• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zarada preko Android telefona

aleksicbre

Novi član
Tu od
18 Sij 2015
Pozdrav, predstaviću Vam proveren način zarade, ali preko Vašeg Android telefona.
Radi se o aplikaciji sa Google Play pod imenom: WHAFF Rewards
Brzo se skida, pa možete odmah videti o čemu se radi.
Što se tiče isplate ja sam već jednom isplaćen.

Pa evo sve u kratkim crtama:

Načini zarade:
  • Download-ujete aplikacije (oko +$0,05 )
  • Koristite aplikacije (oko +$0,03)
  • Ne uninstall-irate aplikaciju (+$0,01 dnevno)
  • Ispunjavate ponude (zavisi)
  • Gledate video klipove (zavisi)
  • Pozivate druge (invite) (+$0,30) - najbolji način da dobijete minimum za isplatu u kraćem vremenu

Načini isplate:
  • PayPal isplata
  • Steam wallet kartica
  • Google Play kartica
  • Amazon gift kartica
  • Facebook gift kartica
  • itd...

Minimum isplata: $10.00
Ukoliko tražite isplatu na PayPal dobićete malo manje od $10 jer oduzimaju takse.

Srećno :D

belmo996 kaže:
FAKE. (20 znakovaaaaaaa)

Jel si probao već? To sam mislio i ja, međutim moj brat se zainatio da hoće da zaradi, na kraju smo bili blizu 10 dolara, prestigli 10 dolara i podigli na PayPal, stiglo je ubrzo. A ukoliko zelis mogu ti poslati screenshot da sam isplacen.

Napunis telefon glupim adware aplikacijama, beskorisnim aplikacijama, virusima, ukoci ti se telefon da ne mozes poziv da primis za jedva 0.5$ dnevno? Ako pricamo o toj sitnoj zaradi vise zaradis realno na PTC nego na ovome, a o microworkers da ne pricam tako da ne gubite vreme ni ti ni tvoj brat sa ovim...

Alikacije i igrice možeš odmah izbrisati nakon što ih instaliraš, sem ako nećeš da dobijaš $0,01, što je naravno zanemarljivo... To jeste, ali ovo mi je interesantnije od PTC-a, a vidim da ni nije bilo predstavljeno ovde, pa sam odlučio da predstavim ja.

Zato što se forum zove "Internet Zarada" ovo što ti pričaš nije zarada.. Samo gubiš vreme veruj mi, znam šta ti pričam a neka se i drugi oglase neka te upute...

aleksicbre kaže:
Pozdrav, predstaviću Vam proveren način zarade, ali preko Vašeg Android telefona.
Radi se o aplikaciji sa Google Play pod imenom: WHAFF Rewards
Brzo se skida, pa možete odmah videti o čemu se radi.
Što se tiče isplate ja sam već jednom isplaćen.

Pa evo sve u kratkim crtama:

Načini zarade:
  • Download-ujete aplikacije (oko +$0,05 )
  • Koristite aplikacije (oko +$0,03)
  • Ne uninstall-irate aplikaciju (+$0,01 dnevno)
  • Ispunjavate ponude (zavisi)
  • Gledate video klipove (zavisi)
  • Pozivate druge (invite) (+$0,30) - najbolji način da dobijete minimum za isplatu u kraćem vremenu

Načini isplate:
  • PayPal isplata
  • Steam wallet kartica
  • Google Play kartica
  • Amazon gift kartica
  • Facebook gift kartica
  • itd...

Minimum isplata: $10.00
Ukoliko tražite isplatu na PayPal dobićete malo manje od $10 jer oduzimaju takse.

Srećno :D

Instalirao sam aplikaciju,za ulogovanje mi nudi facebook nalog koji nemam.....jel to z
nači da ne postoji drugi način kojim bih se mogao ulogovati......
pozzzzzzzzzzzzzz

Back
Na vrh