. Prijavite se na vaš nalog
3. Idite na Account Settings i upišite vaš adf.ly ID
4. Možete početi uploadovati slike.

adf.ly ID možete naći ako posetite http://adf.ly/referrals.php
Na stranici ćete naći link kao http://adf.ly/?id=144373
Broj na kraju tog linka je vaš ID. Moj je 144373

Uz sve slike koje ste vi postavili prikazivaće se samo vaše reklame. Dakle imate 100% zarade koje ostvare vaše slike. Ovako će biti dok je sajt u fazi testiranja, a nadam se da će ostati i posle. Dobra stvar je da moj sajt nije banovan na forumima na kojima je banovan adf.ly, a linkove možete koristiti na facebooku za razliku od adf.ly.

E da, link prema mom sajtu možete naći u mom potpisu.

jedno pitanje u vezi ad.fly ,isplacuju putem paypal i alertpay-a,posto u Srbiji ovo prvo ne postoji,jel moguce sa alertpay-a prebaciti novac ovde ili ga povezati sa moneybookers-om?

ordinary kaže:
jedno pitanje u vezi ad.fly ,isplacuju putem paypal i alertpay-a,posto u Srbiji ovo prvo ne postoji,jel moguce sa alertpay-a prebaciti novac ovde ili ga povezati sa moneybookers-om?

isto pitanje kao i ovo gore, i jel se novac dobija svaki put kada se klikne na skraceni link ili mora neko da poseti onu reklamu unutar redirekcije?

Novac ovdje ne mozete razmijeniti. A novac dobijas svaki put kada neko klikne na "skip-ad", klik na reklamu nije neophodan.

Mikipumas kaže:
Novac ovdje ne mozete razmijeniti.

Odakle ti ta ideja,ne razmenjujem ni slicice a kamoli novac :) ,hvala na pojasnjenju oko klika.
Izgleda da moze sa alertpay-a da se prebaci na visa karticu

Uložite u JBP. Veće su vam šanse da dobijete pare nazad...

Mikipumas kaže:
Novac ovdje ne mozete razmijeniti. A novac dobijas svaki put kada neko klikne na "skip-ad", klik na reklamu nije neophodan.

Nije tacno, novac se dobija svaki put kada se saceka 5 sekundi da ocita, nije neophodno da korisnik klikne na skip ad da bi se dobio novac, dakle po isteku 5 sekundi.

Vatra Wolf kaže:
Uložite u JBP. Veće su vam šanse da dobijete pare nazad...

Ne znam sta je JBP :stars, ali od skracenih linkova i te kako moze da se zaradi to jest ljudi koji imaju dosta posete na dnevno.

Back
Na vrh