• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite na skraćenim linkovima

r005w3lt

Član
Tu od
20 Velj 2010
Koliko sam ja shvatio ovdje se radi o tome, da za svaki put kad netko vama klikne na vaš skraćeni link, vi dobijete neku lovu.

Detalje neznam, ono što znam je da isplaćuju na paypal i na moneybookers. Koliko sam vidio nemaju minimalnu isplatu već isplaćuju kad god poželiš. Plaćaju 1.25 $ za 1000 downloada.

Neznam jeli ovo scam, ali se isplati probati...
Ja mislim da nije teško skupiti toliko "klikova na linkove", jer ih možeš kačiti gdje god hoćeš.:taunt

ps ja sam se pokusao registrirati,ali još nisam dobio mail :fever , a kad dobijem mail javit ću vam.

Stranica je pblur.com

Ja koristim www.adf.ly ($2.00 / 1000 visitors).
Zrtvovao sam jedan blog sa download linkovima, sve linkove skratio.
Nevalja preterivati sa tim skracivanjem pogotovu ako imas sajt jer kad neko klikne pojavi se reklama pa tek posle ono na sta vodi link a to zna da nervira ljude.

Kad smo već na adf.ly iznenadio sam se kada sam vidio zaradu za BiH

BiH za 1000 prikazivanja dobije: 1,25$ (što je više Švicarske, Njemačke, Austrije, Nizozemske...)
Srbija 0,54$
Hrvatska 0,50$

Gde mogu da vidim to koliko dobijam na 1000 prikazivanja za pojedine zemlje?
Pitam jer mi se čini da sam negde video da je za BiH $0,50 / 1000.
Ali ipak bolje da proverim.

Payments are sent out twice per month on the 1st and 16th via Paypal.

Sto mi ne odgovara :S

Mislim da nije SCAM...imaju forum tako da se lako to može provjeriti...

Interesuje me jedna stvar kod ove zarada skracenim linkovima, da li jedan posetilac mog sajta moze da klikne više puta na par različitih linkova, tj. da cela navigacija na sajtu bude u ovim linkovima tako da svako napravi 5,6 klikova kad poseti sajt..? i naravno kako se to racuna, dal nesto manje kad unikatni posetilac klikne više puta..?

jel dobio tko isplatu sa adf.ly?
imate neki savjet mozda kako i gdje stavljati a da se ne iznervira ljude bas hehe
ako netko zna neku stranicu gdje se ne mora registrirat da bi se moglo komentirat clanke i slicno...

Ne znam kako vama, ali meni to ne zvuči kao neka zarada. Onak 0,50$ / 1.000 visitors? Gdje je tu računica? 200.000 za 100$? :drinking

ja sam dobio isplatu od adf.ly 9.08 $
moze se odlicno zaraditi ja sam za ovaj mesec zaradio oko 50 $,
a 15 dana sam bio na moru

Adf.ly je već uveliko proveren da isplaćuje sve lepo i uredno.
Isplaćuju jednom mesečno i evo sledeća isplata je zakazana za 6.decembar kada će isplatiti zaradu od novembra.

Evo ja sam sa samo 3 facebook stranice na kojima sam postavljao adf.ly linkove zaradio 7 $ za 4 dana. A šta bi tek bilo sa 20 fb stranica, stvarno može ovde jako jako pristojno da se zarađuje ;)

Samo mi nije jasno npr zašto za Hrvatsku plaćaju jako puno na 1.000 prikaza, a za Srbiju dosta manje? U suštini fanovi su mi iz svih ex-Yu zemalja tako da nije neki problem to, nego mi baš čudno...

Nebuloze kaže:
Ne znam kako vama, ali meni to ne zvuči kao neka zarada. Onak 0,50$ / 1.000 visitors? Gdje je tu računica? 200.000 za 100$? :drinking

Ima još da učiš puno... Ovakav način zarade se koristi za specifične posjetioce koji su došli na tvoj sajt po nešto određeno i nema šanse da npr. kliknu neku reklamu ili nešto kupe.
Tu i samo tu koristiš adfly i slične servise.
Ako imaš hrpu prometa sa googla koji su došli tražeći npr samsung teveje naravno da ćeš im poturiti amazon reklame ili adsense.

iggysick kaže:
Nebuloze kaže:

Ima još da učiš puno... Ovakav način zarade se koristi za specifične posjetioce koji su došli na tvoj sajt po nešto određeno i nema šanse da npr. kliknu neku reklamu ili nešto kupe.
Tu i samo tu koristiš adfly i slične servise.
Ako imaš hrpu prometa sa googla koji su došli tražeći npr samsung teveje naravno da ćeš im poturiti amazon reklame ili adsense.

Slazem se ovo je odlicno za FB stranice tipa pogledajte najveca usta na svetu...

Back
Na vrh