• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite Igranjem Igre

AboNe

Član
Tu od
30 Ruj 2010
Ne znam koliko pratite gaming svijet ali ste sigurno culi da je nedavno izasla Blizzardova igra Diablo 3. Rijec je o Action RPG igri gdje vi imate svog alta, levelujete ga do 60 i skupljate opremu da bi bili sto jaci. Sad vjerovatno imate pitanje: Pa kako cu od toga zarađivati ? Naime, Blizzard je prije 2-3 dana implementirao sistem RMAH (Real Money Auction House) gdje vi stavljate svoju skupljenu opremu na aukciju za prave pare (Diablo 3 je prva igra sa ovim sistemom). Sigurno se pitate koliki je potencijal zarade. Evo, samo pogledajte ovaj video gdje je profesionalni igrac Diablo 3 prodao 2 dijela opreme za 500$.

http://www.youtube.com/watch?v=VexciAhxCeU&feature=g-all-u

Igra kosta 60 Eura, i morate imati jaku masinu da bi je pokrenuli. Isplata RMAH je preko PayPal (Za ostale nacine ne znam). Znam da ovo nije dugorocna metoda jer ce vremenom vjerovatno da se smanji broj onih koji kupuju a povecati broj igraca koji prodaju. Eto, ako imate vremena, dobar kompjuter i 60 Eura za investirati, imate odlican potencijal za zaradu (Nazalost, moj kompjuter je preslab da bi pokrenuo ovu igru pa ne govorim iz iskustva vec vam samo prenosim informacije).

Ovo svakako ima potencijala! Blizzard je svojom aukcijskom kućom stao na kraj prodaji itema na crno po raznim stranicama i forumima. Usput, Blizzard uzima 15% za svaku transakciju, pa vi računajte :)
Iako su gameri smatrali da će kupovanje pravim novcem uništiti igru, aukcijska kuća funkcionira odlično i jako se dobro uklopila u igru.

Što se tiče konfiguracije računala:
(preuzeto sa službene Diablo 3 stranice)

Minimum System Requirements
Windows® XP/Vista/7 (latest service packs) with DX 9.0c
Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
12 GB available HD space
DVD-ROM (required for retail disc versions only)
Broadband** Internet connection
1024x768 minimum resolution

Recommended System Requirements
Windows® Vista/7 (latest service packs)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

Nemojte misliti da ćete igrajući 10-ak sati zaraditi neke pare. Kao i u svakom poslu, moraš biti dobar da bi zaradio.

Ako netko želi uložiti 60 eura u mene, siguran sam da bi te novce s vremenom isplatili :D

Eh sad na WoW su prije banovali zbog tog prodavanja accounta i svega ostalog a sad fino vidjeli da mogu profitirati u tome. :)

Okey kako se tu zarađuje? Sjediš i igraš čitav dan? Skupiš iteme i onda prodaješ? -.-

po meni to je u prevodu sjediš i truhneš i nešto zaradiš.

Pa recimo da si ljubitelj takvih RPG hack-and-slash igara - ovo je odličan način da spojiš ugodno s korisnim!

Pa da slažem se jer sad se neće prodavati itemi i nalozi negdje drugo nego odmah direkt na serverima od Diablo 3.

Igraš li? Javi nam kako je prošlo.

Nažalost imam samo Starter Edition, a u njemu je moguće odigravanje samo Act I i nema aukcijske kuće. Rado bih kupio igru, ali imam samo 18 god i puno mi je dati 60 eura za igru!

Evo ti onda mjesta gdje ćeš naći posla da bi zaradio za tu igru. Skontaj šta znaš da radiš pa vidi kako da dođeš do 250€.

Igrao sam skoro 2 godine Forsaken World, i vjerujte da doslovno treba muda otegnuti (unaprijed se izvinjavam na izrazu), da čovjek nabije najveći level ili sabere nekakvu kvalitetnu opremu...

Eldininjo kaže:
Igrao sam skoro 2 godine Forsaken World, i vjerujte da doslovno treba muda otegnuti (unaprijed se izvinjavam na izrazu), da čovjek nabije najveći level ili sabere nekakvu kvalitetnu opremu...

Slažem se! Gore u postu sam napisao da trebaš biti dobar u svom poslu da bi zaradio, pa tako i ovdje.
Što se tiče usporedbe Diabla i Forsaken Worlda - Diablo 3 ima tu famoznu aukcijsku kuću na kojoj će Blizzard mlatiti velike pare (na svaku transakciju uzimaju 15%) još bar idućih 5 godina, sukladno s tim, čak mislim da će ta bolja oprema biti nešto češća nego u ostalim igrama - recimo da će tako Blizzard potaknuti trgovinu u igri (igrača, hvala bogu, ima dovoljno - u prvih 24 sata prodalo se 3,5 milijuna primjeraka, a nakon tjedan dana 6,3 milijuna).

Mojoj pretpostavci da će Blizzard poticati trgovinu ide u prilog i najava da će se uvesti PvP (Player vs. Player) - znači onaj s boljim itemima dobiva!!!

I što reći...tražim mecenu koji bi mi mogao "posuditi" 60 eura pa da zajedno prašimo po aukcijskoj kući :)

Back
Na vrh