• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada sa YouTube Views

Ja bih vam preporučio vagex. Isplati se i dati 5$ za Pro.

Bolji je Vagex :) .. Samo treba skupiti 26000 poena -.- .. Moze li se nekako brze skupiti tih 26 soma ???

Za isplatu ti treba da sakupiš više od toga. Treba ti nekih 240k. To se skupi za kraće vrijeme ako koristiš npr VPS. :)

Vatra Wolf kaže:
Za isplatu ti treba da sakupiš više od toga. Treba ti nekih 240k. To se skupi za kraće vrijeme ako koristiš npr VPS. :)

Mozes li mi objasniti kako da koristim taj VPS ?? .. Molim te :)

Vatra Wolf možeš li molim te da nam otkriješ, koliko recimo tebi vremena treba da sakupiš 240k ?
Pozdrav.

Ne otkrivam to javno. Ali mogu reći da mi ne treba previše vremena. :)

Vatra Wolf kaže:
Ne otkrivam to javno. Ali mogu reći da mi ne treba previše vremena. :)
ja ti dam jedan vps free ti meni nacin kako da dobijem viewse.

Samo da dodam. Nemate koristi od VPS koji ima samo 128MB RAM-a jer je to premalo RAM-a da se uspostavi Desktop okruženje i pokrene firefox sa vagex addonon. Minimum je 512MB RAM-a. Tek sa toliko RAM-a se može instalirati Desktop okruženje i pokrenuti vagex.

Naravno govorim o Linux VPS-u a Windows VPS mora imati 512MB RAM-a.

Da li ovo vredi?

Sklonjeno od strane moderatora.

7.1. - Affiliate/Refferal linkovi - Affiliate i Refferal linkovi su dozvoljeni SAMO u potpisu...

Mico, imas opomenu,procitaj pravila pre nego sto postavljas ovakve stvari i to na foru.

Da li ima neko rješenje za Auto Clear Cache Vagex? Svakih 30 min blokira mi vagex i moram ga restartovat i rucno brisati cache. I jos jedno pitanje.Ako na jednom VPS imam pro verziju vagex-a, da li mogu na drugom zakupljenom vps hostingu koristit istu tu pro verziju vagex, jer vagex dozvoljava 5 ip?

Ne znam u čemu je problema ali napravi .cmd fajl koji svako 3-4 sata "ubija" sve procese i ponovo ih pokreće.

Na pet mašina stavi ID od jednog naloga. To je to.

Da li nekome steka firefox viewer od kada su ga updejtovali? Meni jedno 2 dana radi i onda treci sam stane, a kada udjem u VPS sve je normalno?

Ako ti je 1.4.3 updatuj na 1.4.4 . Naravno ov je za vagex. :)

Je li ti windows ili linux vps? Ako je windows pošalji mi PM imam nešto da ti olakše posao na vps.

lepalife kaže:
Da li nekome steka firefox viewer od kada su ga updejtovali? Meni jedno 2 dana radi i onda treci sam stane, a kada udjem u VPS sve je normalno?

Uradi Enable privatnih poruka. :)

Ljudi koju je cifru najbolje upisati u ovo polje (allocate credits)?

edit by mod: link ka slici uklonjen.

Nebojsabg kaže:
Ljudi koju je cifru najbolje upisati u ovo polje (allocate credits)?

edit by mod: link ka slici uklonjen.

0

Dal postoji šansa da pokrenem vagex na dva laptopa sa jednom internet konekcijom " jednom ip adresom". Imal kakvo rješenje.

Napravio sam par ovih virtuelnih windowsa, ali posle odredjenog vremena otvori se mnogo iexplorer prozora i program stane. To se dešava samo na virtuelnim Xpovima, na pravom radi sve kako treba. Šta da činim?

Back
Na vrh