• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite na skraćenim linkovima

Neznam sta je ovo ali kad posetim neke linkove(i to bas na one koji su najposeceniji. stvarno cudono. :bored) koje sam skratio pomucu adf.ly izlazi mi cpalead gateway. Sta je ovo zar je adf.ly poceo da laze nesto?

adfly.png

Hm nisam siguran za to ali mislim da ima veze sa ovim njihovim obaveštenjem:

26/11/2010 Only the adf.ly link must open, when someone clicks on an adf.ly link. Nothing else or account suspended.

A što se tiče adf.ly neverovatno sam zadovoljan sada konačno su povećali payout rates za Srbiju, i nešto malo za Hrvatsku i već se oseća neverovatno bolja konverzija:

Croatia $1.96
Serbia $1.64

Extra :D

Ma dobro ima oscilacija naravno, i često menjaju payout rates ali koliko sam video za Srbiju je tek od juče valjda povećano i ja osećam veliku razliku, za mnogo manje klikova zaradim mnogo više ;)

Samo da se to tako održi i extra :D

DavidVictor kaže:
Ma dobro ima oscilacija naravno, i često menjaju payout rates ali koliko sam video za Srbiju je tek od juče valjda povećano i ja osećam veliku razliku, za mnogo manje klikova zaradim mnogo više ;)

Samo da se to tako održi i extra :D
koliko povecali za srbiju?
koliko je sada jedan klik???

e da i gde postavljate vase linkove sem na facebook????

teško je izračunat po kliku, ima puno decimala,
za 1.000 je oko $o.45

x3m1rx kaže:
teško je izračunat po kliku, ima puno decimala,
za 1.000 je oko $o.45

Malo sam gledao ovaj ad.fly i mogu vam reci da je to samarcina samom sebi.Jednostavno premalo placaju .Jbt za 1000 americkih posjeta placaju cini mi se 4$ To je masakar nad publisherima.

Exreey kaže:
koliko povecali za srbiju?
koliko je sada jedan klik???

e da i gde postavljate vase linkove sem na facebook????

Povecali jako puno, za oko 1 $ cak. Uveri se i sam: http://adf.ly/rates.php

E sad koliko ce to dugo trajati dok mozda ne smanje pitanje je, ali npr Hrvatska dugo drzi dobru vrednost klika tako da bi to moglo da se dogodi i sa Srbijom na veliko zadovoljstvo :)

Inace, ja postavljam samo na FB i na jedan forum, to je i vise nego dovoljno ;)

ps3 kaže:
Malo sam gledao ovaj ad.fly i mogu vam reci da je to samarcina samom sebi.Jednostavno premalo placaju .Jbt za 1000 americkih posjeta placaju cini mi se 4$ To je masakar nad publisherima.

:mad ? Pojasni to malo? Sta si time hteo da kazes?
To je normalna stvar. Ne mozes to da poredis sa Americkim posetama. I AdSense ti mnogo manje isplacuje za klikove sa ovih prostora nego za Americke pa su mnogi popaljeni na AdSense oglase ;)

ps3 kaže:

dobro je da ikako plaćaju ba :D

imagetwsit :S

ja sam resio da se malo pogiram sa adf.ly :D
Pokusacu da napravim jednu fb stranicu gde ce skupim dosta clanova pa posle pomocu te stranice reklamiracu ostale :D
pa videcu ako ide kako treba ostacu na adf.ly ako ne onda pokusacu nesto drugo :D

Zar vam to ne smanji konverziju icega sta promovisete? o_O Meni je to glupo koristit, pa zato pitam..

jel zna netko neku dobru metodu za zaradu pomoću adf.ly linkova? Pokušavam već neko vrijeme, ali nisam baš zadovoljan rezultatima.

Ima ona standardna, napravi super video i stavi adfly link u opis.

Gledao sam i ovu metodu nedavno. Dakle pratiš popularne vijesti tipa bbc ili koje već. I onda čekaš da nešto pravo popularno izađe, nešto što će napraviti medijsku pompu. Npr. bila je ta vijest o duhu michaela jaksona nakon što je on umro. E sad jedan takav klip ako ti ga dosta ljudi pogleda i 50% klikne na link eto keša. :)

A ljudi sto mi niste rekli Za Michaela Jaksona da napravim pare :D hahahaha To su najbolje metode koje traju par dana npr jedan moj prijatelj je za vijest o padu Satelita koji se prosle godine desio u Canadi za 7 dana zaradio oko 1500$ sa samo jednim video klipom na Youtube :D

Back
Na vrh