• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zarada preko igrica?????

coksi96

Novi član
Tu od
2 Tra 2010
da li postoji neka zzarada preko igranja igrica.molim sve da mi pomognu!!!!!
:drinking

joj meni je najbolja ona gdje testiras razne poze lezanja i kasnije samo udaris review iste i oni ti plate 5 dolara po satu... treba ti webcamera samo jer njihov software prati jesil lezo il nisi... al zajebano ne mozes ni lezat koliko mislis da mozes... mozda bi u stvari se i moglo da vise plate...

www.us-ergo.com

Hellas kaže:
joj meni je najbolja ona gdje testiras razne poze lezanja i kasnije samo udaris review iste i oni ti plate 5 dolara po satu... treba ti webcamera samo jer njihov software prati jesil lezo il nisi... al zajebano ne mozes ni lezat koliko mislis da mozes... mozda bi u stvari se i moglo da vise plate...

www.us-ergo.com

Gdje mogu naci tu stranicu gdje placaju 5 dollara da testiras poze lezanja!!!pozz:waving

Back
Na vrh